• Leónka39

  • Beküldte:
  • Leónka39 reagálása

    Kedves! Köszönöm, hogy meglátogattál:) Igen, nekem is finom volt minden, jól éreztem magam!
    Bármikor várlak szeretettel " erre a jó helyre" :)
    Csókjaim Neked! Leóna

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, pár csöngés után felvette. Az adatlapja a bővebb infóval együtt sok mindent elmond, így gyakorlatilag csak a címet és az időpontot egyeztettük. Előzetesen csak franciafélórát jeleztem a látogatásom szándékaként, amire egyből rávágta, hogy jó, azt szereti. Még csak egy perce beszéltünk és máris tetszett nekem. Mivel első látogatásra mentem hozzá, annyit kért, hogy aznap délelőtt megerősítő sms-t küldjek, ami szerintem ilyenkor teljesen rendben van.
  • Megközelítés:

    A kapott címmel a zsebben Óbuda ezen részére autóval és tömegközlekedéssel is könnyű odatalálni. Szép nagy panelépületet kell keresni, de nem kell tartani tőle, a házszámozás egyértelmű. Az épületet mögött napközben biztos lehet parkolóhelyet taláni, természetesen fizetős. Tömegközlekedésre buszt javaslom, ránézésre kb. 5 féle járatszámot láttam a ház előtti megállóban kiírva. A kapuban persze telefonhívás és a kód után már lehet is felliftezni jó magasra.
  • Helyszín:

    Normál panellakás, semmi meglepő. Ha nem voltál még ilyenben, annyi a lényeg, hogy kisebb szobák vannak rövid cikcakkos folyosóval összekötve. Kb kádméretű a fürdő, azonnal jön a forróvíz, és általában kissé meleg van. Nekem a rend és a tisztaság a lényeges, amire itt nem lehet panasz. Tusfürdő többféle, szájvíz, műanyag pohár minden a helyén. A szobánkban két ruhásszekrény mellett az ajándék elhelyezésére komód, ruháknak kis szék. A hangulatvilágításról sólámpa gondoskodik, az élvezet hangjait egy kis rádióból szóló zene tompítja. Normál méretű franciaágy, mellette a falon tükör.
  • Lány külseje:

    Magas, jó alakú, mosolygós, ahogy mondani szokták: milf. Piros színű fehérneműszettben fogadott, hozzá piros magassarkú. Ahogy követtem a szobába a tudatom kissé beszűkült, csak a formás popsit láttam, ahogy a bugyi szépen körbefogja. A képek az alkatát jól visszaadják, a finom tapintású bőrét és a kissé bódítóan édes illatát nem, de minden rendben volt. Kisebb méretű mellei vannak, a bimbók csókra hegyesednek és ott lent is minden szép és jó!
  • Action:

    A fürdőből visszatérve mögém került és ahogy ott álltunk az ágy előtt a vállaim csókolgatta, közben simogatott. Aztán megfordított és csókolózni kezdtünk, rendes nyelvelés volt, közben levarázsolta a melltartót rólam meg a törölközőt. Amíg egy magasságban voltunk én is simogattam, de aztán a fejünk eltávolodott egymástól és ő az addigra már vigyázzban álló cerkámat vette kezelésbe. Na nem kézzel, hanem szájjal, kb a harmadik mozdulatra már tövig benyelve kezdődött a francialecke. Rendesen torokra vett, lent is tartotta, szóval semmi óvatoskodás. Miközben előttem guggolt szinte észrevétlenül megszabadult a cipőtől is, és tolt is hátra az ágy felé, ahova nagy örömmel ledőltem. Mire észbe kaptam volna, már kaptam is a párnát a fejem alá, úgyhogy az odafigyelés teljeskörű.

    Mellém helyezkedve oldalról kaptam a kényeztetést. Közben többször rám nézett és nem túl erősen, de jó lendülettel csinálta. A mélytorok nagyjából folyamatos volt, kis köpködéssel színesítve. A zacsim és a golyóim sem maradtak ki a jóból, sőt még hátrébb is jutott a simogatásból. Azt azért mondtam neki, hogy oda ha lehet, ne nyúljon be, amire figyelt is a továbbiakban. Én pedig látván, hogy minden a jó kerékvágásban halad, abbahagyva a combjai simogatását finoman magam felé húztam, hogy 69-ben folytassuk tovább. Mondani sem kellett, azonnal reagált és a szopást egy pillantra sem abbahagyva fölém helyezkedett. Így aztán én szájjal, orral, arccal mindennel amivel tudtam eltűntem a finom pucnijában. A ténykedésemnek hangban és remegésben lettek jelei, úgyhogy remélem neki is nagyon jó volt. Itt volt néhány pillanat, amikor nem szívott vagy köpködött vagy simogatta a fenekem, de aztán gyorsan újra a szájában voltam és onnantól nem volt megállás. Még mindig a hátamon feküdve szép óvatosan elkezdtem dugni a száját. Nem tapasztaltam semmi ellenvetést, kedvem szerint folytattam is volna még jó sokáig, de eddigre már rendesen a határon táncoltam én is, úgyhogy rövidesen szóltam neki, hogy most vegyen be rendesen, mert végem. Ezt azonnal megtette, így a torkában bevégeztem. Fogalmam sincs az utódokkal mi történt, mire a tudatom visszatért a való világba már törölgetett, szépen alaposan mindnenhol. Kis pihegés után belibegtem a fürdőbe, majd pár kedves szót követően távoztam.
  • Elszámolás:

    Előre letettem, a bővebb infó szerinti rózsaszálakat, a helyszínen változtatás nem volt. Nevezzük átlagos méretűnek, tekintettel a fenti élményeimre nekem ez teljesen rendben volt.
  • Összkép:

    Szerintem jól sikerült randi volt, legalábbis én remekül éreztem magam. Kellően határozott és kezdeményező partnerem, a rövidke eggyütlétünk alatt sokat simogatott, odabújt hozzám, nagyon kedves volt végig. Ha már az elején is beírtam Leónka egy jó mondatát, hadd idézzem a végén is, amikor búcsúzóul azt mondta, látod, jó helyre jöttél. Ez így is volt!
Happy Massage