• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam telefonon. Elmondta a kondíciókat és a címet. Gyorsan megegyeztünk a 17:00-ás időpontban.
  • Megközelítés:

    A 11. Kerület központi részéhez közel. Gyerekkoromban a Budai Skála volt ott. BKV-val is simán meg lehet találni, de én kocsival mentem. A parkolás fizetős, de az egyik legolcsóbb tarifa a városban.
  • Helyszín:

    Régebbi társasház, sorház. Tiszta, rendezett, csak régi. A lakás ugyanez. Kicsit retro, de teljesen rendben van. Az akció szoba pici, nagyjából csak az ágy van benne, viszont praktikus, hogy innen nyílik a még kisebb fürdő. Itt is tisztaság van, és legalább tizenöt féle tusfürdő áll rendelkezésre.
  • Lány külseje:

    Lotti egy nagyon csinos fiatal lány, ahogyan a képeken is látszik. Alacsony, és nagyon arányos alkatú. Szép cicije van, a feneke pedig zseniális. A kitakarástól sem kell megijedni. Szép az arca, a szemei pedig gyönyörűek. Egyébként meg vidám és cserfes volt végig, az együttlét előtt és után is jó beszélgető partnernek bizonyult.
  • Action:

    Amikor megérkeztem megerősítettem a telefonban is elmondottakat, azaz, hogy egy órát maradnék. Utána gyors zuhany. Mire végeztem, már az ágyon várt meztelenül. Kérdezte, hogy ő irányítson-e? Mondtam, hogy kezdjük ugy, aztán majd kialakul.
    A hátamon fekve kaptam egy nagyon finom, barátnő feelinges franciát, majd jött a nyelves kényeztetés. Az elején háton is nagyon jó volt, de aztán feltérdeltem és úgy csinálta... Az valami zseniális volt. Utana 69-be fordultunk. Hosszú percekig így maradunk nagyon finom és illatos a puncija és a popsija is. Egy idő után gumi fel, és misszionárius pózban kezdünk. Kérdeztem, hogy mehet-e a csók? Mondta hogy igen, és két másodperccel később már a számban volt a nyelve. Nagyon jól csókol. Pár perc után megint váltottunk, ezúttal doggyba. Az a fenék... Nem is bírtam sokáig, szóltam neki, hogy nem sokáig bírom.
    Gumi le és szájjal fejezte be. Abban én volt hiba. Végül felajánlott egy masszázst, amit szívesen elfogadtam. Nem volt az a komoly gyurás, de jólesett.
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértékét a telefonban elmondta. A randi elején nem került szóba, távozáskor rendeztük. Egy picit magasabb, mint a pesti átlag, de nekem bőven megérte.
  • Összkép:

    A szex olyan volt, mint amikor az ember a barátnőjével egy jót kefél. Nem pornós, de nagyon is szenvedélyes. Egyébként meg előtte is nagyon kedves volt. Az együttlét utáni beszélgetésben is jó partner. Jól eldumcsiztunk, főleg a ferfi-női kapcsolatokról. Nagyon örültem, hogy ezúttal rá esett a választásom.
Happy Massage