• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Fannit szabadsága utáni első nap hívtam, másodszorra fel is vette, kedves hangja van a telefonban. Csütörtökön terveztem menni hozzá és sikerült is megbeszélnünk egy időpontot. Biztos, ami biztos, VTR-en is bejelentkeztem.
  • Megközelítés:

    2es villamossal terveztem menni Fannihoz, de nem járt és pótlóbuszt sem láttam, így gyalogoltam pár megállót, majd a Boráros tértől buszoztam egy kicsit. Egy Lurdy melletti lakóparkban rendel, a pontos címet könnyű megtalálni. A tömegközledés miatti bonyodalom miatt kértem fél óra csúsztatást, amit szerencsére gond nélkül elfogadott.
  • Helyszín:

    Bérelt lakás, a szoba kicsi, de minden megtalálható benne, ami kell. Nagy, kényelmes az ágy és van hely, ahova le lehet pakolni. A fürdőszoba is teljesen felszerelt, kádban lehet tusolni, bőséges tusfördő-választék van, valamint természetesen szájvíz is található. Ha szeretné az ember, az elején és a végén is kap friss törülközőt.
  • Lány külseje:

    Lenyűgözött Fanni, amikor ajtót nyitott. Szexi, fekete köntösben fogadott, széles mosollyal. Nagyon jó alakja van, jó értelemben van rajta mit fogni. A cicik természetesen lenyűgöztek, formás, nagy popsija van, bájos arca.
  • Action:

    Fürdés után megbeszéltük, hogy mindketten izgulunk első találkozás révén, ezért javasolta, hogy masszázzsal kezdjünk, de kis simogatás és csókolozás hatására hamar feloldódtunk. Farkam a keze által hamar kemény lett és az ágyon folytattuk. Én elfeküdtem az ágyon, Ő pedig már a szájával is kényeztetett. Jó mélyen, koppanásig bekapta, jó rendes szopásban volt részem, a zacsimat is nyalta és közben verte a farkamat. Már majdnem gumit húztunk, de elkezdtem csókolgatni azokat a fantasztikus melleket és végül a puncijánál közöttem ki a számmal. Nyaltam-faltam finom kehelyét, közben markolásztam a ciciket, érezhetően nagyon élvezte tevékenységemet és végül teljes teste rezgésével tudtomra jutatatta, hogy elélvezett. Megkérdeztem, hogy lehet-e még egyszer, a válasz igen volt, de mondta, hogy vigyázzak, mert ezt egész nap el tudná viselni. Zene volt füleimnek. :) Másodszorra is csúcsra repítettem, majd egy kicsit ő kényeztet engem és gumit húztunk. Az első menet során szemből lovagolt rajtam, kihasználva a ringó cicik látványát és érintését, közben többször odabújt hozzám csókolózni, végül franciával jutatott el a csúcsra és a szájába élveztem.

    Kis tisztálkodási szünetre kiment, majd odabújt hozzám, tovább fokozva a barátnő feelinget. Hosszú percekig beszélgettünk, kiderült, hogy több közös is van bennünk. Majd elkezdtem simogatni és csókolgatni, végül megint a puncinál voltam. Franciáztam megint egy jót, most kicsit hosszabb ideig tartott, de megint elélvezett. Miután újra keménnyé varázsolta a farkamat a szájával és a kezével, gumit húzott rám és misziben kezdtünk szexelni. Nagyon belelendültünk, a fenekemnél húzott magához. Váltottunk kutyusra, talán ezt élveztük mindketten a legjobban, Fanni újra elélvezett, nekem másodszorra ilyen rövid időn belül nem szokott sikerülni, most sem ment, de így is felejthetetlen élmény volt.
  • Elszámolás:

    Még az elején tettem ki az asztalkára. Mondta, hogy ráért volna a végén is, de én szeretem az elején letudni. A mostani budapesi átlag másfél órára nézve.
  • Összkép:

    Fanni egy közvetlen, vagány, szókimondó nő, akivel hamar egy hullámhoszra kerültünk. Öröm volt látni, hogy Ő is élvezte a szexet, megnyerő személyiségével együtt maximális barátnő feelinges randi volt.
Happy Massage