• Evelin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Második kísérletre felvette a telefont, majd mondta, hogy éppen buszozik, így javasoltam, hogy inkább mégse ott beszéljük meg a részleteket. Ígérte, hogy visszahív, ami egy órán belül meg is történt. A kedves csevegős hangján elmondta a részleteket, másnapra beszéltük meg a találkozót.
  • Megközelítés:

    Nyugati. Tudjátok, még a mobilok kora előtt mindenki úgy beszélte meg a randit, hogy a Nyugatinál, az óra alatt. Járművemet hátrahagytam a közlekedési káoszt kikerülve, mosolygós arccal néztem az anyázó sofőröket a dugóban. Szóval, aki márt járt Budapesten, vagy hallott ilyen nevű városról, az nem tudja elhibázni. A legnagyobb plázával szemben található a tetthely.
  • Helyszín:

    Mások írták már, hogy olyan, mintha a II. világháború bombázásai után nem épült volna újjá. Szerintem meg egy átlagos pesti bérház, arra az 1 percre, amíg fölmegy a lift, nem foglalkoztam a falak, korlátok, stukkók állapotával. A lakás nagyon rendezett, felújított, minden igényt kielégítő. (A minden igényről kicsit később.)
  • Lány külseje:

    Evelin egy fekete body-ban fogadott, kézfogás, puszik. Nagyon szép arca van, szerinte karikásak voltak a szemei, én a karikákat nem vettem észre, csak beléjük nézni tudtam. Az sem kerülte el a figyelmem, hogy hihetetlenül formás popsija van. A cicik kicsit később kerültek terítékre.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után várt a zuhanyzó előtt, majd bekísért a szobába. A lábaimnál kezdte, majd haladt felfelé. Kértem volna, hogy a vállam és a nyakam kicsit erősebben, de valahogy ráérzett, nem is kellett szólnom. Közben jól beszélgettünk. Ekkor még fegyelmezett volt a szerszám, bár igyekeztem itt-ott megérinteni, simogatni közben. A masszázs szekció végén a kezeimet vette kezelésbe, amit a lábára helyezett, majd közölte, hogy most levetkőzik, és kezdődhet a csúszka.
    Kértem, hadd segítsek ebben a műveletben, de mondta, hogy bonyolult a kicsomagolás, így csak apró simogatással asszisztáltam. A csúszka tényleg fantasztikus, igyekeztem állandóan hátranézni, ahogy a melleivel, a combjaival végigsimít, és persze, én is simogatni.
  • Levezetés:

    Következett végre a szembefordulás pillanata. Akkor már elég "kemény" volt a helyzet. A tökéletes melleivel végigsimította a végigsimítani valót, és jelezte, hogy ha szeretném, és is beolajozhatom a popsiját. Szerintetek??? Azt sem titkolta, hogy imádja, ha a melleit kényeztetik. Először szemből, majd hátulról simogattam az ikreket, amit finom kis sóhajokkal honorált. Ekkor éreztem, hogy következik a kapituláció, hátat fordított nekem, és megkezdte az ellenfél módszeres kivégzését, miközben a popsiját, mellét simogattam hátulról. Éreztem, hogy ennek jó vége lesz, addig is igyekeztem kihasználni az időt, hogy még találjak fogást a fantasztikus testén. Miután elszállt a győzelmi zászló, igyekezett segíteni a törölgetésben, majd a búcsúfürdéskor felajánlotta, hogy megmossa a hátam. Maradt még pár percünk, amit arra fordítottam, hogy kicsit én is masszírozzam, vagy inkább simogassam a hátát.
  • Elszámolás:

    Az elején történt, nem ő kérte, én szeretem így, mert utána nem kell foglalkozni vele.
  • Összkép:

    Először voltam nála, de biztosan nem utoljára. Nagyon kellemes társaság, ért a masszázshoz, és a kényeztetéshez.
Happy Massage