• Tiffany

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem okozok meglepetést, ha elárulom, a telefont nem ő kezeli. Engem nem zavar. Az egyeztetés gördülékenyen zajlott, gyorsan találtunk mindenkinek megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval pofon egyszerű. Ház mellett rengeteg parkolóhely. Tömegközlekedés sem lehet gond, ház mellett áll meg a busz. Bár azt ne felejtsük el, hogy egy kisebb megyeszékhelyről beszélünk, annak is inkább a város zajától kívül eső részén.
  • Helyszín:

    Átlagos négy emeletes felújított panel. Lépcsőházban nem futottam össze senkivel. Átlagos méretű, minden helység megfelelően ellátja a funkcióját. Az ágy nagyon stabil, bármit kibír. Tusfürdőből nincs hiány, szájvíz kis pohárkában kikészítve.
  • Lány külseje:

    A képek nem okoznak csalódást. Azt nem mondom, hogy nem retusáltak, de szerencsére a fotós kolléga nem esett a ló túloldalára, így semmi meglepetés nem éri a vendéget mikor Tiffany ajtót nyit. Egy rózsaszín köntösben fogadott, alatta bugyi-melltartó. Nem találtam semmiben sem kivetnivalót. Feszes popsi, tenyérbe illő mellek, simára borotvált punci. Egy tökéletes Nő aki után megfordulnak az emberek az utcán.
  • Action:

    Zuhany után a szobába visszatérve az ágyon ülve várt, immáron köntös nélkül. A háttérzenét egy laptop szolgáltatta.
    Egy kis beszélgetéssel kezdtünk, közben lágyan elkezdtem simogatni, majd elcsattant az első csók. Uraim, ez itt igazi csók. Teljesen beleéli magát, ritka hogy valaki ennyire jól csókol. Hamisítatlan nyelves csók. Fehérnemű gyorsan lekerült.
    Egyből kiszúrta harckészültségemet. Isteni franciával indítottunk. Lágyan csinálja, nem hagy ki semmit se. Mélytorok kérés nélkül. Kérésemre 69-be fordultunk.
    Huuh az a látvány ami elém tárult. Nagyon jó nyalni és ujjazni az isteni punciját és láthatóan élvezte is, de éreztem, hogy bajok lesznek, ha így folytatjuk.
    Gyorsan gumit húztunk majd lovaglással kezdtünk. Nagyon jó tempóban csinálja, közben lehet simogatni a gyönyörű melleit. Néha lehajolt hozzám csókot lopni. Ennél nem is kell több. Átfordultunk misszibe. Itt kicsit lassítottunk. Lábait lehet pakolgatni jobbra-balra, sőt ha jól vettem észre szereti, ha a lába a nyakadba van.
    Még nem akartam így befejezni, mert azt a popsit látni kell. Az ágy szélére térdelt, és én állva támadtam hátulról. Eleinte lassú tempót diktáltam, de úgy döntöttem, hogy a célegyenesben ez a látvány égjen a retinámba így nagyobb tempóra kapcsoltam. Hol a popsiját markoltam, hol a csípőjénél fogva húztam magamra. Erre nem is találok megfelelő szavakat. Dugtam ahogy a csövön kifért. Az arcát egy párnába fúrta és hatalmasat élvezett. Nekem se kellett sok, az utódok a gumiban kötöttek ki.
    Kedvesen megtisztogatott, nekem nem is ment volna, mert percekig nem kaptam levegőt. Mivel időm végéhez közeledtünk gyorsan elszaladtam tusolni majd fájó búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az elején az asztalra tettem. Kicsivel talán a pesti átlag alatt van és annak tudatában hogy szinte minden alap, bőven megéri.
  • Összkép:

    Minden egyes percet megér a Hölgy. Kedves, aranyos, figyelmes. Lesi minden egyes reakciódat, így garantáltan pozitív lesz a randi kimenetele. Remélem lesz még alkalmam találkozni vele.
Happy Massage