• Lara :)

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Lara :) reagálása

  Köszönöm kedves Caulfield a szép szavakat és azt, hogy itt voltál.
  És remélem, még leszel is ... ;)

 • Egyeztetés:

  Néhány hónappal ezelőtt egyszer már jártam Laránál, és úgy éreztem, itt az idő, hogy ismét felkeressem. Hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam, és szerencsémre rögtön felvette a telefont, majd sikerült is még aznap délutánra egyeztetnünk egy randit, mert pont volt még egy szabad időpontja.
 • Megközelítés:

  A XI. kerület egyik legfrekventáltabb részén van Lara főhadiszállása, közel a Petőfi hídhoz és az Alléhoz. Tömegközlekedéssel is tökéletes, én most azt választottam, de autóval is könnyen le lehet parkolni a közeli lakótelepi parkolóban.
 • Helyszín:

  Célnak tökéletesen megfelelő, kellemes, hangulatos lakótelepi lakás, ami praktikusan és mégis otthonosan van berendezve, és ahol ezúttal is mindenfelé rend és tisztaság fogadott.
  Mivel Lara egyedül van a lakásban, nem kell attól tartanunk, hogy bárki mással is összefutnánk. A tetthely is tágas, ahol nagy franciaágyon lehet hódolni az erotika örömeinek, a falon pedig több tükör is található stratégiailag elhelyezve, így a mozizás szerelmesei is megtalálhatják számításaikat. Egyetlen apró negatívum talán a fürdőszobában a zuhanyzófüggöny hiánya, de némi odafigyeléssel azért elkerülhető, hogy eláztassuk a fürdőszobát, nekem legalábbis sikerült.
 • Lány külseje:

  Akárcsak első látogatásomkor, ezúttal is egy nagyon kedves, csinos, érett nő nyitott ajtót nekem. Nem a hagyományos értelemben vett bombázó, inkább a sokunk fantáziájában élő szomszédasszony típus, aki erőteljes szexuális kisugárzásával és kacér tekintetével könnyen beindítja az embert. Lara viszonylag magas, nőiesen karcsú formákkal, hosszú combokkal és homokóra alkattal van megáldva. Cicijei formásak és tenyérbeillőek illetve kimondottan érzékenyek (erről majd később) a popsija pedig szintén szép, gömbölyű formájú, de legjobban talán szemei fogtak meg, melyek őszinte kedvességet és vidámságot sugároznak. Összességében egy negyvenes évei elején járó, fiatalos, nagyon jól karbantartott hölgy, kiírt életkora szerintem megfelel a valóságnak.
 • Action:

  Érkezésemkor már ismerősként, nagy puszikkal fogadott és kedvesen beinvitált szentélyébe. Lenge, fekete ruhát viselt, ami sok mindent sejtetni engedett magából és kellemes látványt nyújtott, amint előttem sétált benne. Leültetett és itallal kínált, majd megbeszéltük kivel mi történt előző látogatásom óta, illetve a foci vb eseményeiről is ejtettünk pár szót. Amikor úgy érezte itt az idő, tiszta törölközőt adott kezembe, és bár már ismertem a járást, azért Lara is elkísért a fürdőszoba felé, nehogy véletlenül eltévedjek. Mire visszatértem Hozzá, már csak bugyiban és melltartóban várt rám. Először álló helyzetben kezdtük el felderíteni egymás testét simogatások és apró csókok formájában. Kezével lenyúlt lábam közé és örömmel állapította meg, hogy már ekkor jól állt, aminek kell, és persze az én kezeim is elkalandoztak erre-arra. Ekkor kerültek le rólunk az utolsó ruhadarabok, majd az ágyon fekve folytattuk az ismerkedést hasonló módon. Csókolgattam, ahol éppen elértem: lábát, popsiját, cicijeit - ez utóbbiak kifejezetten érzékenyek, ezért nagyon finom, óvatos bánásmódot igényelnek - majd nyakától szisztematikusan lefelé haladva cicijein illetve hasán át végül megérkeztem öléhez, ami nagyon szép puncit rejt. Nem estem egyből neki, alaposan körbejártam és csak finoman láttam hozzá. Hamar megérkeztek az első sóhajok, halk nyögések, illetve verbálisan is többször tudtomra adta, hogy pontosan így szereti, de magam is éreztem, hogy jó úton haladok. Néhány perc múlva meg is hozta gyümölcsét ténykedésem. Magához húzott és olyan erősen szorított combjai közé, hogy nem volt más választásom, mint folytatni. Teste tekintélyes rángásokkal jutalmazott meg és meglepetésemre még jó fél perc elteltével is újra-újra összerándult a legfinomabb érintésre is. Ritkán lehet ennyire biztos benne az ember, hogy valóban sikerült örömet szereznie partnerének, de ezúttal semmi kétségem nem volt efelől, amivel rögtön le is tettük az alapjait egy kellemes együttlétnek.

  Szemembe nézett és azt mondta, most ő következik, hogy megpróbálja viszonozni kedvességemet. Gumit húzott, majd kellemes, változatos franciába kezdett, sok féle elemet variálva, a szemkontaktus pedig szinte folyamatos volt közben. Már nem sok kellett volna, hogy kivégezzen, de jobban szeretem ha a rendeltetésszerű helyen ér el a vég, így amikor megkérdezte, csináljuk-e valamit mást, igennel feleltem és hátulról merültünk el egymásban. Bár első körben nagyon hamar megadtam magam, de ilyen felvezetés után ez talán érthető is. Miután megtörölgetett, elterültünk egymás mellett az ágyon és meghitt, vidám hangulatban beszélgettünk az élet különböző dolgairól. Lara beszélgető partnernek is ideális, mert sokoldalúan művelt és rengeteg témában jártas.

  Hamar éledezni kezdtem, ami az ő figyelmét se kerülte el. Egy bevezető olajos, lingam szerű masszázzsal nagyon gyorsan harcképes állapotba hozott ismét. A védőfelszerelés felhelyezése után némi újabb szembenézős franciás kezelés következett, amihez ezúttal a lábaim közé beülve helyezkedett el. Ezek után már nem volt más hátra, mint előre. Hanyatt feküdt és kezével elkezdett kicsit játszadozni punciján, mielőtt missziben behatoltam volna, amire eddigre már mindketten nagyon vágytunk. Visszajelzései alapján a kezdeti lassabb tempóról hamar gyorsabb fokozatra kapcsoltunk, ő pedig megragadott fenekemnél és mintegy nyomott magába a számára kívánatos ütemben. Közben átöleltük egymást és időnként olyan erősen szorított magához, hogy már-már attól féltem, összeroppantjuk egymást. :) Ekkor szállt el Lara másodszor, olyannyira, hogy kis pihenőt is kellett tartanunk, mert hiperérzékeny lett a puncija.

  Amikor azt mondta, hogy már rendben van, oldalról folytattuk. Eközben jegyezte meg, hogy nézni is nagyon szereti, és mivel ebben a pózban tökéletes rálátása volt mindenre, így ezt kedvére meg is tehette. Viszont mivel ő is hátulról szereti legjobban, ezért javasoltam, hogy azt válasszuk a véghajrához. Eddigre már egyikünk se fogta vissza magát, és így folytattuk egészen kifulladásig. Nagyon kellemes látványt nyújtott Lara ebben a pozícióban, amit hol a tükörben csodáltam meg, hol pedig az elém táruló valóság formájában. Közben a ventillátort is be kellett kapcsolnunk, mert már kezdett nagyon melegünk lenni, hiszen alaposan megizzasztottuk egymást. Először azt hittem nem fog összejönni a második, de aztán sikerült megtalálnunk a tökéletes szöget és ritmust, aminek köszönhetően másodszor is siker zárta történetünket. Bár neki a harmadik már nem jött össze (elmondása szerint ritkán szokott ennyi idő alatt), de így is kihoztunk egy 2-2-es igazságos döntetlent, a 11-eseket pedig majd talán legközelebb lejátsszuk. :)

  Bár időnk már nagyjából lejárt, mégis megkínált még egy csésze finom teával, amit közösen elfogyasztottunk további kellemes társalgás közepette. Viszont nem akartam már visszaélni vendégszeretetével, ezért mikor poharam üres lett, felálltam és felöltöztem, majd nagy ölelések, puszik és kölcsönös jókívánságok kíséretében búcsút vettünk egymástól a következő találkozás reményében.
 • Elszámolás:

  Legutóbbi látogatásom óta nem történt változás. A telefonban megbeszélteknek megfelelően az új pesti átlagnál szolidabb csokorral készültem, amit ismerősként elég volt utólag rendeznem. Az átélt élmények ismeretében nagyon is megérte.
 • Összkép:

  Lara ismét bizonyította, hogy egy nagyon kedves, intelligens, odaadó és nem utolsósorban dögös hölgy, akivel figyelmességének illetve tapasztalatának köszönhetően nagyon kellemesen és tartalmasan lehet eltölteni az időt. Már első alkalommal is elég jól egymásra hangolódtunk, de ezúttal sikerült még egy lapáttal rátennünk és még jobban összecsiszolódnunk minden tekintetben. Mindenkinek bátran ajánlom, leginkább persze a milf korosztály kedvelőinek. Szerintem részemről is lesz még folytatás.
Happy Massage