• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en, könnyen mint mindig.
  • Megközelítés:

    Most is gyalog mentem, mert kb 10 percre lakok tőle. Enikő a Battyhány térhez közel található ahol a BKK mindenféle tömegközlekedési eszköze megáll, még a hajó is! Kocsival is könnyen megközelíthető környék, a parkolólás (fizetős) is könnyű.
  • Helyszín:

    Lifttel fel a sokadik emeletre. Nagyon otthonos, rend és tisztaság uralkodik mindenhol ,igényesen berendezve, látszik, hogy ott is lakik. A fürdőben hatalmas tükrök, tiszta kád (függönnyel), száraz kilépő és megszámlálhatatlan tusfürdő és szájvíz várja a vendéget.
  • Lány külseje:

    Ha a képek alapján esett a választásod Enikőre akkor tuti nem csalódsz. Egy dögös szexi csajjal fogsz találkozni, aki jó fej és van humora. Emellett gyönyörű feszes test, természetes cicik és az a kemény kerek popsi vár rád.
  • Action:

    Régi ismerősökként a randi elején kicsit csacsogtunk egy kávé mellett az élet és a saját dolgainkról. Aztán Enikő a kezembe adta a törülközőt és irány a fürdő. Mire visszatértem a gyors tusi után szexi vendéglátóm
    már "megágyazott" a kanapén (ugyanis a randi elején kinyilvánítottam, hogy ezt a helyszínt szeretném a randi helyszínének.) Le is huppantam hát és vártam a csodát. Amire persze várni nem is kellett, mert Enikő már meg is jelent egy párnával a kezében, amit nem a fejem alá szánt, hanem a térdecskéi védelmére.
    Nyomban le és térdelt elém és olyan franciába kezdet amit minden nap át kéne élnie a férfi népnek.
    Pont úgy csinálta ahogy szeretem (persze ismer már), először csak a kalapot kapta be, majd végig nyalogatta, arcához csapkodta, aztán bevetette a mélyebb technikát is. Nah ez valami frenetikus, ember legyen a talpán aki ezt sokáig bírja. Így mivel elégé ki voltam éhezve inkább gumit kértem, és jöhet a popsi, amit nagyon nem akartam kihagyni. Így gumihúzás és sikosítás után kértem, hogy üljön bele háttal nekem itt a kanapén. Enikő ezt meg is tette és hát WOW, az a látvány. Még most is látom magam előtt, ahogy az a formás dögös popsit tolom! Egy darabig így élvezkedtem, aztán mikor láttam, hogy vendéglátóm kicsit fáradni kezd egy pózcserét javasoltam. Enikő háttal felfeküdt a magas ágyra és én szemből állva a lábait a kezembe tartva "támadtam" a popsiját. A hangokból ítélve Enikő is élvezte a tevékenységem, de mikor mind a két kezével széthúzta a popsiját és megláttam a 10 piros körmét akkor végem lett, és hatalmasat élveztem a gumiba. Sajnos csak egylövetű vagyok, így tisztálkodás megköszöntem ezt a csodás élményt és távoztam.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, az érték arány nagyon jó. A rózsaszálak a randi elején kerültek a vázába.
  • Összkép:

    Az évek alatt már egymásra hangolódtunk, de még mindig képes kellemes meglepetést okozni.
    Enikő egy végtelenül kedves és vonzó teremtés, aki maximálisan figyeli a vendég minden kívánságát, remek társaság és szerető. Ha popsi kedvelő vagy, vagy csak még nem próbáltad de szeretnéd, akkor Enikő egy remek választás.
Happy Massage