• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en történt a találka előtt egy nappal. Mivel a bővebb infóban benne van minden amire kíváncsi voltam így csak időpontot kellett kérnem. Az álltalam kijelölt időpont neki is rendben volt. Még ekkor megkérdezte van-e valami különleges kérésem. Copfba fogott hajat és egy kis rúzst kértem, hogy rakjon magára. Nem volt ellenére. Megerősítő sms-re nem volt szüksége.
  • Megközelítés:

    Jártam már a barátnőjénél így könnyen odataláltam. A Praktiker közelében van a tetthely. Most nem volt bénázás a részemről, nem úgy mint múltkor a barátnőjénél. Akkor a google maps félre informált. Parkolni ingyenesen lehet. A tömegközlekedés is okés volt a részemről, mert kb. 10 perc sétára volt a Müpa Nemzeti színház megállótól.
  • Helyszín:

    Fürdő mint a múltkor most is megfelelt. Száraz, tiszta törülközöt kaptam, kilépő is száraz volt, tusfürdőválaszték rendben, szájvíz eldobható pohárral pipa. Szobában van egy nagy franciaágy, éjjeli szekrényszerűség az elszámolni valónak, ágy mellett valami ülőalkalmatosság a ruháknak.
  • Lány külseje:

    Képeihez képest kicsit másmilyennek gondoltam. Szó se róla csinos lányról van szó csak volt egy két olyan dolog rajta amit máshogy képzeltem. A képeihez képest pár kilócska szerintem felszaladt ami engem abszolút nem zavart, mert ennyi még jól áll neki. Az arcos képei sminkesek és retusáltak. Ezt azért emelném ki mert pl. nagyon tetszett, hogy szeplős a pofija. A combján lévő tetoválás igazolta, hogy a képeken lévő lány fogadott.
  • Action:

    Bemutatkozás után cipő le majd a szobába invitált ahol a vetközésem közben beszélgettünk egy kicsit. Kellemesen csalódott, mert hangom alapján idősebbnek gondolt. Tusi után egy kis franciát kaptam a részéről amit arc nélkül=félig elfordulva megengedett, hogy videózzak. Ezután 69-re váltottunk a kérésemre amit a hangok és az apró remegéseiből gondolok, hogy élvezte. Gumit kértem lovagló pozba kezdtük az aktust. Összehangolt mozgás közben gyönyörködtem a nagy cicjén amit nagyon imádtam. Ezután misszire váltottunk amiben már szabadabban tudtam mozogni. Ismét a hangjából, a fenekem megmarkolásából és a testem magához ragadásából gondolok, hogy neki is tetszett. Mivel nem a kedvencem ez a póz váltottunk doggy-ra amiben terveztem, hogy végzem az 1. kört. Nem jött össze így NFVSZ-t kértem. Nem igazán volt szemezés, de nem panaszkodok, így is rendben kivégzett. 2. kör előtt felfrissítette magát majd beszélgettünk egy kicsit. 2. kör-t 69-el kezdtük aminél sikerült másodjára is elmennie állítása szerint. Az előzőt nem igazán tudtam megállapítani mikor sikerült, ez most látványosabb volt. Ezután ismét csak én voltam kényeztetve. A fekvő kényszerfranciába nem egyezett bele, de felajánlotta, hogy én álljak fel ő meg elém térdel. Belementem, így lett végem a 2. körben. Mindvégig kezdeményező volt és közvetlen ami nekem tetszett.
  • Elszámolás:

    Az együttlét előtt adtam át, mondta, hogy ráérek utána is. Az idei megszokottat hagytam az éjjeli szekrényen egy órás találkáért.
  • Összkép:

    Még egyszer meglátogatós kategória. Nem azért mert nem volt jó hanem mert máskülönben sokáig csak hozzá járnék. Vándorlóként ezt nem szeretném. :)
Happy Massage