• Heni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam telefonon, elsőre sikerült. Kedves hangja volt, érdeklődésemre elmondta a tudnivalókat. Felvetettem egy időpontot, ami jó is volt neki, csak annyi volt a kérdése, hogy aznap reggel kilencig erősítsem meg egy sms-el. Így is történt.
  • Megközelítés:

    A Corvin pláza közvetlen környéke, jó tömegközlekedéssel. Parkolás egyértelműen fizetős. A villamos felújítás miatt én inkább gyalogoltam a Blahától.
  • Helyszín:

    Modern társasház. A lakás emeleti és elég nagynak tűnt, de mi lényegében csak egy szobát és a fürdőt használtuk. A szobában franciaágy, mikor ráültem nyikorgott, de a későbbiekben nem okozott problémát. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel és jó pár tusfürdővel. Tisztaság mindenütt.
  • Lány külseje:

    Elsőre dekoratív, csinos fiatal lány. Számomra egy kicsit egzotikus. Komolyabban megnézve egy kis sport ráférne, van egy pici poci, de persze én a sportos lányokat szeretem, talán túlzottan is! Szép arca van. A cickók már nem teljesen kislányosak, de nem lehet rájuk kifogás.
  • Action:

    Felértem az emeletre, nyílt az általa említett ajtó, ami mögött volt a Hölgy elbújva. Kicsit féltem, hogy nem fog tetszeni, de megnyugodtam, a képeken ő van. Bekísért a szobába ott rendeztük a virágokat, ledobtam a ruháim és egy kapott türcsivel irány a fürdő. Már akkor az volt az érzésem, hogy eléggé kimért és tartózkodó, bár folyamatosan mosoly volt az arcán.
    Visszatérve megölelgettem, puszilgattam, finoman próbálgattam csókolgatni, de úgy vettem észre nincs kedvére, ezért nem is erőltettem. Benyúltam a bugyi alá, mire megszabadult ettől a ruhadarabtól, majd megkért segítsek levenni a melltartót. Sikerült kikapcsolnom és eltűnt ez a ruha is róla.
    Megkérdezte, hogy szeretném, erre mondtam, ahogy alakul nincs terv, de abban megegyeztünk, hogy az ágyon folytatjuk. Hanyattfeküdtem és hagytam kibontakozni, nagyon jól esett és viszonylag gyorsan mondtam, hogy védőfelszerelést kérek. Miután megkaptam meglovagolt, én egy kicsit játszottam a didkókkal, majd hátulról próbálkoztam és mivel úgy ítéltem meg, nincs értelme húzni az időt, viszonylag gyorsan be is fejeztem az akciót.
    Kimentem mosakodni, majd visszatértemkor felajánlott egy masszírozást, amit elfogadtam. Masszír közben beszélgettünk, majd én is viszonoztam ezt a tevékenységet. Valahogy nem alakult ki közöttünk nagy kémia ezért annak ellenére, hogy még bőven volt időnk egyikőnk sem kezdeményezet még egy menetet. Mivel nem akartam húzni az időt elbúcsúztam.
  • Elszámolás:

    Az előre elmondottak szerint, előre odaadva. Szerintem egy kicsit átlag alatt.
  • Összkép:

    Összességében jó volt, de nem ő lesz az, akihez visszamegyek. Semmi rosszat nem tett, de valahogy mégis falat éreztem közöttünk.
Happy Massage