• Carmen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A kapcsolatfelvétel rendkívül egyszerű volt, Carmen a telefont első kísérletemre felvette. A beszélgetés során kifejezetten kedvesen és kellő részletességgel tájékoztatott a lehetőségekről, a feltételekről. Az, hogy a találkozó csak több mint két héttel az első telefoni kapcsolat után jött létre, nekem "köszönhető", ugyanis akkoriban meglehetősen elfoglalt voltam, nem tudtam biztos időpontot mondani. A második kapcsolatfelvételt követően hamar, rövid határidővel fogadott - nagy megelégedettségemre.
  • Megközelítés:

    A lakás a XIII. kerület Árpád hídhoz közel eső részén van, gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető. Parkírozni meglehetősen jól lehet, mind a helyszínen, mind pedig a környező utcákban - igaz fizetni kell érte. Nem messze a lakástól az Aldinak is van egy parkolója, ami bővíti a lehetőségeket.
    A címet előre megkaptam, 2-3 perccel a megbeszélt időpont előtt telefonon rácsöngettem partneremre, ő elárulta a belépés titkát, így pillanatokon belül "szezám" kitárult előttem.
  • Helyszín:

    A ház új építésű, modern, meglehetősen elegáns. A lakás maga is modern stílusú, mutatós, a célnak maximálisan megfelel. Az együttlét kényelmét egy nagyszerű, kellőképpen nagyméretű ágy biztosítja, a hőgutától pedig a kellemes hűtés ment meg. A fürdőben meglehetősen tágas zuhanyzó található, mindenféle kenceficével való felszereltsége - szerintem - mindenképpen kielégíti a felmerülhető férfiúi igényeket.
  • Lány külseje:

    Hogy milyen Ő? Nehéz róla beszélni elfogultság nélkül. Azt már elöljáróban lefektetem, hogy számomra csakis ő jöhetett szóba. (Tudni kell ehhez azt is, hogy nekem ez volt az első félrelépésem.) Noha teljesen véletlenül botlottam bele hirdetésébe, de azonnal világos lett számomra, hogy csakis Ő lehet az, akivel ezt a lépést megteszem - annak ellenére, hogy profilján alig néhány, nem különösebben ledér, ráadásul arcát kitakaró fénykép volt található. Azonban ezekből is sikerült összeraknom, hogy egy nagyon szép kislányról lehet szó. (Számomra további pozitívumnak bizonyult rövid bemutatkozása is, mely "galamb lelkületem"-hez nagyszerűen passzolt.) És igenis kislányos kinézetről beszélhetünk, noha huszas éveinek második felében jár. Nem tudok mást írni, csak azt, hogy mindene vonzza a tekintetet. Haja szép hosszú, hullámos, szemei fénylőek, pofija aranyos, barátságos. Teste egészen nőies, karcsú, nyúlánk (170 cm magas), gyönyörű, formás cicikkel. A popsi egészen tökéletes, a testéhez teljesen passzoló méretben. Végezetül mindehhez rendkívüli "futómű" társul, egészen szép, kecses, meglehetősen hosszú lábakkal bír.
  • Action:

    Na, most ennél a pontnál jön el, hogy többen a véremet kívánják majd venni, holott e tekintetben már láttam hasonló szemléletű, ha nem is nagyszámú értékelést. Alapjában véve egy sajátos elegye volnék a liberális és a konzervatív felfogásnak, de abban a tekintetben mereven konzervatív vagyok, hogy sem széles plénum, sem pedig szűk baráti kör előtt nem kívánom ismertetni azt, ami egy hölgy és közöttem egy intim kapcsolat során megtörténik. Legyen annyi elég e tekintetben, hogy Carmen tökéletesen megfelelt előzetes várakozásaimnak, egyeseket közülük messze túl is szárnyalt. Még most sem akarom elhinni, hogy tulajdonképpen két idegen ember között egy ilyen sajátos - tetszik, nem tetszik - üzleti jellegű kapcsolat során ilyen kellemes, olykor már-már meghitt hangulat alakulhat ki. (Ez legalábbis az én véleményem, lehet, hogy Carmené különbözik ettől, de abban biztos vagyok, hogy megítélése nemigen lehet szöges ellentétben az enyémmel.) S ebben a pozitív megítélésben döntő szerepet játszik a kis hölgy egyénisége.

    Egyébként az egymással eltöltött két óra folyamán rendkívül figyelmesnek bizonyult, jól kommunikált mind az intim együttlét, mind pedig a beszélgetés során. Szinte nem is akartam elhinni, de a kezdetektől hozta az ilyen jellegű oldalakon számtalanszor hangoztatott, ú.n. "barátnő feeling"-et. Az elején megállapodtunk, hogy kölcsönösen próbálunk egymás kedvére tenni, ami az első találkozás ellenére nagy megelégedésemre be is vált egészen addig, amíg képes voltam kitartani. Az egyértelműen az Ő érdeme, hogy az ezt követő időszakot egyáltalán nem éreztem elvesztegetett időnek, elpazarolt ráfordításnak. Sőt...
  • Elszámolás:

    Mindjárt a bemutatkozás után átadtam amit megbeszéltünk, amivel sikerült is némi időt nyernem a találkozás okozta ámulatból történő valamelyes regenerálódásra. Az viszont egyszerűen tündéri volt, ahogy a Neki vitt személyes ajándékoknak örülni tudott.
  • Összkép:

    Itt tulajdonképpen azt kellene írnom, hogy Carmen olyannyira csúf, hogy még a 24 fejű sárkány is visítva menekülne előle, gonosz, mint 7 sötét erdő összes boszorkánya, stb, hogy még véletlenül se menjen senki más a közelébe - rajtam kívül. Mivel viszont ezzel ártanék Neki, nem teszem. Így kénytelen vagyok beismerni, hogy egy nagyon kedves, feltűnően szép és szexi fiatal hölggyel hozott össze a véletlen, aki törekedett minden igényem kielégítésére. Ráadásul az intim kapcsolaton túlmenően csupán 2 óra alatt és ismeretlenül is sokat kaptam személyiségéből, egészséges életszemléletéből, ami miatt elmondható, hogy a randitól - bizonyos tekintetben - a várakozásaimat jóval meghaladóan nagyobb élményben részesültem. Az elmondottak alapján a legmesszebbmenőkig ajánlom Carmen társaságát azoknak, akik fogékonyak a gyengédségre, a finomságra, a meghittségre. Azoknak viszont, akik a szex vadabb változatainak hívei, javaslom más partner keresését.
Happy Massage