• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül egyeztettünk, a javasolt időpontot elfogadta és meg is kaptam a címet.
  • Megközelítés:

    Viszonyítás kérdése, az biztos, hogy vili és busz megáll a ház előtt. Én autóval járok, szerencsém volt mert majdnem a ház előtt meg is tudtam állni, igaz az utca túloldalán.
  • Helyszín:

    Társasházi lakás, teljesen rendben van. Rend volt és tisztaság. A fürdőben feltűnően sokféle tusfürdő közül lehet választani, a törölköző puha és illatos volt. A szoba szintén rendben van a ruháknak inas szolgáltat helyet.
  • Lány külseje:

    A képeknek és a leírásnak megfelelő lány nyitott ajtót fehérneműben. Amikor beléptem láttam, hogy minden rendben van nincs kamu a hirdetésben. Formás és kerek,de vonzó csaj.
  • Action:

    Tusolásból visszatérve az ágy szélén csókokkal indítottunk, ami nála nem csak puszi, hanem igazi nyelves csók.Itt jelezte, hogy ő is levetkőzik, hogy egyenlő esélyekkel induljunk. Ekkor a cickókat vettem kezelésbe, amire halk nyögésekkel reagált.Hanyatt dőltem , mert kíváncsi voltam a sokak által leírt különleges és vehemens franciára. Meg is kaptam, többször le is kellett állítanom, ilyenkor csókolózás és zacsi kényeztetés volt a lazulás. A harmadik vagy a negyedik lassítás után éreztem, hogy nem tudom már tartani és a szájába lőttem egy nagy adagot, amit el is tüntetett pillanatok alatt. A francia technikájánál meg kell jegyezni, hogy tényleg egyedi és nagyon jó, nem sokáig lehet bírni.
    Kis beszélgetés után,ahol a továbbiakat is átbeszéltük,folytattuk a franciás kényeztetésemet.Jeleztem neki, hogy most már nem kell óvatoskodni, mert nem biztos, hogy összejön a második kör. Erre a válasz az volt, hogy addig úgy sem enged el, amíg nem végzek rendesen. Mindenképp szerettem volna popót, amire biztató válasz érkezett. Felkeményítés után gumi, majd több sikertelen próbálkozás után feladtam a popószexre irányuló elképzelésemet. Maradtunk a franciánál, ami az első körnek megfelelően mély és heves volt. Sajnos csak segítséggel tudtam másodjára elmenni, mert már az időt is túlléptem. Erre azt mondta, hogy ne foglalkozzak az idővel csak érezzem jól magam. Nem akartam visszaélni az idejével egy gyors tusolás után le is léptem.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban leírtaknak megfelelő az ajándék, mivel miattam volt sikertelen a popó és az időt is túlléptem, így az extrával együtt leírtakat helyeztem a komódra. Kérdezte, hogy adjon -e vissza, de megérdemelten otthagytam.
  • Összkép:

    Kedves és figyelmes csaj, aki tényleg nem az órát nézegeti. Itt a vendég maximális odafigyelést és kielégülést kap. Összességében meg vagyok elégedve az eltöltött közel 1óra 20perccel. Visszagondolva és leírva az eseményeket ismét pillanatok alatt harckészültségbe tudnék kerülni.
Happy Massage