• Pema kisasszony

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször próbáltam telefonon elérni, de sikertelen volt. Már amikor feladtam volna, láttam, hogy volt egy hívásom tőle. Visszahívtam. Először egy éjszakai időpontot ajánlott, de átgondolta és mondta, hogy lehetséges hamarabb is. Elmondta telefonban, hogy mi a pontos cím, hogy néz ki a ház. Kiemelte, hogy ha engem nem zavar, akkor az ingatlan előtt lehúzódva tudok parkolni, csak ne parkoljak a szomszédok háza elé. Itt az oldalon kértem bővebb információt is a gombbal.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyen ment. Kicsit gyanús volt, amikor az M0-s azt írta a navigáció, hogy pár perc múlva ott vagyok, de ott is voltam viszonylag hamar. Szerintem kocsival remekül megközelíthető Budapesten a 18. kerületben.
  • Helyszín:

    Egy családi ház a 18. kerületben. A környék nagyon kellemes vidéki kisvárosi jelleget mutatott számomra. Parkolni nem az ingatlan előtt parkoltam, mert ott állt egy kocsi és nem tudtam, hogy az kié. Egy-két sarokkal tovább mentem és találtam egy lakatlan ingatlant, ami előtt tiszta lelkiismerettel le "mertem" parkolni. Egy-két szomszéd lézengett az utcán, de nem kezdtek el mutogatni rám vagy éppen bólogatni, tehát magabiztosan végig haladtam. Az időpont előtt egy-két perccel hívtam az utcáról, jelezte, hogy jön is kifelé. Barátságos és szép háza volt. A szoba és a fürdő az emeleten, kellemes légkörrel. A szoba és a fürdő is, illetve amit láttam a házból tiszta és igényes volt.
  • Lány külseje:

    A képei alapján választottam ki, egy régi barátnőmre hasonlít. Összességében szerintem idősebb a kiírtnál,. Ezt nem tudnám megmondani, hogy miből gondolom így, de nekem az az érzésem. Egy nagyon beszédes, csinos nő fogadott. Kellemes beszélgető partner, formás teste van. Nem látszik rajta a kor. A beszéde alapján egy olyan nőnek tűnt, aki tudja mit és kivel akar. Mosolygós, barátságos.
  • Action:

    Az emeletre kísért a szobába. Ott "ledobtam" a ruháim és a szomszédos fürdőbe kísért. Elmondta a zuhannyal kapcsolatos tudnivalókat, beállította a víz hőmérsékletét. Közben üdítővel kínált. Említette, hogy időnként rám néz, hogy hogyan haladok. Ez meg is történt. A végén megtörölte a hátam.

    Az ágyra fektetett és jelezte, hogy a hátam, fenekem, lábam átmasszírozza. Ez meg is történt. Megjegyzem nagyon kellemes volt. Persze ruha nélkül tette ezt, ami adott még egy kellemes érzést az egészhez. Közben barátságosan cseverészett, én nem voltam és nem is szoktam túl bőbeszédű lenni, de oldotta a feszültségemet és barátságos légkörte teremtett. Olyan mintha már többször jártam volna nála, régen ismernénk egymást. A karomat is átdolgozta kicsit.

    A végén hátra fordulás, a combokon még dolgozott. majd rátért a lényegre. Mondta, hogy ha valamit nem szeretek, akkor szóljak. Rátért a golyók izgatására a szájával. Ettől egy kicsit féltem, de nagyon kellemes élmény volt és meg is hozta az eredményt. Magyarán a barátom úgy ágaskodott, hogy csak na. Nagyon kellemes volt. A franciát gumival csinálta, időnként érezte a fogait egy kicsit, de nem karcoltak és nem volt lelombozó, nagyon kellemesen csinálta. Időnként teljesen szemügyre vettem, hogy hogyan is csinálja. Nagyon izgató volt még a látvány is, jelezte, hogy tetszik is neki a dolog. Jól állt a barátom a szájában. Nagyon ügyes volt és lehetett érezni, hogy tapasztalt nő. Teljesen nem emlékszem, de talán én néztem meg a fazonra igazított punciját, de mondta, hogy a farkamat majd még "szopikázza". Ahogy mondta ez nagyon erotikus volt, fenntartotta az érdeklődésem és a vágyat. A puncinyalásra is nagyon kellemes reagált, tetszett neki. Időnként felnéztem rá és láttam, hogy szívesen venne ilyenkor még egy farkat a szájába. Ezután még jött egy szopás a részéről, de ennél már nem feküdtem a hátamra, hanem szemből jött, ő négykézláb. Éreztem, hogy így nem sokáig fogom bírni és megkértem, hogy tolasson rajta a farkamra. Ezt örömmel megtette. Nagyon kellemes látvány volt, ahogy hátulról dugtam. Hátratolta rendesen a punciját, könnyű volt ki-be járkálni benne. Pár perc és meg is volt az első lövésem. Letakarított.

    Beszélgettünk, megkínált teával. Megmasszírozta a kimaradt részeket is. Még a lábam és talpam is nagyon kedves volt. Majd megint a golyókkal kezdett foglalkozni. Nagyon kellemes volt és megtette a hatását. Megint gumis franciával folytatta, megint csak nagyon tetszett a látvány (a farkam a szájába), 69-be fordultunk. Dolgoztam nyelvvel a punciján. Egy kicsit elvesztettem egy-két pillanatra a keménységem, de amikor nem használta a kezét el kezdtem dugni a száját. Ez szépen felállított. Jeleztem, hogy térjünk át a kutyapózra. Előtte megint egy kicsit szopott még négykézláb is. Majd megint az a nagyon szép látvány hátulról. Nagyon szép kerek feneke van, nekem nagyon bejött. Tetszett neki is, meg is jegyezte, hogy "de jó kemény a farkad", nyögdécselt, de én megint csak nem bírtam túl sokáig. Meg volt a második lövés is, ő szerintem ezt egy kicsit sajnálta, mert szerette volna még ha dugom hátulról. Ezt így utólag kicsit bánom is, hogy nem voltam tartósabb. Letakarított, megkínált csokival is és el is használtam a 1,5 órás lehetőségem. Elmentem még fürdeni. megint beállította a vizet, megtörölte a hátam. Felvettem a ruhám és kikísért. Az ajándékozást már az elején lebonyolítottuk.

    Kaptam még egy puszit, de még a házban. A kapuig kísért, nagyon barátságos és vendégszerető volt. Én mindenkinek ajánlom. Én teljesen elégedett voltam. Két hét után el gondolkoztam, hogy meglátogatom ismét.
  • Elszámolás:

    A telefonon egyeztetett mennyiségben még az események megkezdése előtt, fent a szobában. Az mértékét nem tudom megítélni, mert már jártam egy-két lánynál.
  • Összkép:

    Én nagyon elégedett vagyok. Szép és kellemes helyen fogad. Csöndes, madárcsiripelős helyen. Könnyű a parkolás és a megközelítés is. A szomszédok nem figyeltek érdeklődő vagy éppen rosszalló tekintettel.A képeken ő van, barátságos, kellemes társaság, beszélgetős, céltudatos, tapasztalt nőnek ismertem meg. A kutyapózban és persze "alapesetben" is a feneke ragadott meg. Semmi műtestrészt nem találtam rajta.Nem pornós együttlét, hanem egy kellemes szeretkezés nagyon kellemes masszázzsal.
Happy Massage