• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszerűen és gyorsan ment, felhívtam és megkérdeztem, mikor ér rá a nap folyamán. Megmondta, én pedig lecsaptam a lehetőségre.
  • Megközelítés:

    A Duna Pláza szomszédságában található paneltömbben rendel Noya. Alapjáraton a 3-as metró vinne célhoz, de a felújítások miatt a pótlóbuszok kényelmére támaszkodtam.
    Mellesleg a ház előtt vannak parkolók, ha jól láttam fizetősek (de a szemben lévő DP-ben is lehet parkolni).
  • Helyszín:

    Maga a kecó egy többszobás panellakás, amelyben az első szoba a tetthely. Igényesen berendezve, kellemes illatokkal és hűsítő ventillátorral felszerelt placc, közepén egy franciaággyal.
    A fürdőszobában rengeteg tusfürdő, illetve szájvíz található, mindenki megtalálhatja a számára legkellemesebbet.
  • Lány külseje:

    Noya egy szexi MILF, ennyi. Nem árul zsákbamacskát, a retusálatlan képein tökéletes látni formás alakját. Jár edzeni is, ez látszik is; nincs fölösleges zsírpárna itt, egy kis narancsbőr ott, némi szilikon található, de ezt is csak azért tudom, mert rajta van az adatlapján...
    Arckitakarástól nem kell félni, kellemesen kisminkelt és szimmetrikus arccal és vadító kék szemekkel találkozhat a kedves látogató.
  • Action:

    Noya egy szexi fekete szerelésben fogadott, ami mondjuk sokat nem takart, bugyi-melltartó kombó emellé, igazán vendéghivogató egy szett! Ismerősként üdvözölt, hiszen voltam már nála, érdeklődött hogylétem felől, család-gyerekek... csak a szokásos ;)
    Kis bemelegítő csevegés után elhúztam fürdeni, amíg Noya hozott nekem egy kis kókuszfügés (?) üdítőt frissítő gyanánt, majd nem is teketóriázott sokat, egy laza kis szexi tánccal emelkedetté tette a.... khm, hangulatot (is). A kis tánci közben vetkőzni kezdett, amiben ezer örömmel segítettem, majd ha már úgy is én ténykedtem, gondoltam, legyen enyém az első kör. Kényelembe helyezte magát én pedig hosszú percekre belefeledkeztem gyönyörű és ízletes puncijának a kóstolgatásába. Nah én ezt imádom, mikor szavakkal és kézzel irányít közben a nő, mondja/mutatja hogy szereti, így ha ténykedésemet esetleg nem is koronázta siker, abban biztos vagyok, hogy élvezetes perceket szereztem. Noya nem az a hálátlan fajta, úgyhogy mire észbekaptam, már a farkamon tevékenykedett, azzal az igazi, Noya-féle vehemenciával. Nah, Ő nem csak az adatlapján belevaló csaj, hanem a tettek mezején is megállja a helyét: eszméletlenül brutális szopást kaptam tőle. Nincs kis farkam, mélytorkoztak is már, de valahogy Noya idáig ismeretlen mélységekig volt képes eltűntetni a dákómat, minden probléma vagy kecmec nélkül. Jó alaposan belelendültünk, majd pár perc után csillogó szemekkel rámnézett: "megbaszol?" Hát most erre mit mondjon a magamfajta fickó, hát jóhogy! Sima misziben indultunk, lábak az égnek, lehetett pakolni rendesen, nem az a kényes fajta nőci. Kis idő után éreztem, hogy itt gondok lesznek, nem vagyok én az a hosszútávfutó, úgyhogy Noya javaslatára átraktam popsiba... teszem hozzá, életem első ilyen élménye volt, tehát kicsit tartottam tőle, szépen finoman óvatosan... de kb Noyával egy időben jutott eszembe, hol is vagyok, úgyhogy a "toljál, bazdmeg, rendesen!" felkiáltásra beleadtam apait-anyait (inkább csak apait...), és már nem volt szívem (erőm) abbahagyni, ez is lett a vége.
    Noya szépen letisztogatott, majd elheveredett mellém és folytattuk a beszélgetést ott, ahol abbahagytuk. Az történethez hozzátartozik, hogy megpróbált éltre kelteni egy második menetre, de hát döglött kukaccal sem lehet jól horgászni, úgyhogy annyiban is maradtunk.
  • Elszámolás:

    Még a telefonban tájékoztatott, mint mindig, és a megfelelő kereket odaraktam a szekrényre a szeánsz végén.
  • Összkép:

    Szeretek Noyához járni, egy nagydumás szexistennő, nincs semmi fölösleges pöcsölés, a duma-baszás-duma kombó nekem tökéletesen megfelel. Tudom, mit szeretnék, Ő pedig meg tudja adni, plusz ma nagyon szükségem volt Rá, hogy dumáljunk és utána/előtte kinyírjon. Biztos, hogy visszamegyek még Hozzá, nem kérdés.
Happy Massage