• Iza

  • Beküldte:
  • Iza reagálása

    Kedves Latita!

    Megleptél a beszámolóddal. Jó volt olvasni dícsérő szavaid. Ezzel plussz ajándékot kaptam Tőled..... :-) Ami személyemet illeti , - tudod egy nő soha nem lehet elnéző önmagával szemben.
    Bízom benne, hogy visszahúz a vágyad hozzám ;-)
    Köszönöm a beszámolót, várlak vissza!
    Csókol:
    Izi

  • Egyeztetés:

    Telefonban kértem időpontot, sms-ben is egyeztettünk, gördülékenyen ment
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem, de azt hiszem a 3as metrótól nem nagy séta, a környék fizetős, de mindig van a közelben több hely is
  • Helyszín:

    Kilencedik kerület felújított része, a ház csendes és tiszta, a lift modern, a lakásban erotikus félhomály uralkodik , tisztaság és rend, a fürdő tökéletes akárcsak a felszereltsége.
  • Lány külseje:

    Rengeteg fénykép van ami szerintem tökéletesen fedi a valóságot, szerinte nem annyira jók a képek. ! 40 év szerepel az adat lapján, szerinte több annál szerintem 35 sem néz ki, de ezen nem vitatkozunk :D csak annyit mondok fantasztikus és látni érezni kell. a látás nem is elég olyan a kisugárzása hogy csak na :D
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs padon kezdődött a szeánsz, kicsi ölelkezés után, jó volt érezi illatát, puha bőrét. Hasra feküdtem a padon, és kezdetét vette egy nagyon komoly , helyenként fájdalmas (kisi az ingerküszöböm ) masszázs .Tapasztalatom szerint ez egy nagyon alapos és szakszerű masszázs volt, eszembe sem jutott közben az erotika, csak arra tudtam gondolni éljem túl :D Közben beszélgettünk amikor én éppen tudtam beszélni :) nagyon kellemes és oldott volt a hangulat, hihetetlen jó társaság, akinek fontos a szellemi töltés is annak mindenképpen ajánlom.
  • Levezetés:

    Az pad után megkérdezte ezek után van e kedvem a szivacsra heveredni mellé, persze ennek a szíves invitálásnak ki tudna nemet mondani, én sem tudtam. Itt is hason fekve kezdődött az erotikus masszírozás. Éreztem hátamon fenekemen melleit és szemérem dombjának pici pamacsát.
    Már nagyon szerettem volna megfordulni, ezért türelmetlennek is nevezett, és folytatta a csúszka masszázst. Azért csak eljött a fordulás pillanata , és végre szemből is érezhettem és a mi még fontosabb kényeztethettem is. Simogattuk egymást.Lassan úgy fordult .hogy ajkaival az ágaskodó testrészemhez vette az irányt és közben az illatos kívánatos punciját a szám elé helyezte. Így kezdődött egy hosszas kölcsönös kényeztetés 69 ben . A hanghatásokból a rándulásokból ítélve nagyon hangosan élvezett el, majd röviddel utána és is szabadjára engedtem az utódokat, azt hiszem a kezei közé, miközben a környéket és a golyókat csókolgatta.Lefordult rólam, megtörölte magát, és lepihent mellettem. Én úgy döntöttem az ő beleegyezésével, hogy még egy kis csókot lehelek a combjai közé,de ez egy újabb orális kényeztetésbe torkollott , és talán még hangosabban élvezett mint elsőre. Azt gondolom mind a kettőnknek nagyon jól indult a délután.
  • Elszámolás:

    Előre történt, bele tettem egy kis dobozba a konyha pulton, egy óra extrával egy nagy papír :)
    Az hogy megérte az nem kérdés , biztosan rendszeres vendége leszek.
  • Összkép:

    Aki nem csak testi élményt akar , hanem egy értelmes nővel eltölteni egy órát annak ajánlom.
Happy Massage