• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nen pontosan emlékszem, melyik nap voltam, de aznap hívtam telefonon, második kísérletre felvette, és sikerült időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Taxival mentem, de úgy láttam, a helyszínen rengeteg parkolóhely van autóval érkezőknek is.
  • Helyszín:

    Panel ház, magas emelet. A lakás szép és ízléses, talán csak a fürdő műanyag ajtaja lóg ki a sorból, de kicsi a hely, ez meg egy takarékos megoldás:-) A szoba a célnak megfelelő hangulatú, hatalmas Noya-poszterrel kiegészítve. Az ágy kellemesen nagy, és kényelmes.
  • Lány külseje:

    A képekhez társítsd hozzá Noya bemutatkozó szövegét, és megkapod a valódi Noyát:-) Kidolgozott test, szépen megcsinált cicik, és egy olyan arc, amit meglátva egyből tudod: neked itt most véged lesz. Villog a szeme, és ha nem szólalna meg, akkor is tudod, hogy nem egy barátnős-kényeskedős-cicás egy óra következik, hanem orbitális baszós élmény. De Noya megszólal...
  • Action:

    És innentől kezdve azt kell mondanom, életem legvidámabb dugása után vagyok:-)))
    Köszönés, puszi-puszi, és elkezd ömleni belőle a szó. Fél perc alatt felfogom, hogy vagy megdugom rendesen, vagy hülye vagyok.
    Mennék zuhanyozni, de Noya még eközben is löki a dumát, de olyan feelinggel, hogy szakadok a röhögéstől.
    Zuhany után még egy-két pikírt megjegyzés, hogy reméli, tudom mi a dolgom, aztán elfekszünk az ágyon. Kis csókok, közben megint beszólások, és bár dugni jöttem, egyre távolibbnak tűnik a megvalósítás:-) Kifelé igyekszem palástolni, de szakadok a röhögéstől, ez a csaj nem komplett - persze a szó jó értelmében. Nem akar barátnő lenni, sem szomszéd kislány, ő a cafka, aki elvárja, hogy te is annak tekintsd.
    Úgy döntöttem, az lesz a legjobb, ha hagyom, ő irányítson. Franciával kezd, nem kapkodja el, szépen ráhangol, aztán beindul egy igazi pornós action. Noyának hatalmas szája van, jól elfértem benne, de azért jutott a torkába is egy kicsi még belőlem. Rövid időn belül dőlt a nyál, mindenféle hangok kíséretében. A mindenféle hangok között egy-két beszólás megint elfért, ami gondoskodott a további röhögésről. Ha nem tudtam volna, hogy csak egy menetre van erőm, simán kivégzett volna. Ehelyett inkább gumit húztunk, és elkezdődött az a része az együttlétnek, amikor Noya szája nem volt tele farokkal, ami zavarta volna a dumálásban. MIndegy, milyen pózban voltunk, Noya elképesztően jól néz ki, és fantasztikusan használja a testét. Nem finnyás, nem akar lustálkodni, szó szerint azon dolgozik, hogy a vendégnek jó legyen. És közben dumál. Néha olyan beszólása van, hogy rájövök: röhögve is ugyan olyan jó dugni, mint nem röhögve. Volt lovacska, misszionárius, mindegy, milyen pózban voltunk, Noya pont úgy helyezkedik, hogy nekem a lehető legjobb legyen. Keményen dugtunk, néha csókolóztunk, aztán megint csak dugtunk. Mikor elfáradtam, Noya szájjal vett kezelésbe, úgyhogy viszonylag hamar ismét akciókész lettem, és hátulról folytattuk a dugást. Miközben meghallgattam, hogy mit kéne csinálnom vele, tolta rám a gyönyörű fenekét, én pedig még mielőtt kihasználhattam volna az anális lehetőségeket, megadtam maga, és hatalmasat élveztem.
    Az ezt követő rövid pihegést Noya dumája fűszerezte, én meg próbáltam titkolni, hogy mennyire röhögök.
    Azt kell mondanom, ez a csaj teljesen kikészített, szerintem pillanatok alatt ráérez, kinek mi jön be, és azt adja teljes természetességgel. Nekem egy nagyon kellemes órát szerzett, amiben orbitáliis szex és röhögés küzdött egymással.
  • Elszámolás:

    Előre megbszéltek szerint, korrekt módon.
  • Összkép:

    Noya egy őrült, aki szerintem mindenkihez képes alkalmazkodni, aki bírja az extrovertált nőket. A szexben abszolút profi, kőkemény partner a legvadabb dolgokban is. Csak ajánlani tudom!
Happy Massage