• Pami

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Drága utazóm! Mindig szupi minden randink, várlak bármikor!
    Csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk meg időpontot másnap délelőttre. Minden rendben ment.
  • Megközelítés:

    Népfürdő utca környéke, a lakótelepen napközben bőven van parkoló (fizetős). A tömegközlekedést nem tudom, de nincs messze a Váci út, Dózsa György út. A megadott cím egyértelmű volt.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház. A lakás tiszta, diszkrét, a fürdő is tiszta és jól fel van szerelve többféle tusfürdő, szájvíz, dezodor. Kád van, zuhanyfüggöny vagy paraván hasznos lenne. Nancyy szobája (definíció szerint félszoba) hangulatáról vastag függöny, lágy hangulatvilágítás és tükrök gondoskodnak. A berendezés elég puritán: egy pici asztalka, egy kanapé, amire a ruháink kerültek és egy vékony, egyszemélyes matrac.
  • Lány külseje:

    Nancyy egy kimondottan szép arcú lány, hosszú fekete hajjal, pajkos, őszinte mosollyal és igéző szemekkel. Fekete csipke melltartóban és tangabugyiban fogadott. Ha valaki a karcsú, sportos alkatú lányokat szereti, ne hozzá menjen. Nancyyt dús, gömbölyű idomok jellemzik, egyáltalán nem kövér, de szép nagy, kívánatos, abszolút nőies simogatni, markolni való popsit láttam. A személyisége pedig elbűvölő. Abszolút kezdőként kicsit félszegen léptem be az ajtón, de két perc ismerkedés után tudtam, hogy a legjobb helyre jöttem, Nancyy közvetlen viselkedése, néha meglepően szókimondó humora nagyon gyorsan segített feloldódnom.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel 90 perces szeánszra mentem, úgy beszéltük meg, hogy egy rövidebb ráhangoló masszázzsal kezdünk az első kényeztetés előtt és majd utána jöhet a hosszabb. A fürdőből visszatérve hasra feküdtem a matracon, ő pedig őszinte örömömre gyorsan megszabadult minden ruhadarabtól és elkezdte masszírozni a hátamat. Inkább finom masszázst kértem és kaptam, de az az érzésem, hogy ha valaki az erősebb gyúrást szereti, Nancyy azt is jól csinálja. Nem tudom mennyire képzett, de mindenképpen gyakorlott és figyelmes masszőznek tűnt. Én viszont annyira vágytam ingerlő idomainak simogatására, hogy pár perc után megfordultam egyértelművé téve, hogy jöhet a kényeztetés. Az első kényeztetés után is maradtunk a lágy, finom, simogató, összebújós, beszélgetős szeretetmasszázsnál. A csúszka masszázsról lemondtam. Nancyy felajánlott egy prosztatamasszázst is, de félszegen visszautasítottam. Azt mondta kár, mert jól csinálja, és őszintén el is hittem neki. Megígértem, hogy felveszem a bakancslistámra és egyszer megtapasztalom vele ezt az élményt is. Az egyetlen zavaró dolog a telefon volt. Nancyy megkért, hogy bekapcsolva hagyhassa, kérését meg is indokolta, az indokát megértettem és el is fogadtam, de azért néha ki tudott zökkenteni a kéjes ellazulásból.
  • Levezetés:

    Már az elején megbeszéltük, hogy a francia kényeztetést kedvelem és azt szeretném, hogy a csábos ajkai közt érjen a gyönyör. Így is történt mind a két alkalommal. Elsőre annyira magával ragadó és intenzív volt az élmény, hogy nem tudtam túl sokáig parancsolni magamnak és elég gyorsan kapituláltam. Később megkérdeztem, hogy viszonozhatom-e a kedvességét, és ő örömmel belement. Hanyatt feküdt, én elhelyezkedtem a combjai között és elkezdtem simogatni és csókolgatni először a combok belső oldalát, majd áttértem a csodás, izgató puncijára. Testének apró rezdüléseiből éreztem, hogy jól fogadta. Miközben nyalogattam, egyik ujjam lassan beljebb csúszott a forró, nedves barlangba. Kis késéssel esett le neki a tantusz, " te bedugtad az ujjad? Azt nem szoktam engedni" - mondta, de hangsúlya nem volt egyértelműen elutasító. "De ha már úgyis bent van?" - kérdeztem engedékenységben reménykedve.... És akkor ismét megszólalt a telefon és a pillanat varázsa szertefoszlott. Úgy gondoltam nem fogok szélmalomharcot vívni, ha úgysem engedi el magát, ezért inkább azt kértem, hogy kényeztessen ő engem. Helyet cseréltünk, és kaptam egy csodás és igen hosszúra nyújtott francia leckét. Kicsit többet használta ugyan a kezét, mint ahogy én azt szeretem, de bőven csorgatott nyálat síkosítónak. Amikor pedig a nyelvét és az ajkait használta az mennyei volt. Virgonc utódaim a szájába kerültek, onnan egy papírtörlő lett végső nyughelyük.
  • Elszámolás:

    Még nincs elég információm, de szerintem az átlag körül lehetett. Utólag rendeztem. Előszőr illetlenül a kezébe akartam adni, de mondta, hogy tegyem az asztalra. Van még mit tanulnom masszázs etikettből. Örömmel toldottam meg, hogy kifejezzem elégedettségemet.
  • Összkép:

    Nekem felejthetetlen élmény volt. Kezdőként még nem voltam benne biztos, de a randevú után már tudom, hogy még sok örömöm lesz ebben a fajta szórakozásban. Köszönöm Nancyy! Az objektivitás jegyében a telefon mizéria miatt értékelem "csak" jóra a találkozót.
Happy Massage