• Liza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Mindig elolvasom és elmosolyodok hogy mennyire jól éreztük magunkat:)
    örülök hogy én mutathattam meg és lehettem neked az ‘első’:)
    Remélem máskor is időutazol velem :)
    Nagyon kedves, figyelmes partnerem voltál:)
    Mindenkinek ilyet kivánok!:)

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés igazán gördülékenyen ment. Előtte nap itt az oldalon küldtem neki egy üzenetet, amire még aznap válaszolt is. Az üzenetben tulajdonképpen megállapodtunk, hogy mikor érdemes másnap hívnom az időpont egyeztetés végett. Nem meglepő módon a telefont így elsőre felvette és sikerült is még aznap délutánra időpontot egyeztetni. Nagyon kedves, de határozott hangja van. Ő viszi a beszélgetést, de ez nem baj. Sőt, a magamfajta "elsőáldozóknak" ez még segítség is. Elsőre meggyőzött, hogy jól választottam. Végül az egy órás programban egyeztünk meg.
  • Megközelítés:

    GPS könnyen odavisz. Kodály körönd környéke. Péntek délután lévén a szokásosnál is nagyobb forgalommal. Szeretem a kihívásokat, így autóval mentem. És micsoda mázli, pont a kapu előtt szabadult fel egy hely, ahogy odaértem. Itt már azért kezdett alakulni a jókedvem. Parkolás fizetős persze... Mivel volt még egy kis időm a találkozóig, sétáltam egyet a környéken, és 2-300 m körzetben azért akadt pár parkolóhely. Tehát aki autóval érkezik, nem lesz lehetetlen küldetés a járgányt letenni. Mivel nem vagyok budapesti, az erre járó BKV járatokat nem ismerem, de a hely frekventáltságából ítélve az sem lehet különösebb khívás.
  • Helyszín:

    Igazi régivágású, belsőudvaros pesti bérház. Gyermekkorom összes kedvenc ifjúsági filmje ilyenben játszódott. Írták is korábban, hogy egy kicsit "időutazás" ide belépni. És milyen igaz... Liza instrukciói alapján a lakást könnyű megtalálni. Liftből ki, kétszer jobbra :D És tényleg ott a gyerekbicikli... :D

    A tetthely a házzal ellentétben egy szépen felújított, nagy belmagasságú modern lakás. Amit én láttam belőle a konyha-étkező-előtér, fürdő és a masszázsszoba. A fürdőszoba szép, tiszta és száraz. Nincs összepacsálva, ugyanis kádas zuhanyzási lehetőséget biztosít zuhanyfüggöny nélkül. Viszont Liza rendkívüli figyelmet fordít a környezetére is. Így jelét sem látni annak, ha valaki járt ott előtted. A kád szélén kb. 22 féle tusfürdő van kihelyezve. Így akinek fontos a "saját" illat, jó eséllyel megtalálja a kedvencét. A mosdónál szájvíz, abból is többféle. A törölköző figyelmesen előre oda van készítve a kád szélére. Nem hajtva, hanem tekerve. Apró figyelmesség...

    A masszázsszobában félhomály, tatami, körben tükrök, LED hangulatvilágítás és halk zene. Célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Na ez az, ami miatt végül Lizára esett a választásom. Világéletemben a gyengéim voltak a vékony, gazella-testű lányok. Ő az a lány, akit a strandon csak titokban stírölsz, és ismeretlenül is utálod a pasiját, akihez minden este odabújik.

    Lizának nagyon szép arca van, érdekes vágású, zöld szemekkel, amikkel úgy tud nézni, mint az áldozatára leső párduc. A képein nagyon komoly, de ez nem baj. Mert amikor élőben először rádmosolyog, akkor úgy érzed, hogy kitüntetett vagy. Olyat láttál és kaptál amit más nem. Nem tudom, hogy tudatos-e, de nálam működött.
    Alkatra egy igazi bombázó. Ahogy írtam, nekem pont az esetem. Magas, vékony, feszes test, gyönyörű, kézbeillő cicikkel. A haja hosszú, lágy esésű. Nagy kár - bár érthető, hogy masszázsnál összekontyolja. A feneke egy álom. Izmosan gömbölyű. Ahogy elöttem ment, nem nagyon tudtam levenni róla a szemem. A bőrét szolárium alatt barnítja a józan ész határain belül. Szummázva: 5/5
  • Erotikus masszázs:

    Ez kicsit érdekes, mivel ilyen téren nekem Liza volt az első. Tapasztalás nulla, így ennek megfelelően kellő drukkal érkeztem. Amikor beléptem hozzá, az ajtó mögött fogadott valami kis semmi fehérneműben. Ahogy rámnézett, elmosolyodott és kezet nyújtott, hogy - Szia, Liza vagyok, úgy meglepődtem, hogy kvázi ugyanúgy bemutatkoztam neki, mint annó anyósoméknak. Épphogy annyit nem tettem még hozzá, hogy tanult vagyok, jócsaládból és a szándékaim tisztességesek. Szerintem itt már Liza is levette, hogy jobb lesz, ha ő irányít, így egyből beljebb invitált és innivalóval kínált. Közben pár szót beszélgettünk, bemutatta a cicáját, átbeszéltük, hogy mit szeretnék, megmutatta a lakás "publikus" helyiségeit és úgy egyáltalán profi módon oldotta a kezdeti zavartságom.

    Mindezek után én a fürdőbe el, Liza pedig előkészítette a masszázsszobát. Mire a zuhanyból kijöttem, már meztelenül várt rám és onnantól csak rám figyelt. Hasra feküdtem, ő pedig lábtól indulva olajjal szépen elkezdte a masszázst. A tükrökben minden irányban lehet mozizni, és ahogy ez a lány olajtól csillogóan a félhomályban dolgozik rajtad, - és bizony rá is tesz egy lapáttal, mert olyan macskás pózokat vesz fel közben - attól bizony elég hamar "olyan" állapotba lehet kerülni. Alaposan, kellő erővel történik a gyúrás. Igaz nem tanulta, de igen jó érzéke van hozzá. Elmondása szerint szereti is csinálni, és ezt azonnal érezheti a delikvens ha a kezei közé kerül. Jó érzékkel találja meg a hát és a váll csomóit, amiket igyekszik is eltüntetni. Közben mindenféléről el lehet vele cseverészni. Elég sok témában tájékozott, és ha kérdez valamit, tényleg azért teszi, mert érdekli az ember válasza. Nem nehéz vele közös témát találni. Viszont ha csak csendben feküdnél és átadnád magad a relaxnak és a masszázsnak, abban is partner.
  • Levezetés:

    És végül elértünk arra a pontra, amikor megkért, hogy forduljak meg. Szemből következett egy combtól-mellkasig tartó masszázs és itt már Liza ujjai is kezdtek el-el kalandozni. Sőt, kedvesen oldalra is fordult, hogy én is elérhessem őt. Hihetetlen kellemes volt az olajtól sikamlós, izmos testét simogatni. Aztán egyszercsak megéreztem a kezét a cerkámon. Nagyon finoman, lassan kezdte a ténykedését, közben végig a szemembe nézett. Mivel nagyon figyel, elég hamar eltalálta az ütemet, pedig aznap nem voltam éppen toppon a párszáz levezetett km miatt. Ettől függetlenül Liza ujjai között felébredtem. Valahonnan elővarázsolt egy gumit, és szinte észrevétlenül felhelyezte. Aztán kezét puhán a tövére téve szép lassan bekapta és a korábbi ütemben kezdett rajtam szorgoskodni. Kezével szinte egyáltalán nem segített be. Közben folyamatosan nézett, de innen már csak villanások vannak. Végül gumiban a szájában végeztem... Legalábbis mintha... Itt még képszakadás volt :)

    Várt amíg lenyugszom, majd amilyen észrevétlenül a gumit felrakta, úgy el is távolította. Letörölgetett, majd egy pohár víz után együtt mentünk a zuhanyzóba, ahol egy utómasszázsnak is beillő alakítással segített lemosni rólam az olajat. Azért ez a közös zuhi is megérne egy misét...
  • Elszámolás:

    Fogalmam sincs az átlagárakról, de nekem ez csúnyán a "megérte" kategória. Mivel külön ajándékkal nem készültem, így egy kicsit többet is csúsztattam a borítékba. Elszámolás utólag, diszkréten a pultra helyezve. Amíg a lakásban voltam, Liza meg sem nézte, hogy annyi-e az annyi. Külön köszönöm Neked Liza a megelőlegezett bizalmad.
  • Összkép:

    Sokat tanakodtam, hogy a Beszámolók.hu melyik kategóriájában induljak. Nekem a másik oldal - ajtónyitás utáni azonnali akciózása talán túl gyors. Úgy gondoltam egy masszázson talán elég idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy oldódni tudjak. Jól gondoltam. Ez az, amiben ez a Csodalány abszolút helyt állt. Annyira természetes és nyílt, hogy rövid idő alatt nekem is teljesen természetes volt, hogy ott vagyok ahol vagyok, és azért amiért... Hogy vissza megyek-e hozzá? Biztosan!!! És csakis őhozzá... Köszönöm Liza a felejthetetlen... Hogy is fogalmaztál? Masszázsszüzesség elvételt? :)
Happy Massage