• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Szia Hotlova
    Köszi ezt a frappáns irományt, egy élmény volt akkor is, és most is elolvasni :) nekem nagyon átjött :) imádtam
    Csodás napot
    Puszillak

  • Egyeztetés:

    Utólag már nem is értem, hogy miért vártam ennyi ideig azzal, hogy meglátogassam Zayát.
    Tudod van olyan, amikor sokáig nézegeted valakinek a fotót, tetszik, aztán mégsem hívod fel. Aztán legközelebb is végignézed a fotókat, elimerően hümmögsz, de mégsem hívod. Majd egyszer - gondolod. Aztán egyszer csak az istenek is úgy akarják.
    Kedved is van, fel is hívod, fel is veszi, a hangja is kedves, ráér egy óra múlva, öt percre van tőled autóval, minden klappol, indulni kell.
  • Megközelítés:

    A kilencedik kerületben a Zwack Unicum Múzeum, Látogatóközpont és Mintabolt dallamos nevet viselő intézmény mögött kis utcácskába kell menni, az elnevezés, számozás kicsit trükkös, de megoldható rejtvény. Parkolás fizetős, napközben errefelé mindíg van elég hely. Villamos, ilyesmik a közeli mester utcában.
  • Helyszín:

    Újabb építésű lakóparkjaink egyike, tágas, világos, tiszta összességében kultúrált benyomást kelt.
    A lakás szintén zenész, simán beköltöznék. Vendéglátóm a jelek szerint itt is lakik.
    Amerikaikonyhás nappaliban itallal kínál, majd egy ajtón át a baszobába irányít, ahonnan egyben a fürdő is megközelíthető.
    Baszobában szól a zene, félhomály, légkondi, tükrök, pöpec franciaágy, ízlésesen berendezve.
    Fürdőszoba is jól felszerelt, tiszta, miközben a kádban állva tisztogatom magam, Zaya ki-be járkál, folyamatosan beszélgetünk, nevetgélünk, érzésre olyan, mintha a csajomhoz ugrottam volna be egy kósza numerára.
    Bírom.
    Már tudom, hogy jó lesz.
  • Lány külseje:

    Kultúrált helyen, kedves, mosolygós, sportos csaj - innen már el sem lehet rontani - és tényleg.
    Lekerült az üdvözlő ruha és feltárult a képeken látható, szálkás test, borotvált babapunci, apró kerek segg, szilikonok miazmás.
    Szőke hajzuhatag, helyes, vagány arc, hibátlan fogsor, diszkrét smink, érdeklődő tekintet, kislányos hang, vagány, közvetlen stílus.
    A képeken nem látható tonnányi tetkóval sincs gond, nem a sittes, hanem a művészi minőségű munkákkal van dolgunk.
    Engem se nem izgat - se nem taszít, úgy vagyok vele mint a hajszínnel, mindegy, csak az összkép legyen jó és izgató.
    Bejövünk egymásnak, úgy veszem le, hogy a sportos testalkat a zsánere, legalábbis alaposan megfogdos és közben szépeket mond. Ha csak megjátszotta, akkor is jól esett, mert hihető volt.
  • Action:

    Az ágyon ülve várt vigyorogva.
    Elépenderültem, a törcsit levágtam a földre és egyből a szájába adtam a már félig belelkesült ezredest. Keményre szopta és változtos repertoárt felvonultatva gyakorlatozott.
    Hálás sóhajtásaimat követően felnézett, próbálta kideríteni szándékaimat.
    Éreztem, hogy eljött a pillanat, hogy ismertessem vele a találkozónk napirendjét: első menetben NF végig, a cicikre tüzelve, majd félidő után nyalás és dugás.
    És lőn.
    Nem nagyon tudom ragozni ezeket, de elég az hozzá, hogy mindent pont úgy csinált, ahogy kell. Ahogy sok sportoló lánytól már megszoktam, Ő is fáradhatatlanul és lelkiismeretesn végzi el a kijelölt feladatokat.
    Azt azért kiemelném, hogy Zaya ráadásul fehérmájú, aki ezt még élvezi is. Nincs lazsálás, finnyáskodás, megjátszás. Nincs olyan, hogy ezt ne, meg azt ne, nincsenek hülye szabályok, csak csináljuk és élvezzük.
    A NF végén a cicikre durrantok, elszalad, lemossa.
    Utána csevegés az élet dolgairól, nálam vidámabb os optimistább teremtés, de azért van közös téma, elvagyunk.
    Bókolgatok neki, simogatni kezdem, majd alaposan kinyalom mindenét. Hálásan fogadja, homorít, tekergeti a ciciket, élvezkedik - mondom, fehérmájú.
    Szemből rakjuk be, smárolunk közben. Lehet gyorsítani, durvulni, hajtogatni ide-oda, jól bírja. Utána oldalról, majd hátulról és lovagolva is toljuk.
    Az órára sandítottam, nem akartam túlhúzni a játékidőt és finiseltem. Nem pattan le egyből, kivár kicsit.
    Utólag jutott eszembe, hogy itt a popsit is megkínálhattam volna, hiszen ez a tétel is szerepel az kínálatban.
    Ha valaki szereti popsiba kapni az áldást, akkor én is benne vagyok szívesen. De az unott csajok, agyonsíkosított seggébe szuszakolni a félkemény ezredest nem nagy élmény - de szerintem itt nem ez lenne a helyzet.
    Na majd legközelebb, legalább lesz miért visszamennünk.
  • Elszámolás:

    Utólag, normál méretű csokorka.
    Újabb figyelmesség, távozáskor a konyhában kikészített gumicukorral, meg valami más édességgel is kínál, mint a gyerekorvosnál, de megköszönöm, nem élek vele.
  • Összkép:

    Bőven megérte, kellem és küllem alapján is top kategória, az első látogatásom után is marad a neve a kedvencek között.
    Nem a megjátszós, nem a túlárazott, nem a finnyás, nem az "úristen, de jó nő vagyok, örülj, hogy hozzámérhetsz" sablon - hanem egy valódi girl next door fuck machine.
    Menjetek, míg tehetitek!
Happy Massage