• Tiffany

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, tudtam, hogy Zsolttal fogok beszélni. Érdeklődésemre készségesen felvilágosított a részletekről. Már csak az időpont volt hátra, másfél óra múlva már ölelhettem Tiffany-t.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a közösségi navigáció pontosan odavitt a megadott címre. Tömegközlekedéssel sem lehet gond egy percre helyi járat buszmegálló található.
    Helyszínre érve ismét telefon amikor is megkaptam a bejutáshoz szükséges információkat. Parkolás könnyen ment, volt hely bőven.
  • Helyszín:

    Négy emeletes társasház, azt hiszem panel. Sokat nem kell lépcsőzni csak az első emeletig. Az ajtón belépve rend, tisztaság fogadott. Lábbeli automatikus levétele után, kedves invitálást kaptam a tettszínhelyre a nappaliba. Azt hiszem francia ágy volt a szobában, nem volt vele semmi gond. A fürdőszoba átlagos, talán ráférne egy kis felújítás, de minden rendben vele. Több tusfürdőből lehet lehet választani, szájvíz is rendelkezésre állt. A törölköző is szépen el látta funkcióját.
  • Lány külseje:

    A képeken sajnos régiek, kétség kívül ő van, ráadásul az arcát is vállalja. A haja már más mint a képeken. Én nem csalódtam. Egy dolgot nem adnak vissza a képek az pedig a selymes bőre érintése. Egy köntösben fogadott, nem egy szexi szerelés, de aranyos volt benne.
  • Action:

    A szobába érve átbeszéltük mit is szeretnék, aztán irány a fürdő. Visszaérve már az ágyon várt, csak fehérnemű volt rajta, a köntös sehol. Hagyta magát csókolni, ami igazi volt nem csak szájra puszi, közben először a melleit, majd az ágyékát szabadítottam ki a fehérnemű fogságából. Finoman lágyan franciázik, a zacsit sem kíméli. Nem így akartam elélvezni, gumit kértem amit kézzel helyezett fel. Szemből tettem magamévá, közben csókoltam. Nekem ez túlságosan is bejön. Hagyott lenyugodni, majd letisztogatott. Közben beszélgetni kezdtünk, imádtam ahogy beszélt. Megosztottunk egy két gondolatot agymásról és az „élet” dolgairól. Majd mikor úgy éreztem, hogy jöhet a második menet csókkal jeleztem, és finoman eldöntöttem az ágyon. Elindultam felfedező útra a testén természetesen dél felé. Csókoltam finom bőrét feszes mellét. Igyekeztem itt több időt tölteni, kisvártatva folytattam utam Tiffany ágyékához. Csípő mozgatásából ítélve tetszett a ténykedésem, de nem sikerült csúcsra járatnom. Gumit kértem és hátulról vettem birtokba kéjbarlangját, ami persze egyáltalán nem barlang. A látvány szuper volt amit a formás vékony nő test nyújt, közben hol a hol a derekát fogom, hol a fenekét markolászom. Sikerült is a második menetet lezárni. Lehetőséget kaptam még egy tisztálkodásra, éltem is vele. Majd felöltözve elköszöntem, a legközelebbi viszontlátásig.
  • Elszámolás:

    Első alkalommal élveztem vendégszeretetét, ezért előre rendeztem a rezsi hozzájárulást.
    Az ajándékba adott bonbon alá helyeztem, végig ott maradt szó sem esett róla többet.
    Számomra nagyon megérte.
  • Összkép:

    Azt kaptam amiért mentem, elégedett vagyok. Nem bomba nő, de szemre való teremtés, és odaadó, nekem ez bejön. Rám jó benyomást tett Tiffany.
    Úgy érzem találkozunk még. Részemről ajánlott.
Happy Massage