• Glerry

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy ideje kinéztem magam, tetszettek a képei és az "étlap" is. Aztán amikor úgy voltam vele, telefonon hívtam több nap is, először nem volt jó neki, aztán az ominózus nap korábban hívtam, akkor éppen más dolga volt, mondtza, hívjam este. Este 10 körül végül sikerült beszélni és mondta, hogy akkor fél órán belül fogad.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, Kökin túli lakótelep, GPS odavisz, parkoló éppenhogy volt, gondolom, mindenki már otthon volt, mert egy lélek nem járt arra ilyen későn. Belvárosból kicsit kiesik, a Kökitől tömegközlekedéssel még azért 10-20 perc közöttre saccolom, szóval inkább azoknak jó, akik Kelet-Pesten vannak/laknak éppen.
  • Leírás:

    Kérte, ha odaérek hívjam fel. Felhívtam, mondta, hogy kér még 5 percet, majd lejön értem. 10 perc elteltével ismét felhívtam, hogy mi újság, mondta, hogy most fürdőtt le, felöltözik és lejön(!). Ekkor már azért sejtettem, hogy valami nem teljesen kerek, de mondtam magamban, hogy lássuk meg. Eltelt megint majdnem 10 perc, még mindig sehol, hívtam, nem sikerült beszélni, ekkor írtam egy SMS-t, hogy köszönöm, akkor így 20 perc fagyoskodás után nekem már nincs kedvem a dologhoz, jó éjszakát. Válasz nem jött. Nem teljesen értem az ilyen eljárást, lehet, hogy ez nem is jó "fachba" rakom, nem tudom, hova tenni.
Happy Massage