• Pamela

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A napokban kerestem fel Pamelát, délelőtti telefonos egyeztetést követően kora délután voltam hivatalos nála. Elérni könnyű volt, mikor hívható volt, fel is vette pár csörgés után, és szerencsére a nekem megfelelő időpontban tudott fogadni. Minden egyszerű volt.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem, a cím nekem tök egyértelmű volt,
    Megtalálni sem volt gond, a parkolás a panelek között ingyenes, szerintem mindig találni helyet, nem lehet gond ezzel. BKV csomópont is a közelben, szóval...
  • Helyszín:

    Tipikus Újpesti panellakás. A lakás, már amit láttam belőle, minimalista, viszont tiszta, higiénikus minden. Tisztálkodáshoz minden adott. A szobáról annyit, hogy tényleg elég kicsi, viszont amire rendeltetett, arra elég. Még az elmondható, Pamela is említette, hogy a lakást másik lánnyal osztja meg, de ez semmi zavart nem okozott.
  • Lány külseje:

    A képek és a korábbi pozitív beszámolók alapján esett a választásom Pamelára. Képeknek megfelel, sőt...nagyon sőt. Tudtam, hogy nálam idősebb a hölgy, és szerintem semmi csalóka sincs a kiírt korához képest, vagy ha van, nem lehet észrevenni. Inkább letagadhatna legalább egy évtizedet, mert hihetetlenül fiatalos mindene. A hölgy reklámszövege tényleg nem csak duma. Állítása szerint nem sportol, csak a genetikának köszönheti alakját.. Ami Gyönyörű.
    Apró tetoválásai vannak, melyek nekem amúgy is tetszenek. Kiemelni nem tudok és nem is szeretnék semmit , hogy mi tetszett nagyon rajta, kompletten nagyon dögös, 10/10es. Arcát bájosnak írnám le, mosolygós, jó kedvű volt mindvégig.
  • Action:

    Érkezésem után sok ismerkedésre nem került sor /én nem erőltettem most, de szerintem egy hosszasabb ismerkedésre is kapható, közvetlennek tűnt/, a szobában gyorsan levetkőzve a kapott türcsicel gyorsan lezuhanyoztam. Az eddig viselt kis semmiséget már nem viselte, meztelenül, széles mosollyal várt a szobában rám ezután.
    Pár szóban tisztáztuk, mit szeretnék, majd kölcsönös simogatás után előbb franciába kezdett /nagyon tuti volt /, Majd kértem, hogy üljön belém. Intenzíven meglovagolt, variálta a mozgásokat, a tempót és amit lehetett, bitang jó volt. Ezután váltottunk misszibe, végül kutyusban lett vége a dalnak.
    Már a kezdetektől nagyon felcsigázott, nehezen tudtam tartani magam, a pózváltásokkal próbáltam kitartani minél tovább, ez csak félig meddig sikerült :-)
    Kaptam papírtörlőt, letisztogattuk magunkat, majd egy gyors alvázmosás után távoztam is.
    Egyébként félórás randi volt megbeszélve, ebből olyan 20 perces szeánsz sikeredett. De nagyon elégedetten távoztam.
    Mindent gumival csináltunk, ezt kértem is, illetve szokásom szerint fürdés előtt a díjazást már átadtam.
  • Elszámolás:

    Semmilyen extráról nem esett szó, nem is volt erre igényem, de látni is, hogy nem túl bő etekintetben a kínálata.
  • Összkép:

    Nagyon korrekt, kedves, kellemes és szexi jelenség Pamela. Minden igaz abból, amivel ő is hirdeti magát, illetve amit már mások is megírtak, bomba feszes teste van, extra milf. Szép a képeken is, na de élőben...
Happy Massage