• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Úgy gondoltam ideje már nekem is megismernem Noyát úgyhogy telefont ragadtam és egyből el is értem. Sokmindent megtudtam itt az oldalon róla és a telefonban elmondottak sem értek meglepetésként. A későbbre kiszemelt időpont már foglalt volt nála de mivel egy óra múlva tudott volna fogadni úgy intéztem, hogy jó legyen nekem is.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem így megtapasztaltam a metrópótlás körülményeit. A cím birtokában nem lehet eltéveszteni. A kapuban kaptam instrukciókat a bejutáshoz. Felfelé a liftet választottam fent pedig nyílt az ajtó mögötte Noyával.
  • Helyszín:

    Sokat nem nézelődtem, de ami kellett az ott volt és rendben volt. A szobában egy jó nagy franciaágy amin négyen is simán elfértek volna meg a többi normális berendezés. Igényes kis hepynek tűnt. Ja, meg egy ventillátor próbálta megakadályozni a túlhevülésünket a redőnyös félárnyékban.
    A fürdőben is volt minden ami kell. Tusfürdőből a bőség zavara, dezodor és szájvíz. Használtam is mindent amit lehetett.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött egy igazi MILF várt :) Nőies idomok amik ott domborúak ahol kell, de ez a képeken is látszik. Arca nem az a kislányos fajta. Ez a képekről nem látszik. Nekem kevésbé jött be de minden mással kárpótolva vootam :) Az általam kért utcai jellegű öltözékben fogadott ami csak kihangsúlyozta nőies idomait.
  • Action:

    Ki volt centizve az érkezésem. Szerintem pár percet késtem is, de mondta, max. 10 percig nem számít. Így beszélgettünk kicsit az elején. Nagyon jó fej, normális felfogású nő. Ami a szivén az a száján. Na de ne rohanjunk ennyire előre :)
    A kis ismerkedés után letehettem ruháimat a szobában lévő székre. Majd el a fürdőbe, ahol kedvesen elmondta Noya mit merre találok.
    Visszatérve már sokkal közelebbről kezdtük megismerni egymást az ágy mellett állva simogatás, dörgölőzés, puszik és csókok formájában. Ez utóbbi inkább nyelvcsata volt :)
    Szépen lassan lekerültek róla is a ruhák majd utasított, hogy helyezzem magam kényelembe az ágyon. Én éltem a lehetőséggel és fejemet a párnákon megtámasztva hanyat vágtam magam. Noya pedig kezelésbe vette a farkam. Ez mindennek volt mondható de nem unalmasnak. Kaptam zacsi nyalit, mélytorkot és olyan bólogatós szopást, hogy kishijján el is élveztem. Ezt szóvá is tettem, mire Ő mondta, hogy érezte de akár le is nyelheti. Akkor kezdésnek ez jó is lesz - válaszotam. Úgyhogy még egy bólogatós menet után már csak integetni tudtam az eltűnt utódoknak. A megszólalásig kellett fél perc, hogy visszatérjek.
    Kicsit folytattuk a beszélgetést majd felajánlottam, hogy most én kényeztetem. Először csak nyelvvel majd ujjal is miközben Noya mondta hogyan és mennyire jó neki. Látszott hogy szereti kifejezni mit is érez :) majd el is élvezett.
    Hamarosan újra szájában voltam de gyorsan kértem gumit és közös megegyezéssel missziben folytattuk. Nagyon jól esett így döngetni de az eszem egyidő után már máson járt. Bekérezkettem a popójába hátulról amit kis síkosítás után könnyedén abszolváltunk. Kis idő után már ugyanúgy döngettem mint az előbb. Közben persze bíztatott ő is. Igazi élmény volt így tölteni az időt addig, amíg végem nem lett. Kis tisztogatás után el is fogyasztottam a bekészített vizet, mert szükség volt rá. Gyors tusolás után pedig búcsúztam.
  • Elszámolás:

    Nagyjából minden az alapban benne van. Sokat nem kell számolgatni. Az elején le is raktam aztán nem foglalkoztam vele.
  • Összkép:

    Noya egy igazi MILF, aki tudja mitől döglik a légy :)
    Összességében nagyon jó élményekkel távoztam, megérte minden percét. Szerintem még visszatérek...
Happy Massage