• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amy zöld volt, enyhén remegő térdekkel megcsörgettem, szinte azonnal felvette. Kért időpontban szabad volt, fixáltuk. Megerősítést kért, amit teljesítettem.
  • Megközelítés:

    Nekem Fűrész utcát jelez a térkép, na onnan vagy 3 km-re található Amy. Különösebb gondot nem jelentett motorral, gyalog lehet probléma. Megtalálni könnyű.
  • Helyszín:

    Lakás, fürdőszoba, törcsi tiszta volt, átszellőztetve. Minden okés volt. Célnak telesen megfelelt. Zuglónak egy családiházas része, meglehetősen zöld a környék. A ház társasház.
  • Lány külseje:

    Teste hibátlan: kisportolt, bőre finom, illatos. Cici kislányos. Arcán lehet vitatkozni, de annyira kedves volt és olyan sokat mosolygott, hogy nem lehet nem szeretni. Mikor mosolyog, látszanak a szép, fehér fogai.
  • Action:

    Amyt már régebben kinéztem magamnak. Mindent tud a nő, pasik kajálják. Bemutatkozó levele barátságos. Elolvastam egy-két beszit. Mondjuk volt olyan, amit csak másodikra mertem végig olvasni.:) A Calippós lány egybe nyeli a jégkrémet, de lehet engem is, ha nem vigyázok.:) Mindegy, gyáva népnek nincs hazája.
    Helyszínen ismerkedés ágyszélén. Kicsit szorongva jeleztem, hogy nem vagyok egy kardfogú tigris, szeretgetésre vágyom, dumálni és csókolózni is szeretek és érdekel a mélytorkos mutatványa, olyat még nem kaptam. Készséggel elmondta a lehetőségeket és azt, hogy miket tud. Kimazsoláztam nekem szimpatikus dolgokat és mentünk fürcsizni. Együtt. Na, ilyen sem volt még. Tényleg bejön velem a fürdőszobába. Hát mondom a saját fürdőszobájából már csak nem zavarom ki, úgy hogy el kezdtem fürödni. Nem vagyok nagyon szégyellős, de nem lóbálom rögtön a szerszámot a szolgáltató előtt, kicsit furán éreztem magam. De olyan természetességgel támaszkodott meg a csapon, mintha már évek óta járnék. Még jó, hogy előzőleg elolvastam egy-két beszit, amikben ez a jó szokása már szerepelt. Végig dumáltuk a fürdést is, akkor már oldott volt a hangulat. Vissza szobába, simi, ölelés, csók. Igényli a fő attrakció előtt. Gondoltam, rajtam ne múljon. Utána fő attrakció, szopi ezerrel, mélytorok, nyelv munka, golyszli puszi minden meg volt. Azt mondja, szereti csinálni, mondjuk jól is csinálja. Kis 69, hogy neki is jó legyen. Kérek gumit. Jelezte, hogy még nem lehet, mert az ágyszélén, háton, fejlelógatós figura nem volt meg. Hoppá, mondom tényleg. Hátára fordult és kérte a folytatást. Kissé határozatlanul közelíthettem, mert rám fogott és magába húzott, pontosabban a szájába, akadásig. Hát, csak néztem ki a fejemből, mint a jól lakott napközis, szólni nem nagyon tudtam. Utána misszi és akartam még kicsit lovagoltatni, de olyan aranyos volt missziben, hogy a lovacskázást is elfelejtettem. Ölelt, nyak puszi, lábkulcs és közben a fülembe lihegett. El is dumáltuk az időt és az egy órából másfél lett. Zuhany (másodjára is bejött:), tipli. Mivel egy-két dolog így is kimaradt megígértette velem, hogy vissza megyek.:) Nagyon jól szórakoztam, remélem kicsit ő is jól érezte magát. Plusz pont: végén vettem észre, hogy titokban kiterítette a törülközőm és így másodjára is száraz törülközőt használhattam. Egy negatívumot tudok felhozni: nem tud fuvolázni és beszélgetni egyszerre. Ő sem, a Calippós lány.:)
  • Elszámolás:

    Elején letettem, végén korrigáltuk. Csokor méret talán átlag feletti, de nekem megérte.
  • Összkép:

    Meglepő volt számomra, hogy milyen barátságos (cica) tud lenni a nőstény farkas, ha kérik. Biztos visszamegyek még.
Happy Massage