• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első lépésben írtam az oldalon keresztül egy levelet, mert kíváncsi voltam, hogy milyen stílusban és mit ír vissza!? Mivel az oldalon nem túl aktív, ezért telefont ragadtam. A beszélgetésünk alatt egy hullámon voltunk, megértettük egymást, így már könnyedén találtunk megfelelő alkalmat. A megbeszélt napon adott időpontig megerősítést kért, utána kaptam meg a pontos címet.
  • Megközelítés:

    Kerületi lakosként nem kellett bújnom a térképet. Jól ismert utca, ami könnyedén elérhető autóval és a ház előtt van egy buszmegálló, ahonnan egy-két perc séta után a kapuban találhatjuk magunkat. Parkolással nem volt gond, választhattam az üres helyek közül, de a várakozás fizetős.
  • Helyszín:

    Forgalmas út mellett épült új ingatlan felsőbb emeletén egy kis garzon lakás, ami a célnak tökéletesen megfelel. Új bútorok minden helyiségben, kivetnivalót nem láttam és nem találtam semmiben. A szobában az élmények fokozására gondolt a kivitelező, tükrös szekrény van az ágy mellett.
  • Lány külseje:

    Több beszámolóban is olvastam, hogy Natalie Portman hasonlít rá! Nekem nem az ő neve ugrott be elsőre, szóval senki perverz gondolatában ne forduljon meg, hogy Jedi lovagként Padmé Amidala védelmére kelhet a kardjával! A képeken ő van és mivel bejövős az alkata biztos voltam benne, hogy elnyeri tetszésem. Szókimondó és dumás lány. Simán a szemébe mondja az embernek, hogy mit gondol és ez valakit zavarhat.
  • Action:

    A lakásajtón belépve végre megpillanthattam az arcát, de a szemem gyorsan méricskélni kezdte, mert a fekete szett amiben várt beindította a fantáziám. Ramóna nem kapkodós fajta, nem pörgeti a történést, hanem ráhangol az együttlétre. Sokat beszél ami engem nem zavart, mert állítólag nekem is van beszélőkém.

    Mikor elérkezett az idő a szobába mentünk és az ágy mellett falni kezdett. Úgy csókolt, mint aki a legédesebb epret ízlelgeti, alig kaptam levegőt, de élveztem a helyzetet. Megszabadított az ékességem takaró textiltől, majd a kezével ismerkedni kezdett vele.

    Az ágyra feküdtünk ahol heves csókcsatát vívtunk, majd elindult lefelé, hogy közelebbi és mélyebb barátságot kössön vele. A tövénél fogta meg játékszerem, utána végig is nyalta kéjrudam, végül ajkai közé kerültem. Élvezettel szívogatta és pörgette rajta a nyelvét, így rövid idő múlva kemény állapotba kerültem, és csak arra vártam, hogy mínuszban mérjük a távolságot közöttünk. Ramóna másképp gondolta, még nyalókázni akart amit rövid ideig hagytam, de már éhezve a testére végül gumit húztam magamra.

    Fölém került és miközben a szemembe nézett az ujjait megnyálazva simogatta a vágyak kapuját, én pedig besegítettem és megízleltem nyelvem játékával. Már be voltam indulva, ezért elég gyorsan a nyeregbe „parancsoltam"! Finoman mozgott rajtam, közben a melleit csókoltam és csak akkor hagytam abba, amikor csókot kaptam.

    Kedvemre volt heves csókja, számomra az együttlét fontos része és amikor kifáradt lovaglás közben, átfordultunk és fölé kerültem. Úgy éreztem kedveli a vadabb szeretkezést is, de most másra vágytam, így finoman játszottuk a ki-be játékomat. Sokáig voltunk hittérítő pózban, majd testhelyzetet váltva az ujjam is bevetettem a mókázásba. Láttam rajta ahogy élvezkedik és amikor közeledett a végállomás felé többször fennakadt a szeme, ami a legnagyobb elismerés egy férfi számára szex közben. Nagyon jó érzés volt így benne lenni, nem is kellett utána sok, hogy a végállomásra érjen. Intenzív és hangos orgazmusa lett.

    Sokat nem pihegtünk, még mindig csatlakozva voltunk és finoman járt benne a farkam, majd az oldalára fordult. Közben nézegette magát a tükörben, én pedig a testét simogattam és néha megcsókoltam. Kényelmetlen pózban feküdt, a feje az ágy kartámláján volt és az egész teste kicsavarodva feküdt, miközben erősebb lökésekkel udvaroltam.

    Szereti nézni és arra kért, hogy hatoljak be hátulról. Négykézlábra helyezkedett és úgy, hogy mindent lásson a tükörben. Nagyon szép látvány tárult elém, ahogy megmarkoltam popsiját és teljes hosszában járattam benne péniszem. Vágytam már a csókjára, így ismét a hátára feküdt és miközben folyamatosan csókolt, harapdálta a szám, közben mély benyomásokkal kerültem közelebb a végkifejlethez.

    Az időt nem érzékeltem, aktívan részesei voltunk a történésnek és még biztos sokáig bírtuk volna, de az óra ketyegett, ami véges és minden jónak egyszer vége sajna. Ajkai érintésére, nyelve búja játékára vágytam. Lekerült a gumi rólam, kényelembe helyeztem magam és vártam, hogy ismét a szájában találjam magam.

    A szemembe nézett, a lábaim közé helyezkedett és miután ujjaival megfogta kardomat, azt fényesíteni kezdte. A birodalmiak nem döngették a kaput, nem kellett sietnünk, így minden pillanatát kiélveztük a találkozónknak. Keze finoman játszott fegyveremmel, miközben golyóim ajkai kényeztetésében részesültek. Később lejjebb is tévedt, majd hosszában nyalta és a nyálát rácsurgatta. Ujjával a farkamra került nedűt elkenegette, de a szája sem tétlenkedett, virágom szárát csókolgatta. Nyelvtudása hibátlan, jól beszéli a francia nyelvet és amikor éreztem közel járok, akkor úgy helyezkedett, hogy a mellére élvezzek. Az aktív együttlét és kedvemre való idegennyelv tudása meghozta a várt eredményt, rengeteg sperma került a mellére.

    Kaptam segédeszközöket a nyomok eltűntetésére, majd a fürdőbe kísért, ahol a mosógépre ülve elfogyasztotta a gyümölcsöt amit vittem ajándékba, közben csevegtünk mindenféléről. Tisztálkodás után még sokat beszélgethettünk volna, marasztalt, viszont a parkoló órája is ketyegett, ráadásul dolgom volt még utána, így búcsú csókot kapva elköszöntem.
  • Elszámolás:

    A megszokott csokornál nagyobbat kértem az árustól, amit a pultra helyeztem. A bővebb infót lekérve tudtam meg, hogy melyik virágot szereti, de a tali alatt szóba sem került.
  • Összkép:

    Mostanában jól választok és Ramóna sem okozott csalódást! Ismét megismerhettem egy fiatal és kívánatos leányzót, aki aktív az együttlét során, a kedvemben akar járni és a randi végén csak az jár a fejemben, hogy mikor hívjam fel újra!?
Happy Massage