• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rendhagyó beszámoló következik, mivel régen ragadtam meg a billentyűzetet, hogy megörökítsek egy kalandot. A lényegre szorítkozva, szerencsém volt. Többször próbálkoztam ugyan, de mikor élvesbe fordult a helyzet sikerült elérnem és könnyedén találtunk mindkettőnknek megfelelő alkalmat. Elképesztően kedves és szívesen tájékoztat mindenről.
  • Megközelítés:

    Új helyen fogadott, a kerület egyik szép társasháza. Bár nem erre figyeltem a leginkább, mégis mindig kellemes csalódás, hogy az ilyen apró részletekre is figyel, hogy mégis hol fogadja a nagyérdeműt. A bejutás igényel egy kis figyelmet, főleg ha nem akarsz eltévedni. Nekem korábban sikerült ezt eljátszanom nála, így most erősen figyeltem az instrukciókat, nem volt hiba.
  • Helyszín:

    Olyan amilyennek lennie kell. Nem egyedül van, de logisztikában hiba nincs. Ízléses a célnak megfelelő ingatlan. Tisztaság és barátságos fogadtatás alap, az extra a jó helyeken felrögzített tükör garmada, ahol nem csak ő nézi magát, hanem te is láthatod akció közben. Néha már zavarba ejtő...
  • Lány külseje:

    Nincs csalódás, olyan mint volt. Egy tünemény, hatalmas kerek cicik, lapos has, ízléses domborulatok. Egy kellemes szexi, titkárnős összeállításban várt, ami hamar lekerült róla, amíg rendbetettem magam a fürdőben
  • Action:

    Szóval két dolgot rontottam el. Először is a nagy melegben mentem...és már a betoppanáskor forró volt a hangulat...másodszor: elmondtam neki, hogy életem egyik legjobb anál élményét neki köszönhetem. Kicsit erről beszélgettünk illetve arról, hogy mit szeretnék most...egy finom gátlástalan órát...olyan jó szaftosat. Lepakoltam a cuccaimat, majd mondta, hogy engedjem el magam, majd ő irányít. Így is lett, kértem, hogy legyen óvatos, mert gyors első körre számítok.
    Na mire végeztem a tusolással ő meztelen várt rám az ágyon, odasétáltam, ő lehúzta a derekamról a törölközőt és nem szépítek egyvégtében leszopott. Kérni sem tudtam, hogy lassítson, mert előre mondtam neki, hogy nagyon tele a puttony, így ő rákészült és nem hagyott szóhoz jutni. Teliengedtem, ígyhát a száját megcsókolt és visszaküldött tusolni, de ezútal elkísért és segített tisztába tenni magam...ha estleg nem menne remegő lábakkal.
    A második kör hamar kezdetét vette, lenyugodva én kezdtem foglalkozni vele. Felfedeztem a testét és miután a cickókon elidőztem, szépen délnek vándorolva folytattam az utat. Nem akarom untatni a nagyérdeműt, így ugranék egy részt, ahol igyekeztem a kedvére lenni és apró módosításaival, kelyhét kényeztettem, finom köröket leírva a csiklóján...ami szépen dagadt munkásságom folytán. Közben egy ujjam is betévedt barlangjába, és óvatos kényeztetésbe kezdett. Mikor azonban épp kezdtem volna belelendülni, megkért, hogy tartsam magam a korábban megbeszéltekhez és egy másik lukon próbálkozzak. Így jutottunk el oda, hogy nyalás közben szépen előkészítettem és egy újabb megjegyzést követően, úgy éreztem eljött az idő a behatoláshoz. A méretem miatt elég lassan kezdtünk bele, de emlékeim hamar visszatértek, mikor a kezdeti behatolási nehézségeket követően, arra lettem figyelmes, hogy a mellét markolva szemez saját magával, miközben én éppen hátolról igyekszem ostromolni...tekintetünk találkozott...enyhe arcpírt vélt felfedezni rajtam, amit apró cinkeléssel tetézett. Lassan kezdtünk beindulni és én jeleztem, hogy ezt a szűk popsit nem fogom soká bírni...ő csak nyugtázta és emlékeztetett, hogy megbeszéltük a befejezést...legyen királyi.
    Nem akarom tovább ecsetelni, csak így is túlságosan belejöttem..szóval végül egy rendes popsis menet végén rántottam ki és végeztem be gyönyörű arcán.
    Elképesztő ez a lány, hogy szerintem élvezi is ezt a helyzetet, vagy mindenesetre nagyon ügyesen szolgáltat...
  • Elszámolás:

    Korrekt, annyi ahogy mondja. És meglepően nem sok...főleg ha érték arányt is nézünk
  • Összkép:

    Nem csalódtam..ide vissza kell még térni, még ha az ember nem is vállalkozik minden héten ilyen kalandra..hiába az idő nem múlik el nyomtalan, már én sem bírom úgy, ahogy kéne :D
Happy Massage