• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Drága kis Kakaskám :) Köszönöm szépen neked a beszit és, hogy ismét csodás erotikában gazdag órát tölthetünk együtt és várlak vissza bármikor az én kis Kéj kuckomba :) Millió Csókom neked és Whats Appon addig is jelentkezünk egymásnak :)

  • Egyeztetés:

    Visszajáró vendége vagyok, ( remélem még sokáig leszek is mindkettőnk gyönyörűségére! ) az oldalán lévő információk alapján telefonáltam, és egyeztettünk, küldtem a VTR-t az újabb randevúnk időpontjáról. A HÖLGY kezeli a telefonját, így előfordulhat nem tudja azonnal felvenni, de érdemes több alkalommal is kísérletezni, nagyon megéri. Késő este igazolta vissza, hisz nem ül a telefonja mellett naphosszat.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem. A reggeli csúcsforgalomban a 25 perces utat közel háromnegyed óra alatt sikerült megtenni, de az Örsvezér- tértől néhány percnyi sétával, az új helyen találja magát a vándor, esetenként a kalandor. Parkolási lehetőség az utcában, valószínűleg ingyenes.
  • Helyszín:

    Az új hely: földszinti, szépen felújított, nagy terekkel, hatalmas franciaággyal, szekrénysorral, kis asztalkával, rajta több féle hűtött üdítőitallal a babaszobában, ízlésesen berendezett lakás. Minden a helyén van, semmit sem kell keresgélni. Röviden: minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg lehettem elégedve. A fürdőszobában bőséges tusfürdő, törülköző és szájvíz választék műanyagpohárral, kádas, zuhanyozófüggönnyel, száraz kádkilépővel várja a frissülésre vágyókat.
  • Lány külseje:

    Az elmúlt hetek stresszes időszaka ellenére, frissen, kipihenten és vidám mosolygós arccal fogadott. Hosszú sötétbarna egyenesszálú hajkoronája keretet ad a mindig mosolygó arcának és hatalmas érdeklődő barna szemeinek. Adatlapja szerint telt alkatú, szerintem inkább arányos, tetovált, szoláriumbarna bőrű, borotvált HÖLGY a vendéglátóm a következő órácskában. Nem egyeztettünk a ruházatról, így meglepetésként egy fekete sexy sokat sejtető ruhában, magassarkúban fogadott. Ez utóbbi már az előszobában le is került a lábáról, míg én is megszabadultam cipőimtől.
  • Action:

    A babaszobába érkezve szinte a szavam is elakadt, oly otthonossá lett varázsolva a kis kéjkuckó. Egyedül rendel, itt a maga ura lehet. Néhány perces beszélgetés, egymás vetkőztetése, hiszen az új helyen már a közös zuhanyozásnak sincsen akadálya, irány a jól felszerelt fürdőszoba. Egymás zuhanyoztatása, tusfürdővel bekenegetése, masszírozgatása, majd lezuhanyoztatás után az újabb rituále, a vízcseppek felitatása, simi itt, simi ott, apró csókok a testre, nyelves csókcsata a szájvízes koccintás és öblítés után. Indulás a babaszobába, ahol már minden a gyengéd erotikáról szólt. Tudja, és nem felejti, mik a kedvenceim, mikor, mit részesítek előnybe, milyen befejezést szeretek a szeretkezés végén.
    Leheveredtünk, a hatalmas franciaágyon folytattuk egymás felkészítését a várva- várt együttlétre. Folytatódott a nyelves csókcsata, az erogénzónák gyengéd ingerlése, majd egy csodálatosan kivitelezett bőnyálas, szemkontaktusos natúrfrancia élményébe részesített, a felejthetetlen mélytorkos elemekkel. Küzdenem kellett, ne ilyen gyorsan és ne így legyen végem, hiszen a kiskuki puncipárti befejezés híve. Átfordultunk az egyik kedvenc, a 69- re és evvel sikerült is életben tartani a reményt egy aktusos befejezésre. A nagy kedvenc után végre elkezdődött a HÖLGY kényeztetése, mely rövid időn belül szapora levegővételek, egyre intenzívebb csípőmozgások, az ujjamon érezhető hüvelymozgások, szorítások formájában is megnyilvánult. Feljutott a csúcsra, melyet nem is hagyott szó nélkül és egy újabb bőnyálas francia után villámgyorsan beöltöztetett, határozott mozdulattal az ágaskodó férfiasságomba ült, lassú tempójú lovaglását egyre gyorsuló vágta váltotta fel. Nem hagyta a végkifejletet, fordultunk a kedvenc pózba, és a kutyus meg is hozta a nagy áttörést egy közel együttes csúcsra jutás formájában. A látvány, az élmény itt talán nem oly szemléletesen adható át, mint a tetthelyen tapasztalható, tehát érdemes személyes tapasztalatot szerezni. Hagyott magában lenyugodni, bár az utolsó cseppig kifacsart a vvbe, majd néhány elismerő szó kíséretében üdítővel kínált. Rövid levezetés után újabb zuhanyozás, öltözködés, majd az ajándékok átadása, és az elköszönés maradt hátra a mai együttlétünkből.
  • Elszámolás:

    A lekért bővebb információ megadja a mértékét, mely a tetthelyen sem változik. Az egyik legjobb értékarány, mely a kerületben párját ritkítja.
  • Összkép:

    Kedves, sokat mosolygó, a férfiak nyelvén kiválóan értő, és beszélő HÖLGY, aki a bebocsátástól a búcsúzásig partner a gyengéd erotikával teli együttléttel átélt órácskában. Ajánlom minden MT- nak, aki hasonló beállítottságú HÖLGY társaságában szeretne kikapcsolódást találni.
Happy Massage