• Vivien

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A megadott dátum szerinti csütörtöki napon mentem volna hozzá. Úgy emlékszem, így 1 hónap távlatából, hogy előtte 2 nappal, kedden mindent leegyeztettünk telefonon. Nagyon kedves volt a hangja, segítőkészen mindent elmagyarázott. Utána még egyszer visszahívtam, még kedden, hogy pontosabban megbeszéljük, hogy mi fér bele a kölcsönösségbe. Elnézést kértem amiatt, hogy ennyire részletesen tudni akartam, de azt mondta, hogy semmi gond, inkább tisztázzunk mindent előre, neki is jobb így. Ez a reakció is kellemes meglepetés volt számomra, úgyhogy bizakodóan vártam a találkozót.

    Úgy emlékszem, említettem neki a telefonban, hogy vidékről megyek fel főleg emiatt Pestre. Kérte, hogy a találkozó napján a kezdés előtt 2 órával, tehát 9 körül dobjak neki egy SMS-t megerősítve a szándékomat. Megtettem időben. Ettől a ponttól kezdve viszont már nem a tervezett mederben haladt a találkozó, a részleteket a leírás rovatban leírtam.
  • Megközelítés:

    Így 1 hónappal később már nem nagyon emlékszem túl sok mindenre a megközelítéssel kapcsolatban, de itt most nem is ez a lényeg.
  • Leírás:

    Szóval a megerősítő SMS-t 9 körül elküldtem. Erre nem jött azonnal válasz, helyette olyan 10 óra körül küldött egy SMS-t, hogy közbejött neki valami, és részéről nem fog menni a 11-es találkozás. Bár nem örültem neki annyira, mert a napomat eszerint szerveztem össze, de gondoltam, ez még önmagában nem akkora gond. Szerettem volna beszélni vele, mert azt hittem, hogy később, de még aznap tudunk találkozni, de se a telefont nem vette fel, se SMS-re nem válaszolt. Többször próbálkoztam elérni azon a napon, de hiábavalóan.

    Tudom, az élet néha produkál váratlan dolgokat, és el tudom képzelni, hogy valamiért valóban nem állt módjában válaszolni, de akkor is valahogy egy rövid válasz szerintem elvárható lett volna. Mindegy, csak szerettem volna megosztani ezt az "egyeztetési problémát", ahogy az oldal hívja. Rátok bízom, hogy mit szűrtök le a leírtakból.
Happy Massage