• Rubi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Nagyon szépen köszönöm neked édes, a rengeteg jó beszámoló pedig a ti érdemetek is, hisz ha ti nem vagytok nem csinalhatnám azt amit a legjobban szeretek. Várlak vissza (bringával) téged szeretettel, hogy folytassuk tovább az étlapot :)))))))))) Millió Csókom neked addig is és mégegyszer köszönöm :*

  • Egyeztetés:

    Rubi már régóta fent volt a bakancslistámon, többször beszéltünk is, de általában túl későn próbálkoztam és nem ért rá. Sajnos nem tudok több nappal előre tervezni. Most viszont minden összejött, elsőre felvette a telefont, és aznap délelőttje szabad is volt.
  • Megközelítés:

    Az Örs vezér térhez közel a tömegközlekedés is egyszerű, autóval érkezve pedig bőven van hely a környékbeli utcákban. Most viszont szokásomhoz híven kerékpárral mentem, amit ugyan a lakásba nem lehet felvinni, de a zárható belső udvar egyik félreeső sarkában nyugodtan tudtam otthagyni egy fali gázcsőhöz lakatolva.
  • Helyszín:

    Tágas, hangulatos lakásban fogadott, ahol hatalmas franciaágy csábít a rosszalkodásra. Az ágy mellett kis asztalon többféle üdítő várja a szomjas vendéget. Tiszta, jól felszerelt fürdőszobában zuhanyozhattam, ahol illatszerboltot is megszégyenítő mennyiségű tusfürdő közül választhattam.
  • Lány külseje:

    Rubi gyönyörű lány, igazi bombázó. a képeken is vadítóan néz ki, de élőben még inkább. Elbűvölő tekintete, tökéletes alakja elvarázsolt. Imádtam tetőtől talpig.
  • Action:

    Fürdés után az ágyon várt és kacéran mosolyogva rámnézett és kényeztetni kezdett. Fölém hajolt és azonnal tövig nyelte legnemesebb testrészemet. Éreztem, hogy elsőre nem fogom sokáig tartani magam, ezért kértem, kicsit vegyen vissza a tempóból. Gyengéden végignyalogatta hímvesszőmet, majd lejjebb csúszott és a szerszámtáskát vette kezelésbe, azaz szájalásba. Csodálatos érzés volt, ahogy szívta-nyalta golyóimat. Kacéran megkérdezte, szeretem-e lejjebb is, de mire válaszoltam volna, már a fenekemet ostromolta nyelvével és eszméletlen popókényeztetésben részített. Szinte megdugta a fenekemet a nyelvével. Újra a szájába adtam a farkamat és koppanásig bukott rá. Ekkor már nem is akartam visszatartani az érzést, hagytam, hogy megtörténjen és az élvezet csúcsára repített. Az egész testem elzsibbadt a kitörő orgazmustól és ő csak mosolygott rám angyali szemeivel.

    Üdítővel kínált, beszélgettünk kicsit, amennyire tőlem telt, mert alig jutottam szóhoz. Mikor látta, hogy magamhoz térek, simogatni kezdettük egymást és combjai közé hajolva belekóstoltam mézédes puncijába. Nyelvcsapásaimat hálás sóhajokkal fogadta. Megfordult, hogy ő is elérje farkamat és kölcsönös franciázással folytattuk. Előttem hanyatt fekve, fejét hátra hajtva dugtam a száját. Az első lövés után általában tovább bírom tartani a másodikat, ezt kihasználva hosszú percekig élvezkedhettem rajta. Úgy döntöttem, hogy az első alkalommal nem használom ki a bőséges étlapon rejlő lehetőségeket, inkább maradok csodás ajkánál és nyelvénél. Egyre hevesebben torkáig toltam farkamat, amit probléma nélkül elnyelt. Éreztem, hogy közeleg a vég és újra útjára bocsátottam nedveimet. Mondanom sem kell, egy cseppet sem láttam viszont.

    Kis pihenő után Rubi úgy látta, tehet még velem valami jót. Újra ajkai közé vette és pazar nyelvjátékkal életre keltette a velem egykorút. Tudásának teljes tárházát bevetette, tövig benyelte, nyelvvel cirógatta a makkot, teljes erőbedobással szopott, amitől újabb orgazmust élhettem át, de ejakuláció nélkül, mert a tár addigra kifogyott.
    Nem volt egyszerű összeszednem magam, de lejárt az időnk és szenvedélyes csókkal búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    A randi elején diszkréten a szekrény polcára tettem a rendkívül baráti mértékű rózsaszálakat, amivel nem is foglalkoztunk többet.
  • Összkép:

    Rubi vele töltött idő alatt végig nagyon kedves volt, szinte megszólalnom sem kellett, minden gondolatomat kitalálta. Hihetetlen, hogy fiatal kora ellenére olyan empátiával és szexuális kultúrával rendelkezikamit eddig az érettebb korosztályú hölgyeknél is ritkán tapasztaltam.

    Csodálatos volt ez a délelőtt. Lassan másfél évtizede látogatom a szextündéreket, de Rubi személyében egy igazi gyöngyszemet fedeztem fel. Remélem, találkozunk még és étlapjának további fogásait is kiélvezhetem.
Happy Massage