• Jazmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Most harmadszorra voltam Nála, az időpont egyeztetés mindig könnyen ment. A telefonban kedvesen de határozottan beszél.
    A találkozó előtti napon visszaigazolást kér, ez nálam jó pont, mivel azt mutatja, hogy komolyan veszi.
  • Megközelítés:

    A parkolást nem tudom megítélni, mivel először a BKV-t használtam, amivel nagyon jól megközelíthető, a másik két alkalommal taxival mentem.
  • Helyszín:

    Gyönyörű lakás, és olyan tiszta, hogy a padlóról lehet enni. Látszik, hogy ízlésesen van berendezve, egészen egyszerűen jó belépni, az embernek olyan érése van, mintha hazatérne.
    Számomra külön jó pont, hogy van fogas az ingnek.
  • Lány külseje:

    Jázmin feltöltött képei is gyönyörűek, de messze nem adják vissza a valóságot. Nem egyszerűen szép, hanem gyönyörű. A képein látszik, hogy nagyon jó alakja van, de az arca (és különösen a szeme !!!) igéző. Az összképet pedig tovább emeli a hihetetlen kisugárzása. Amikor először ajtót nyitott nekem, egy pillanatig csak álltam némán, mint akit villám sújtott, annyira lenyűgözött a szépsége.
    Újabb jó pont, hogy nem fehérneműben, vagy bikiniben nyit ajtót, hanem "utcai" ruhában, mivel ez a barátnős érzést erősíti nálam.
  • Action:

    Az ajtónyitás és az üdvözlő puszi után bementünk, és a kanapéra telepedtünk, majd beszélgetni kezdtünk. Jó pont, hogy mindenről el lehet Vele beszélgetni, tájékozott, okos és figyelmes. Látszik hogy érdekli a beszélgetőtársa véleménye, mert visszakérdez, sőt a korábbi beszélgetésekre is emlékszik.
    A beszélgetés után a fürdőbe mentem, ami fel volt szerelve tengernyi tusfürdővel, szájvízzel, fogkrémmel, tehát mindennel, ami kell. A törülköző óriási (jó pont).
    A teljes körű tisztálkodás után Jázmin a franciaágyon várt rám, izgató fehérneműben (mindhárom alkalommal más-más fehérneműben!). Mellé telepedtem az ágyra, Ő pedig megkért, hogy simogassam, kényeztessem, masszírozzam. Örömmel tettem, mivel így bebarangoltam kívánatos testének minden porcikáját, amit Ő is élvezett. Aztán váltottunk, és olyan profi masszázsban részesítette a merev nyakamat és hátamat (ez is jó pont), hogy szerintem a gyógymasszőröm is elismerően bólogatott volna. Ezen felbuzdulva én is masszírozgattam még egy kicsit, majd a heves csókolózás és a nyalakodás után szólt, hogy kényeztetne egy kicsit.
    Hanyatt dőltem a párnákra, Ő pedig a lábaim közé térdelt, ügyelve arra, hogy a tükörből (sokadik jó pont) végig csodálhassam a kívánatos popsiját, és a kis szirmait. Mielőtt megkezdte volna, arcán kis félmosollyal közölte, hogy bár jól franciázik, de nem "pornós" stílusban. Mondtam, hogy rendben. mivel én sem vagyok annyira oda azért, majd olyan natúr franciát kaptam, hogy néha levegőt is elfelejtettem venni. A nemesebbik testrészemen, és a zacsin is (jó pont) úgy játszott a szájával, az ajkaival, a nyelvével és az ujjacskáival, mint valami hangszeren.
    Pihegve kértem hogy hagyja abba, nehogy idő előtt végem legyen, mire Ő profi módon gumiba bújtatott, és kérésemre rám ült. Hihetetlen érzés volt, hogy lovagolt rajtam, hol lassabban, hol vadul, gyorsabban, miközben csókolóztunk, és a melleit kényeztettem. Majd átfordultunk misszionárius pózba, de úgy, hogy közben végig benne maradtam (elképesztő élmény, és természetesen jó pont, ki tudja már hányadik). Közben folytattuk a csókolózást, a lábaival körülölelt, szorított magához, a csípőjét pedig megemelte, hogy minél jobban hozzáférjek. Mikor már éreztem a vég kezdetét, kértem, hogy franciával fejezzük be, Ő pedig kis mosollyal az arcán megint a lábaim közé feküdt. Az utolsó másodpercekre (percekre?) nem emlékszem tisztán, olyan vad kéjmámort éltem át.
    Miután kaptam rendesen levegőt, a száraz és nedves törlőkendővel törölgetés után, levezetésként még meghitt beszélgetés és masszírozgatás következett.
  • Elszámolás:

    Felöltözés után az asztalkára tettem. Sohasem említette, vagy kérte, ez tetszett, jó pont. Jó pont az is hogy a végén rendezzük, ez is a barátnős érzést erősíti.
  • Összkép:

    Nos, ha ez a leírásból és a jó pontok számából nem lenne nyilvánvaló, maximálisan és minden téren elégedett voltam Vele. Hálát adok a jó sorsomnak, hogy megismerhetem egy minden téren a kiemelkedő, csupa nagybetűs NŐ-vel.
Happy Massage