• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már voltam a kedves Hölgyeknél,de először Liza és Zsófi felállásban. Gondoltam fontos dolog a változatosság és most legyen Zsófi és Liza felállás. Az előző találkozásunkkor megbeszéltük, hogy a következő szabadnapomon jövök megint.
    Mikor megtudtam mikor lesz a következő szabadnapom, rögtön személyes üzenetben meg is kértem egy időpontot, amit meg is kaptam. Tisztáztuk további egyeztetés nem lesz, már csak a ház előtt hívom, a bejutás miatt. Sajnos VTR egyeztetésre nincs lehetőség!
  • Megközelítés:

    Autóval a parkolóhoz néha idő kell, néha szerencsés (jó ha erre számítasz) fizetős.
    Bicikli tárolót nem láttam.
    A GPS-es megközelítés kicsit trükkös, de erre vonatkozóan pontos tájékoztatást kapsz.
    A stadionok környéke, tömegközlekedés szempontjából igazi főnyeremény.
    A 296-os busz csak akkor megy arra, ha nagy terelés van.
  • Helyszín:

    Már belépéskor érezhető, hogy egy tisztán tartott, igazán kellemes környezetbe érkeztél.
    Fürdőben kád, sok tusfürdő, szájvíz és a kádból való kilépéskor biztosított a csúszásmentesség.
    Szobában: masszpad, tatami, kanapé, szobainas, és egy nagyon fontos és hasznos kellék, a tükör.
    Minden ott van ami a tökéletes szórakozásodat biztosítja.
  • Lány külseje:

    Zsófi: Ha lennének arcképes fotói, napokkal előtte be kellene jelentkeznünk időpontért. Nagyon formás, dekoratív, igazán szép arcú, kedves, mosolygós félhosszú szőke hajjal egy igazi édes bestia. ( a bestia jó értelemben )
    Az a típus, ha vele megjelensz valahol büszke vagy, hogy te vagy a kísérője és idegesít a sok kolléga kéjsóvár tekintete. :-) A kedvessége rögtön lebilincsel, és szeretnél a bilincsben maradni.
    Liza: Őt úgy mered ölelgetni, ahogy jólesik és a csillogó szemei még sokáig kisértenek. formás nagy keblekkel és kedves önzetlen megjelenésével, rögtön barátnő típust érzel! Szívesen megjelennél vele kettesben (is) bárhol mert büszke lennél rá! Róla találsz arcképes fotókat.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezéskor puszival üdvözöltek a lányok, a fürdőből kilépve és bekísérve a szobába már igazi csókokat váltottunk. Olyan igazán izgalmas barátnős feelingel, mindkettejüktől. (kicsi képzavar de nem baj)
    A masszázs rész az én kényeztetésem után következett. Lizával ültünk a kanapén Zsófi meg a masszpadon, ami szemben van a kanapéval. Lizát átkaroltam és az egyik kezemmel masszíroztam a kebleit, jó alaposan és átgyúrva mindkettőt, Zsófi lába meg a combomon nyugodott és a másik kezemmel egy profi talpmasszázsban részesítettem. Először a jobb talpát és vádliját, majd később a bal talpon és vádlin ugyan ilyen profin végeztem el a műveletet. :-)
    Én nem szeretem ha engem masszíroznak és a lányok tolerálták ezt a kérésem, így a masszázs rész itt ki is merült. Miért járok akkor masszázsszalonba? Ki is tudhatná azt!
  • Levezetés:

    A csókos kényeztetésem Lizával kezdődött, akinek igen finom lágy csókjai vannak, Zsófi pedig hátulról simogat és bújósan ölelget. Muszáj átfordulnom, mert Zsófi csókjait is kívánom. Kicsi meglepi mert a múltkorihoz képest most teljesen átengedi az irányítást, teljesen odaadóan csókolt, és élveztem minden pillanatát.Megint Liza felé fordulva lefejtem róla a szexi szerelését, közben Zsófi elém hajol és a szerszámomat kezdi kényeztetni a szájával. Liza úgy dönt ő is segít Zsófinak a kényeztetésben. Ez egy csodálatos látvány amikor két szép, NÖ a szerszámoddal játszadozik és közben gyakran összeérintik a nyelvüket. Remegtem mint a kocsonya! Zsófi visszatért csókolózni Liza meg elém ült és csillogó szemekkel nézett az enyémbe, közben próbált mosolyogni. Kértem dőljünk le a tatamira. Benne voltak, de nem így lett. Liza szólt, hogy a múltkor is ott csináltuk, és mi lenne ha csak leülnék a kanapéra és ott kapnék meg minden földi gyönyört. (köszönöm Liza, még egy álmom váltottátok valóra) Ott ülök a kanapén és a két lány egyszerre kényezteti a főnököm, hol az egyik bekapva és a másik oldalról nyalogatva, hol fordítva és a nyelvüket néha látványosan összeérintve. Zsófit kértem jöjjön föl a számhoz és a melleit rögtön elkaptam, puszilgatás és sok csók céljából. Közzel volt a robbanásom és ekkor már Zsófi száját csókoltam, egészen a mennybemenetelem végéig és a teljes megnyugvásomig. Utódok? Nekem is kérdőjel, fogalmam sincs! Itt jött a profi masszázsrés és egy igazán tartalmas és érdekes beszélgetés, lásd fönt.

    Mivel annyira kértem a tatamit, a kedvesek kényeztetése itt kezdődött és itt is lett vége.
    Megbeszéltük, hogy zsófit kezdjük először kényeztetni, és Liza kezdi én meg befejezem.
    Liza nyalta azt a szép puncit én kicsit felülről segédkeztem a nyelvemmel. Liza száját többször elkértem, hogy le csókolhassam róla, Zsófi puncijának zamatát. Már csak magamnak akartam a kelyhecskét, próbálva minden tudásom beleadva, amit Micimackó barátunktól tanultam. Liza nem az a típus aki csak tétlenül szemlélődik. Mivel hason feküdtem, kérte emeljem feljebb a fenekem, még, még, és még feljebb. Mire megmutatta miért is volt erre szükség. Ajajjj, de még milyen nagy szükség is volt rá. Mikor már négykézláb voltam, szájjal elkapott ez a édes amazon. Alig tudtam figyelni, hogy nekem most Zsófi kényeztetése a szerepem. :-) Zsófi viszont tudott, és kisvártatva hirtelen elment, remegő testtel és a fejemet szorította a combjaival. Kicsi pihi Zsófinak, mi addig Lizával csókoltuk egymást.

    Liza kényeztetésének bemelegítése, megint egy hölgy segédkezésével zajlott. Itt is csókolgattam a punci zamatú szájacskát, miközben próbáltam mind a két szép arcot és a pillanatot beleégetni a memóriámba. Helycserénél már alapból négykézláb helyezkedtem a puncihoz, Zsófi pedig síkosítót használva alulról húzgálta a szerszámot. Valaki itt elsülhetett mert Zsófi már ott is volt a számnál és nagy csók után együtt kényeztettük Lizát. Ez nem egy komfortos szitu, ezért átengedve nekem a terepet, ő csak az úját használva folytattuk a kényeztetést. Együtt néztük végig a háton fekvő, Hölgy gyönyörű, reszketős orgazmusát. Mindketten puszilgattuk a belső combokat, egészen lenyugvásig.
    Itt olyan boldog voltam, hogy hosszan meg kellett csókolnom Zsófit. :-) Nagyon boldog lehettem mert még egyszer hosszan megcsókoltam Zsófit. :-) Csak az igazi boldogságom érdekében, ismét megcsókoltam Zsófit. :-) Azért, hogy teljes legyen a boldogságom, és már Liza megnyugodott ezért most őt csókoltam szájon! :-)

    Még egy kicsi levezető beszélgetés és mielőtt a lányoknak kellene szólniuk, kértem a fürdőbe kísérést.
    El ne feledjem a specialitást! Búcsúzáskor kértem egy igazi hármas csókolózást.
    Itt a végére maradt egy kis logikai baki. Gondolom kíváncsiak vagytok, Zsófi mikor szabadult meg a talpig szexi öltözettől. Hát erre én is, mert egyszer csak láttam a szép szexin mezítelen testét
  • Elszámolás:

    Két órát voltam a Hölgyeknél, teljesen korrektnek találom az élmény / rózsaszál mértéket, SŐT!
    A végén helyeztem, (most már biztosan tudom) kis asztal volt. Mivel szívesen látott vendégnek éreztem magam, volt igazi csók, és minden földi mámor, a toldást kötelezőnek érezhettem volna de szívből toldottam. A zárójeles rész Zsófinak szól, kicsi magyarázkodás!
    (A beszim besorolása nagy gond! Mivel kétszereplős, az istennő már nem jöhet szóba És ez már foglalt!. Felejthetetlennek, felejthetetlen de akkor a Liza & Zsófi kategória csúszik egyet lejjebb. Ugyan ez a felállás de most Zsófi & Liza, ott is tik voltatok de mivel ez volt az első, ezért felejthetetlen.)
  • Összkép:

    Az első alkalommal éreztem, hogy teljesen kótyagos vagyok, direkt rákérdeztem, ha most kilépek az ajtón, merre induljak a lift felé. Jó irányba indultam de a liftet nem találtam sehol és, hogy eltűnjek, a lépcsőn indultam lefelé. Most rossz volt a lift, de a lépcső már ismerős volt. :-)
    Szerintem értitek miért ezt írtam összbenyomásnak! :-) Negatívum: Nincs VTR- egyeztetésre lehetőség. Nekem fontos lenne, mert vannak előnyei.
Happy Massage