• Norina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Noncsival telefonon beszélni külön élmény, ezt ne hagyjátok ki, hanghordozása hihetetlenül kedves és bizalmat keltő, persze nehéz elérni, mert telefonját csak Ő kezeli. A kitartás megéri, nyitottak az egyéb csatornák is, lehet vele csevegni, és priviben no meg VTR -n is egyeztetni, ja most éppen nem, mert éppen ingyenesben hirdet, úgyhogy marad a jól bevált telefon.
    Beszámolómban próbálok hasznos információkat is belecsempészni, habár nem tagadhatom le, hogy rajongója vagyok a hölgynek, arról sem tudok írni, hogy mi volt az ami nem tetszett, szerintem minden tökéletes volt, tudjátok: ha a lila köd leereszkedik nehéz objektív maradni. Noncsi egy "földre szállt Angyal" a többdimenziós világban ez egy külön kategória. Ritka találkozás ez, más a téridő téridő kontinuum, azaz más kor, más hely, de egy szerencsés találkozás, ahol tényleg az előbbi kettő nem számít. Külön köszönet annak, aki anno Noncsira irányította a figyelmemet.
  • Megközelítés:

    Gépkocsival közlekedőknek ajánlom a különféle telefonos appokat, ezzel soha nem tévednek el, és van olyan ami a várható érkezést is pontosan jelzi. Érdemes azért 10 percet ráhagyni a parkoló keresésre, mert kevés az esély arra, hogy a ház előtt meg tudnál állni. Tömegközlekedésileg is központi helyen van a Terézváros Nyugati pályaudvar felüli részen.
  • Helyszín:

    Régi épület, körfolyosó, de diszkrét bejutás. Az épületben jelenleg kisebb felújítás van, így nyitott kapun keresztül akadálytalanul jutottam fel. Noncsi már a kaputól navigál, no Én azért már csukott szemmel is odatalálnék.
  • Lány külseje:

    Noncsi egy csini ruhában várt, ez egy egyszerű, de divatos felsőből és egy fehér bugyikából állt. Hatalmas csókkal fogad, gyorsan bennebb invitál.
    Nagyon kedves jelenség, kislányos bája rabul ejtett. Arca szép, csodálatos a mosolya. Tudom ezek mind relatív megítélések, és elfogult is vagyok vele kapcsolatban.
    Szemei csodálatosak, és mélységes bizalmat keltenek, arca kerek, a hetyke cicik közepes méretűek, természetesen eredetiek, tapintásuk puha és egyáltalán nem gravitálnak, igen kívánatosan meredeznek. Tetkóval nem találkoztam, bőre hibátlan, illata elvarázsolt, tapintása bizsergető alkata vékony, de kellemesen nőies, és izgalmas. Fényképei mindezt nem adják teljesen vissza, szolid visszafogottság sugárzik róluk. Amit nem látni, az a hihetetlen magasfokú kisugárzás, amivel rögtön rabul ejt, és behálóz, jaj az áldozatnak. Nos így jártam én is.
  • Erotikus masszázs:

    Fontos infók gyorsan az elejére: Noncsinál feltétlenül vegyétek igénybe a masszázst is, habár úgy tudom ez amúgy is kötelező programelem. Ilyen profi masszőrt a civil életben is nagyon ritkán lehet találni. Akkor is biztosan hozzá mennék ha állig begombolt melegítőben masszírozna, az persze külön élvezet, hogy nála nincs így, de masszázs közben higiéniai okokból mindig bugyit visel, még akkor is, ha az már előzőleg nem volt rajta.
    Kezei pontosan tudják az anatómiát, elmondhatom, hogy a fülemtől a talpamig átpasszírozott, nem maradtak ki a karok sem, a vállaimat, nyakamat is sikerült kimozgassa, igaz még sok sok kezelés kell a teljes gyógyulásig. Jaj dehogy is akarok én meggyógyulni, minél tovább akarom élvezni ennek a csodálatos lánynak a kezeléseit, az a jó benne, hogy a testem mellett a lelkemet is kezelésbe veszi olyan töltetet kapok, aminek napokig tart a hatása.
  • Levezetés:

    Mitagadás, már rendkívülien végytam arra, hogy karjaiban lehessek, vágyaimat kielégítse. Próbáltuk türtőztetni magunkat, a kanapéra ültünk, beszélgetni, málnát csemegézni, de kezeim össze vissza kalandoztak, puha száját csókoltam, lepattintottam a lepattintani való felesleges ruhadarabokat, és kedvesen simogattam csodálatos szúnyogcsípésektől tarkított bőrét.
    Ficánka nagyon felbátorodott és elválasztott egymástól, Noncsi vele kezdett el foglalkozni, letérdelt a kanapé elé a szőnyegre, puszikkal köszöntötte legjobb barátomat, majd olyan pornós szopást mutatott be, hogy a fülem is ketté állt. Volt ott köpködés, komoly nyelvmunka, rettentő szívóerő, úgyhogy könyörögnöm kellett hogy ne má…., ilyen mohón, hiszen csak egy patront hoztam.
    Éreztem hogy bennem is és Noncsiban is felszabadultak a gátlások, történetünk új fejezete kezdődött, persze itt a hosszú előzmények is jelentős szerepet kaptak, úgyhogy uraim, nem ajtóstól rontani a házba, a nyitott ajtón illedelmesen kell besétálni, a türelem és a kitartás meghozza méltó jutalmát.
    Visszatérve a kanapéhoz, Ficánkát sikerült elszakítsam átmenetileg Norina szájától, én is szerettem volna csókjaiból, ezért mellém telepedett, simogatott, szája a számat kereste, közben kezeimmel öleltem, nuniját simogattam. Kényelmes pozitúrát kerestünk, Noncsi visszaszerezte Ficánkát, én sem elleneztem, belesúgtam fülébe, hogy pornós kivégzést szeretnék, ez régóta dédelgetett vágyam volt.

    Norinánál olyan élményekre leltem, amit hosszú pályafutásom alatt másnál nem tapasztaltam. Máshol is verték már ki a farkam, vagy szoptak le, voltam fuldoklós mélytorokban, de ez ettől merőben más jellegű volt. Próbáltam megfejteni ennek okát, de nem sikerült, még hosszan kell kutassak ezen témában, jó lenne egy MTA ösztöndíjat szerezzek kutatási céljaimra.

    Miután Ficánka kilehelte lelkét, gyors tisztálkodásra volt szükség, majd a tatamin folytattuk, masszázzsal. Természetesen közben a folyadékbevitelről is gondoskodtunk, hideg citromos limonádéval kedveskedett nekem, közben halk, de jó ütemű hárfazenét hallgattunk. A masszázs során meggyóntam minden bűnömet, a fordulás után engedélyt kértem a nuni kényeztetésére. Próbáltam magam visszafogni, és szépen óvatosan közelítettem meg a Szent Helyet, a cicik dombjaitól haladtam szépen nyugodtan a völgyecske felé. Először csak simogattam, majd mikor elérkezettnek láttam az időt, nyelvemmel is érintettem, a szeméremajkait finom puszikkal csókolgattam, nyelvem a csiklótól siklott a hüvelynyílásig, míg az el nem nyelte. Éreztem a forró nuni lüktetését, nyelvem játszott a kinyíló szirmocskákkal, izgattam csiklóját, és
    ösztönösen habzsoltam a kéjnedveket, nyelvem már zsibbadt, a popója alá nyúltam és megemeltem, nem álltam meg félúton Noncsinak is megjött a hangja, nem tudom mennyi ideig élvezkedtünk így, teste többször megfeszült, és éreztem a kéjt és annak csodálatos nedveit, mellyel megajándékozott engem, hogy hosszú életű lehessek kínai bölcselet szerint.

    Mindig kétkedéssel fogatam az ezen élményekkel kapcsolatos beszámolókat, és néha epés megjegyzést is tettem az író egojára. Ezért is furcsállom magamat hogy ilyeneket írok, de az átélt élmény különlegessége elragadott. Határozottan állítom, hogy valódi élményeket kaptam és adtam, a kéjnedvek gyönyörteljes habzsolása hozták el azt a tökéletes beteljesedést ami teljessé tette az átél élményemet.
    Azt sem gondolom, hogy Norinával szemben bárki ezen elvárással tervezzen, mert ezt senki ne várja el tőle napjában többször.
  • Elszámolás:

    Egyszerűen ment, vetkőzés közben, nadrágzsebből kisasztalra röppentek a virágszálak, a "bővebb infó" alapján.
  • Összkép:

    Szerencsésnek érzem magam, hogy átélhettem, Noncsinál ezek az élményeket,és annak varázsát, hogy egy gyönyörű lány partnerének tekint, igazi csókokkal vár, elhalmoz kedvességgel, figyelmességgel, megajándékoz testének érintésével, szemérmének nedvével, és őszinte örömmel fogadja rajongásomat. A legfontosabb, hogy ez nem illúzió, ez valóság. Szeretném azt hinni, hogy ez csak velem történhet meg, de aztán hazaérve itthon a tükörbe néztem...... és visszatértem a valóságba, egy kicsit az volt az érzésem, mint mikor a kábítószerestől elvonják az adagját….. megértem azon Mt-ket akik nem bírják az elvonási tüneteket és pár napon belül ismét visszatérnek, érezni akarják ezen különleges varázst. Nem tagadom én is így vagyok ezzel, mértéktartóan ám, de már a naptáramban kutakodok, hogy mikorra ütemezzük be a következő randit, az elvonási tünetek kemények.
    Norinát értékelve nálam a GESA kategóriába került, de mivel ilyen még nem választható, pedig lenne rá igény, ezért a lehető legmagasabbat találom méltónak hozzá.
Happy Massage