• Lizzie

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta vágytam Lizzie meglátogatására és telefonon felhívtam aznap késő délelőtt. Fel is vette hamar, majd készségesen megegyeztünk a késő délutáni, kora esti időpontban.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű volt. Van villamos a környéken. Parkolóhely is akad az utcában, hétközben fizetős. Van külön fizetős parkoló is, aki nem akar az utcán parkírozni.
  • Helyszín:

    Korszerű, modern társasház. A bejáratnál célszerűen berendezett az előszoba. Fürdőszoba és a higiéniája tökéletes. Tusfürdő választék kiváló. A szoba ízlésesen berendezett, hatalmas franciaágy, szobainas.
  • Lány külseje:

    Szexi piros köntösben fogadott Lizzie, rajta egy összetett rózsaszín fehérneműs szett. Formás kebleit szépen kiemelte. :-) Élőben szebb mint a képekben! Hosszú szőke haja rásimul formás melleire. Szép barnás szemeivel a vendégre figyel. Kedves, közvetlen fogadtatásom volt. :-)
  • Action:

    Egy kis viccelődés, incselkedés után irány a zuhany, öblítés szájvízzel. Lizzie a szobában vár a már említett kombinált fehérneműszettben. :-) Hosszú ölelkezésekkel és kellemes nyelves csókolózással indítottunk. A finomság és érzékiség dominált egyébként a randevú végéig. Közben kihámoztam Lizzie-t a szettjéből. Majd ezután hátra fektettem, kényeztetni kezdtem, de szép lassan rávezetéssel, nem rögtön a közepébe! Lizzie láthatóan élvezte a fokozatos kényeztetést, közben gyengéden cirógatta a fejemet. Nagyon finom érintése van! A kényeztetés meghozta a hangzatos eredményt! :-) Szerencsémre Lizzie hamar regenerálódott és kis beszélgetés, csókolózás után már folytatódott is a kéjutazás hagyományosan szemből némi síkosító felhasználása után. Itt is behatolás közben finom érintések, csókok sokaságát kaptam. Lizzie magától érezte mikor mit szeretnék, hihetetlen mértékű összhang alakult ki közöttünk a találkozó során. Kellemesen végünk is lett. Ezután gyors letörölgetés, majd Lizzie felajánlotta, hogy megmasszíroz. Ez egy nagyon jó döntés volt, hogy ezt elfogadtam! Lizzie kifejezetten jól masszíroz. Az ember kéréseit lesi, teljesíti azonnal. Lizzie masszázsát én is viszonoztam, az Ő kifejezett örömére! :-) Így kezdődött a harmadik kör. Ezúttal egy kellemes franciát kértem. Hanyatt feküdtem a kényelmes párnákon és gyönyörködtem Lizzie érzékiségében. :-) Foglalkozik a teljes szerszámmal, golyókkal, zacskóval, egészen a gátig lemegy. Most is kellemes bizsergés fog el, amint rágondolok, ahogy kényeztet a nyelvével végignyalja a szerszámomat a nyálat sem sajnálva, közben még a hajával is cirógat, ahogy hozzáér a combomhoz. :-) Ezután egy kellemes lovaglás veszi kezdetét, majd egymásra hajolás, ölelés, játékos harapdálásokkal kiegészítve. És azok a fenséges csókok, ölelések, cirógatások! :-) Itt is meghoztuk az eredményt mindkettőnk számára. Igazából csak az idő lejárta vetett véget kéjutazásunknak, kedvünk nem.
  • Elszámolás:

    Pontosan a bővebb infóban megjelent szerinti értékek szerint. Két órára mentem, felfele kerekítettem . Elszámolás utólag történt, Lizzie-t nem hozta zavarba, engem sem.
  • Összkép:

    Adott egy kedves gyönyörű nő, aki maximális barátnőélményt nyújt, lesi az ember minden kívánságát. Az érintéséből egy természetesség, érzékiség, nyugalom árad, ami után egyszerűen az ember nem is vágyik a pornós elemekre, egyszerűen elvarázsolja az embert! Aki a barátnős élményeket kedveli, kizárólag nekik ajánlom Lizzie társaságát. Nem először voltam Nála és nem utoljára. ;-) Bagatell ez az ár, cserébe Lizzie nyújtotta élményért!
Happy Massage