• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egy héttel előre jelentjeztem be Nikihez és a randi napján megerősítő SMS-t is küldtem.
  • Megközelítés:

    Kelenföldi csomópont annak is a feltúrt területe. Bunny és Brenda szomszédja egyaránt. Vonat, BKK és Volán is van errefelé.
  • Helyszín:

    Ez a lakás kètszobás ellentétben a korábban említett két barátnő egyszobás garzonjaitól. A nagyobbik szoba van kialakítva actionre. Nagy és kanapé is van. Kis asztalka és pár polc minden kelléknek. A fürdő megújolófélben van, de ezt előre említette. Amikor kész lesz akkor biztos eléri az 5*-ot. Tusfürdőből van elég és szájvíz is van csak a használt műanyag pohárnak való szemetest nem találtam.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak, aki rajta van az Niki. Ami nem jön át az a szexi kisugárzás és az ízig-vérig NŐ. Helyes az arca olyan szomszédlányos, brutál méretes cicik és lapos has, kecses lábak, de az alkata teljesen mőies. Fekete miniruhában fogadott; csak ez az egyetlen textil takarta testét, de nem sokáig.
  • Action:

    Miután megérkeztem csevegtünk egy kicsit és kérdezett pár dolgot a beszis vacsorával kapcsolatban amin ott voltam. Utána használatba vettem a fürdőt. Visszaérkezésemkor kicsomagoltam a textilből és elkezdtünk egymás testével foglalkozni. Csókcsatával indítottunk és hamar cicikényeztetésbe mentem át. Az ikreket rendesen átyalogattam és szopogattam utána indultam dél felé. A köldökénél picit megálltam, de végül elérzem a puncit. intenzíb nyelvcsapásokkal vettem kezelésbe és pár percig a mutatóujjam felét is betoltam neki. Az ujjazás után csere és elkezdett franciázni. Nem zeketóriázott azonnal a torkára és pár próbálkozás után koppanásig elnyelte a velem egykorút. Ütemes bólogatás közben simogattam a testét és utána gumit húztunk. Lovaglóban kezdtünk neki a menetnek. Simogattam az ikreket és a posiját markolásztam felváltva, ekkor ő már rendesen vágtázott, de utána váltott és rám feküdt így missziben folytattuk. Én szerettem volna felülre kerülni ezért fordoltunk, de elbénáztuk, mert a szőnyegen kötöttünk ki a fordulás után és nagy nevetés közepette másztunk vissza az ágyra. Itt elkövettem egy hibát, mert miközben szembe voltunk a fülét is cirógatram volna de ott csikis, ahogy a nyaka, hónalja és a talpa is. A következő esetben a lábát a nyakamba vettem és ott a talpát simiztem. Még missziben párszor rácsaptam a hátsójára, de mivel én kerültem felülre és ráfeküdtem visszakaptam az összes csapást. Mondhatni közösen elfenekeltük egymást. Utolsó pózként hátulról toltam neki, ami rövid ideig tartott, gumi le és egy kis francia után a melleire élveztem. Frissítőt fogyasztottam utána ruha vissza-csokor és végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük, ami az új átlag és szót ejtettünk a NFVSZ-ról ami állítása szerint extra. Teljesn korrekt.
  • Összkép:

    Az élmény átlag feletti és talán megismételhetetlen; de felülmúlható, mert szerintem nem ez volt a legjobb együttlétünk. Remélem a következö jobban sikerül. Niki nem hibázott csak úgy éreztem, hogy nálam nem klappolt minden.
Happy Massage