• Kamilla

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Kamillával sokat leveleztem mielőtt felhívtam elsőre ki volt kapcsolva másodszorra egyből felvette gyorsan meg is beszeltünk mindent.
 • Megközelítés:

  6. kerület kis utca kocsival mentem GPS egyből odatalált,parkolóhely volt dögivel meg a kapu előtt is meg tudtam volna állni.
 • Helyszín:

  A ház nem mai építésű de nem is olyan régi kulturált.Lakás tiszta rendezett,fürdőben minden szükséges eszköz megtalálható tusfürdő, szájvíz,pohár, zuhanyfüggöny, száraz kilépő.Szobában egy nagyon puha franciaágy , fotel meg egy kis szekrény van.
 • Lány külseje:

  Kamilla tényleg egy pici törékeny virágszál.Nagyon szép a helyes lány.Szép arc gyönyörű szemek nagyon mosolygós életvidám kis teremtés.Formás test,selymes puha barna bőr,tenyérbe illő cicik,Többit nem nagyon néztem meg leragadtam az arcánál meg a ciciknél :)
 • Action:

  Megérkezésemkor mikor megláttam majdnem dobtam egy hátast utcai ruhában fogadott smink nélkül aminek kimondottam örültem. Bekísért átadtam a kis meglepit majd adott egy törülközőt utána kérdezte mit szólnék egy közös fürdéshez na itt kikerekedett a szemem megköszöntem de nem éltem a lehetőséggel mert féltem,hogy még ott kivégez :) aztán jött egy hideg zuhany :D szó szerint fordítva van jelölve a csapon a hideg-meleg ezért magamra nyitottam a hideg vizet.Szobába vissza majd ó is elment zuhanyozni.Mikor bejött mellém feküdt kértem üljön a hasamra egy kicsit had simogassam meg gyönyörködjek benne,Először félt,hogy nagyon megnyom :D de mondtam neki ez kizárt az ö kis termetével,simogattuk egymást beszélgettünk egy kicsit végig mosolygott majd következet a francia nagyon kellemesen csinálta néha kézzel is rásegít közben simogattam a combját neki,mikor odanéztem belenézett a szemembe ezt nem szabad csinálni mert olyan szemekkel néz,hogy az embernek egyből vége lesz.Kértem gyorsan a kölcsönöst nagy finom kis puncija van azt meg kell hagyni,nyomta is néha rendesen a számra alig kaptam levegőt.Markolgattam a popsiját simogattam ahol értem nagyon finom selymes bőre van.Majd a szájába lett végem,kis tisztálkodás utána még odabujt beszélgettünk egy kicsit majd ismét zuhany kikísért kaptam két puszit aztán távoztam.
 • Elszámolás:

  Érkezés kor átadtam a kis meglepi neki de a virágszálak nálam maradtak mert sokkot kaptam a látványtól.Nem is kérdezte én mondtam,hogy lemarad mondta,hogy majd a végén,Tehát távozáskor rendeztem.
 • Összkép:

  Örülök,hogy megismerhettem egy ilyen szép kedves közvetlen életvidám vagány kislányt. Szeretnék még elmenni hozzá.Ilyen nyugodtan rég ültem a volán mögött :)
Happy Massage