• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Kedves Balázs11!
    Örülök, hogy felbátorodtál, és meglátogattál engem!
    Élmény volt az együtt töltött óra számomra is!
    Köszönöm szépen a beszámolót!
    Várlak vissza!

    Csók és ölelés: Liza

    U.i.: A bérletet fontolóra veszem

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés simán ment. Most voltam először nála, de már többször beszéltünk telefonon. Üzenetet is váltottunk itt." Amikor villogott a kiírás, hogy most felveszi... már vártam, hátha ő hív fel. Amikor ezt szóvá tettem az alkalmunkon, ő csak vigyorgott, hogy ilyet nem tenne. Azért a fantáziámban megfordult sokszor, hiszen sokkal könnyebb volna. Szóval könnyen ment, jól szervez..
  • Megközelítés:

    A Nyugati téri aluljárótól száz méterre található a ház, régi bérház mit folyamatosan felújítanak. Lift van, a bejutás kódos. A folyosó rendezett, tiszta és nyugodt, feltűnésmentes bejutás..
  • Helyszín:

    A lakás egy kétszintes zug. Alsó szint lehet a privát szint, a galérián pedig két szoba. A kolléganők nagyon jóba vannak, ez érződött, ahogy vigyáznak a tapintatra, egymás vendégeire. Két törülközőt kaptam a két fürdéshez. A fürdő tiszta, de minden használat előtt külön gondozzák. Domestos, fürdő fertőtlenítő és egyéb tisztítószerek kukucskáltak a polcon. Hófehér hidegburkolaton jártunk. Mindenféle tusfürdő volt az illatostól a baba tusfürdőig.A mosdónál szájvíz és müa poharak.
  • Lány külseje:

    Engem a fotókon Liza mosolya fogott meg. EGy semmikosztümben fogadott. Az első kép egy szemüveges, pulóveres kép, amikor megláttam, felkaptam a fejem, hogy kerül ide egy ilyen kép, ez kakukktojás. Rá is hibáztam, valószínű, hogy ez volt a csali, hogy rá klikeljek a hirdetésére és a többi fotójára. Azonban további meglepetés, hogy a többi fotóján sincs hiányos öltözet, pedig masszázs plusszos..... Meztelenül masszírozott, Simogattam, néha gyúrtam.
    Szóval, Liza külseje kb olyan mint a fotókon, de élőben sokkal elragadóbb, kedvesebb, formásabb és vonzóbb. A képekből még nem jön le, hogy mennyire képes megfogni a tekintetével. Valamelyik beszi szerző írta itt, hogy a bőröd alá hatol a tekintetével. Ez igen, így van.A telefonba mondta, hogy nyugodtan bíízam rá magam. Nem csalódtam. Kapkodtam a levegőt. A milfek igazi különleges egyedi hatóerejével babonázott meg. Formás popó, tenyérbe illő cicik. széles vállak, erős karok, kezek.
    Amikor megérkeztem, már úgy üdvözöltük egymást, mint régi barátok. puszi, ölelés, csók. Mondtam neki, hogy nagyon hasonlít az unokatesómra, akibe kamaszkoromban szerelmes voltam.
  • Erotikus masszázs:

    Ezzel a testalkattal kiválóan képes masszírozni és tud is. Lábtól felfelé halad nyakig, Aztán jön az egy csúszkás masszázs hátulról. A mellei csúszásával keményen képes vérnyomást emelni a páciensnél. Forduláskor elölről csúszka, aztán lingam, aztán prosztata jött, mert kértem. Egy ujjal csinálja, és iszonyatosan jól. A masszázs közben a tekintetével is varázsolt. Néha eltakartam az arcomat, mert már nehezen bírtam az erős szemkontaktust, pirultam...
  • Levezetés:

    A kényeztetést kézzel kértem, bár izgatott a dolog szájjal ,de betegségfóbiám miatt így kértem, nem csalódtam. nagyon jó keze van és sok fogást ismer. Ahol tudtam simogattam, csókoltam közben.
    A kényeztetéshez tartozik, hogy elsülés után letörölgetett és mellém bújt. Hosszan beszélgettünk. Máshol ilyen programot nem láttam. 15-20 perc lehetett. Mivel piszkosul őszinte voltam, ő is az volt. Nagyon barátnő érzés kerített hatalmába. Kérdeztem a bérlet megoldást, de még nem válaszolt rá komolyan. Remélem, lesz bérlet akció.
  • Elszámolás:

    Szóval maximálisan meg vagyok vele elégedve. Vissza fogok menni hozzá máskor is. Legközelebb bátrabb és kezdeményezőbb leszek. Ahogy előre megbeszéltük.
  • Összkép:

    Magával ragadó, elbűvölő tekintet. Ez a legfontosabb számomra. A teati adottságai persze, hogy pont az esetem. Formák, illatok, hangok, érzések maximálisak. Számomra fontos, hogy ember legyen a masszőz. Ne egy gép. Legyenek gondolatai, érzései, és képesek legyünk egymásra hatni.
Happy Massage