• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon vettem fel a kapcsolatot Amirával és az időpontot VTR-ben is megerősítettem .
    Rövid beszélgetésünk célratörő jellege és az információmegosztásra való összpontosítása egyelőre nem engedett mélyebb belátást Amira habitusát illetően. Kedves hangon erősítette meg az adatlapján látható elemeket és 2 óra várakozás után ,a ház előtt vártam,hogy bebocsátást nyerjek hozzá és így személyesen is megismerhessem őt.
  • Megközelítés:

    Amira a "sivatag hajójáról" elnevezett utcában rendel egy viszonylag új építésű tömbben.
    Parkolni nem egyszerű de kis utánjárással találtam szabad helyet az autóm számára.
    A ház közvetlen közelében mind bérelt helyek vannak így ott nem lehetséges pihentetni az acélménest( hacsak oda nem költözünk ) :))) .
  • Helyszín:

    A házba bejutás dupla zsilipes rendszerrel történik és ehhez a kapu előtt Amira megadta a számot.
    Kellemes atmoszféra fogad a lakásba belépve. Modern stílusban fogant belsőépítészet és fiatalos lendület jellemzi alapvetően hideg pasztellszínek előadásában. A visszafogott ornamentika által semmi hivalkodó nincs benne és ez a ház külső megjelenésével is abszolút harmonizál. A fürdőszobában kád és függöny fogad. Tusfürdők, kilépő,törölközők,szájvíz mindegyike kipipálva! Az activity room kicsi ,de a célnak elegendő helyet kínál a nagy és kényelmes franciaágy és a szobainas részére sőt még mi ketten is egész jól elfértünk egymás előtt-alatt-felett-mögött és egymásban is.... éppen és mikor hogy' ! :)))
    Nagy piros pont jár a körben a falon található tükrökért mert mint tudjuk "Nem hátrány a látvány! "
    Ketten rendelnek a címen de mindezt megfelelő odafigyelés mellett teszik. Bár én nem találkoztam a szomszédkisasszonnyal de bevallom egyenesen örültem volna ha láthatom őt is 3D-ben!
  • Lány külseje:

    Amira alacsony, kifejezetten csinos alakú természetes szépség . Nincs plasztikázva,a cicik természetes esésűek ,kellemesen puha tapintásúak keményen és hosszan kiemelkedő szép sötét mellbimbókkal . Nagyobb tetkó a jobb combon( dolgozik a képi memóriám) és a keresztcsonton is. Bőre ápolt,sima és csak enyhén napbarnított/szolibarna . Kerek arca és félhosszú egyenes sötét haja van. A képein tetszettek a formás combjai és popsija és ez eléggé beindította a fantáziámat.
  • Action:

    Az ajtónyitást követően két puszival üdvözöltük egymást Amirával és a nappalin keresztül a baszobába kísért. Vendéglátóm szép, sötét szemei,a formás kis teste rögtön megtetszettek nemkülönben körben a falakon a sok és nagy tükör és tudtam,hogy lesz itt még mit sasolni hamarosan magunk körül!
    A fürdőszobai programot gondosan letudva érkeztem vissza a tetthelyre és Amira már a szobában várt rám. Itallal kínált és úgy gondoltam jól jöhet egy fél pohár víz a hamarosan beálló folyadékvesztés pótlására. Melltartó már nem volt rajta a bugyijától pedig rövid úton megszabadítottam .
    A bimbóira finom puszit nyomtam de mindeközben ügyelve arra,hogy a borostámmal meg ne érintsem a bőrét. 69-ben indítottunk de hamarosan rájöttem ,hogy a néha a combjaihoz érő sprőd szőrszálak miatt(ezek akkor arcomat keretezték) jobban járunk (főleg Amira) ha inkább megfordul és a hátára fekve adja át magát nyelvem finom felfedező csapásainak. Jól tettük! Így már gond nélkül adózhattam kedvelt tevékenységemnek miközben derék négylábúakat megszégyenítő módon és kitartóan lefetyeltem nedves kelyhét. Egy idő után Amira ragadta magához a lehetőséget és kezdett az én franciás kényeztetésemhez. Nagyon finom a nyelvtechnikája és pár korábbi beszit olvasva nem tudom megmondani,hogy volt -e most is piercingje ami kicsit izgalmasabbá tette a technikáját. Alapcsomaggal neveztem így csók nem volt pedig annak során kiderült volna az előbbi "talány".
    Golyók és zacsi sem maradtak érintetlenül mert mindennel foglalkozott kedves vendéglátóm!
    Bő nyállal körített franciája hibátlan vizsgamunka volt! Nálam kevésbé a szemkontaktos-egymásra nézős verziót művelte hanem inkább a mélyen beleélőset. Franciarajongók nagyjából e magasságban adják meg magukat Amira kitűnő szájtechnikájának. Kértem tőle a latex védelmet és azt is,hogy lovaglóban kezdjünk. Kreatív csajszi Amira vagy csak tudta mi kell a legtöbb partnernek mert nem szemből ,de nem is felém a hátát fordítva (fordított lovagló póz) hanem egy kis síkosító felhordása után nekem oldalt ült a farkamra! Izgalmas kezdés! A nagyon lassú behatolás során már-már azt hittem,hogy házszámot tévesztettünk mert olyan nagy ellenállással szembesült Makk Marci de aztán csak-csak becsusszant az egyik legszűkebb punciba amit eddig élvezhettem! Hoppácska! Kis meglepi a javából!
    Fejemet kissé megemelve balra a tükörben gyönyörködtem az aktus látványában. Valami eszméletlen formás popsi villódzott előttem és tolta fel-és le magát a farkamon! Arcomon vigyor : jó választás volt Amira meglátogatása ! Kissé elfordult és így már szemben lovagolt rajtam miközben a formás ciciket kínálta fel egy kis törődésre amiket finoman tenyérbe fogtam és gyengéden markolásztam majd hamarosan misszibe fordulva folytattuk az aktust. Az alapcsomagos programot által (csók extra) megelégedtem azzal,hogy Amira nyakát és vállait csókoljam miközben a szűk puncija által kínált gyönyört élveztem. Nem döngettem esztelenül hanem egy középtempós de talán számára is kellemes iramot diktáltam és még tartottam is jó ideig.
    A kutyus póz aztán végig láttatni engedte számomra Amira formás popsiját és az aktus a körben a falakon található tükrökben- bármerre nézve - vizuálisan is élvezhető volt. Jó az a szoba! :)
    Kiszálltam nedves rejtekéből és ezúttal saját kézi vezérléssel érkeztem a mellei közé és a csini hasára.
    Kölcsönös törölgetés utá felajánlottam neki egy olajos teljes testmasszázst amit azon nyomban el is kezdtem.Közben kellemesen társalogtunk és Amira valóban átadta magát a masszírozó kezeim kínálta ellazulásnak. Lágyan siklottam végig a hátán--nyakán-combjain -lábán az illatmentes masszázsolaj segítségével mindenre időt hagyva. Időnk végeztével fürdés és öltözés után a lehetőséget megköszönve két puszival távoztam.
  • Elszámolás:

    Csokromat egy kis édesség mellett érkezésemkor helyeztem a szobai komódra és ott is maradt ottlétem során. Átlagos bp.-i csokor amely a kellemes együttlét figyelembevétele mellett értékarányos volt.
  • Összkép:

    Amira minden tekintetben megfelelt az elvárásaimnak. A képein látható csinos megjelenése a valóságban is garantált és ugyanezt mondhatom el a vele együtt töltött idő során felém megnyilvánuló kedvességéről és törődéséről. Mindezek figyelembevételével csakis ajánlani tudom őt !
Happy Massage