• Kamilla

 • Beküldte:
 • Kamilla reagálása

  Nagyon szépen köszönöm várlak ismét szeretettel

 • Egyeztetés:

  Telefonon kerestem kora délután, azonnal felvette. Szerencsére volt szabad időpontja estére. Rutinosan beszéltük le a találkozót, kb negyedszerre látogatom meg őt. Amikor meghallom a hangját a vonal másik végén, már rózsaszin felhőben is vagyok: mormogom boldogan, hogy akkor a 18.30-at fel is irom magamnak, erre csak azt hallom, hogy ne-ne azt írd fel, a fél nyolcas időpont 19.30-at jelent! ááá, nekem ilyenkor már semmi vér nem maradt a fejemben. :-)
 • Megközelítés:

  Romantikus utcák sorozatán suhanok végig bringámon, mint például a Szív és Rózsa utca. Autóval a parkolás problémás, gyalog a metrótól pár perc séta.
 • Helyszín:

  Új építésű ház, eddig négyből háromszor be is engedtek a lakók: vagy szerencsém van, vagy nagy a forgalom. Most egy mexikói arccal utaztam a liftben, 70x70 centis. Mármint a lift. Tényleg azon tetriszeztem a fejemben, hogy hogyan kellene úgy állnunk, hogy ne érjen össze a vállunk. A lakás persze patyolat tiszta. Annak ellenére, hogy lakik Kamillával egy aranyos kutyus is. Persze az akciószobától messze elzárva, csöndben, egyetlen egy nyikkanás nélkül várja hűségesen a gazdáját. Az előszobából közvetlen jobbra a hatalmas ággyal megtöltött szoba, kettővel jobbra meg a fürdő. Utóbbi minden szükséges eszközzel felszerelve: 7 féle tusfürdő, szájvíz, hatalmas törölköző, zuhanyfüggöny, száraz kilépő, higiénia. Az akciószoba ágya nagyon puha, majdnem elnyeli az embert, de már kezdem megszeretni és kihasználni a ruganyosságát mindenféle huncutkodásra. A zajokat egy rádió nyomja el, most például Cooky vezette a műsort, úgyhogy témába vágott az 5 percenkénti bemutatkozása.
 • Lány külseje:

  A képek mindent elárulnak. Izmos has, mindig mosolygós arc, dús, gyönyörű hosszú fekete haj, tenyérbe illő mellek, selymes bőr. A 165 centimmel igazi nagy medvének érzem magam mellette. :-) Látszik rajta, hogy korábban sokat sportolt, a kondíciója is kiválló.
 • Action:

  “A kopogós cipődben vagy, tehát akkor munkából jössz igaz?”. Így hangzik az ügyfélkapcsolati rendszer működés közben. Fürdés, ágyazás, csókolózás pucéran. Kamilla iszonyúan jól csókol. Aktív, mélyen, érzelemmel, közben átölel és hozzám simul. Ajkai puhák és dúsak, körülvesznek, néha finoman harapdálnak. Közben a romantikát megtörve tenyeremet lába közé simítom, és forró punciján pihentetem. Én már annyira imádom ezt az ölelkezős összebújós csókolózós szakaszt, hogy ha itt vége lenne mindennek és elmaradna az aktus, már elégedetten távoznék. De megnyugtatom a kedves olvasót, hogy elmaradásról szó sincs: fergeteges menet vár reám.

  Lassan leválok ajkairól, nyakát, mellkasát, hasát majd combjait kezdem csókolgatni. Megérkezem szemérem ajkaihoz, de inkább felugrok és letérdelek az ágy mellé, őt az ágy széléhez húzom, hogy teljes kényelembe helyezkedjek az orális kényeztetéshez. A nyitó-nyalásomból felbukkanva látom, hogy arcán mély koncentráció ül és lecsukott szemmel figyel rám. Nem sokára keményedést tapintok nyelvemmel, melyet enyhe csípőmozgás követ. Ha rögzíteném a fejem pozícióját, szinte hozzám dorombol ritmikusan hullámzó medencéje. Apró termetének köszönhetően kezem kényelmesen masszírozza melleit miközben arcom eltemetve élvezkedik combjai között. Kisvártatva mély ellazulást érzek különösebb tüzijáték nélkül. Inkább az őszinte reakciót kedvelem, mint a megjátszott, teátrálisat.

  Hátamra fektet és ekkorra már ágaskodó farkam felé veszi az irányt. Mellém térdepel és oldalról kezd el szopni. Ahogy lenézek, pici szájában hatalmasnak tűnik péniszem, igazán férfiasnak érzem magam. Szopás közben picit megáll, mosolyog és bólogat. Pár perc múlva már nem birok magammal, gumit kérek. Ha már így fekszem, belémül és meglovagol. Hol mozdulatlan csípője alatt pattogok a ruganyos ágyon, hol ő ugrál rajtam tüzes vehemenciával. Néha viszont a kedvencem jön: rámfekszik, szeméremdombját az enyémhez szorítja így szorosan hozzám simulva közvetlen közelről hallom izgató szuszogását. Nemsokára megfordulunk, misszionáriusban terelgeti be vídia kemény szerszámom tűzforró vaginájába. Azt érzem, eggyé váltam ezzel a lánnyal, annyira szorít magához. Most a nyakamba veszem lábait, és izmos combjaival növelem a szorítást. Mennyei. Aztán rápillantok az éjjeli szekrényen lévő órára és látom, hogy közeledhet a befejezés. Régen még tolakodónak gondoltam volna egy ekkora számlapot az arcomba, de ma már inkább praktikusnak találom ilyen alkalmakkor, amikor annyira jól érzem magam, hogy teljesen összemosódik minden, elveszítem az időérzékemet az első 10 percben. Szóval utolsó figurának összeteszem partnerem lábait magam alatt, így csapdába ejtve elélvezés határán lévő hímvesszőmet. A célegyenesbe kanyarodván mélyen egymás szemébe nézve spriccelem tele a védőfelszerelést. Saját súlyomat csak remegve tartó karjaimon csúsznak fel Kamilla simogató ujjai, ahogy hagyja lenyugodni lüktető testem e csodálatos élmény után.
 • Elszámolás:

  Az ajándékot és egy fincsi csoki-pakkot érkezésemkor a komód tetejére tettem. A bővebb info mindent tartalmaz. Nekem nagyon megérte. Mert hát lassan elvonási tüneteim jelentkeznek, ha nem megyek elég gyakran.
 • Összkép:

  Nagyon imádok Kamillához járni, mert roppant közvetlen, barátnős a szex, tök jók a körülmények, és nekem nagyon bejön a személyisége is. Állandó mosolygása, optimizmusa már már átragad rám is, hosszú időre feltöltődöm a találkozás után. Lehet vele őszintén dumcsizni is az élet dolgairól és lehet csak csöndben simogatni formás testét. Nem fényezi magát, ha kinyitja a száját, de laza, vagyány, ugyanakkor a romantikus fonalat is érti. Ajánlom mindenkinek, aki barátnős szeretkezésre vágyik, és felkeltették a képek az érdeklődését. Egyedüli hátrányként eddig csak a leány addiktív jellegét tudom csak felhozni :-)
Happy Massage