• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ki volt irva, hogy felveszi. Felvette. Kedvesen elcsevegtunk, nevetgelt. Szuk oraval kesobb nala voltam.
  • Megközelítés:

    Pontosan megadott cim a belvarosban. En motorral erkeztem, de tomegkozlekedessel sem lenne sokkal nehezebb. Autoval parkolas csak mint a belvarosban.
  • Helyszín:

    Kellemes lakas, furdo, masszazs pad. A zuhanyrozsa lehetne jobb, de minden nem lehet tokeletes.
  • Lány külseje:

    Egy csoda. Talan Emily Ratajkowski mellei kozelitik Vivienet, de meg ebben sem vagyok biztos. Helyes pofi, puha hosszu haj ket lofarokba kotve. Fantasztikus derek, formas labak, selymes bor. Az egesz lany egy csoda, nem gyoztem betelni a latvanyaval. Mindemellett meg kedves is es aranyosan nevetgel beszelgetes kozben. A huncut nezese akcio kozben tetezi az egeszet.
  • Erotikus masszázs:

    Biztos tud komolyabban masszirozni is, de nem erre vagytam es nem is azt kaptam. Egy kellemes vegigsimogatast kaptam, kozben laza beszelgetessel. Egy pontnal szinte belealudtam az elmenybe. Nem azert mert unalmas volt, epp ellenkezoleg. A joleso meleg kenyeztetes teljesen elkabitott.
  • Levezetés:

    Mar a furdes utan elkezdodott a "kenyeztetes". Gyorsan lekerult a melltarto es a bugyi. En a padon ultem, Vivien mellem allt es felfedeztuk egymas testet. Tisztaban van foldontuli melleivel. Hatat forditott nekem, hogy ugy simogathassam, markolaszhassam ezeket a csodakat. Majdnem teljesen beleeltuk magunkat, de ugy dontottem legyen egy kicsit tobb egymasra hangolodas, eloszor jojjon egy kis masszazs.
    Egy pontnal Vivien konstatalta, hogy mar nem nagyon ferek a borombe a hasamon fekve es kedves mosolygas kozepette jelezte, hogy akar meg is fordulhatok. Visszahelyezkedtem a kezdeti padon ulok o mellem all pozba. Mar attol beindultam, hogy csak igy olelgettem. Eloszor kezzel, majd szuper finom szajtechnikaval kenyeztette a szerszamom. Utana azok kozott a csodalatos mellei kozott dolgoztatta. Ez latvanyilag is es erzesileg is csillagos otos volt. Ezt a progamot ismetelgettuk egy parszor: oleles, kez, szaj, cicik. Ha rajtam mulik, meg mindig ezt ismetelgetnenk. Egy pontnal ugy ereztem illik befejezni, mert kezdtunk az idonk vege fele jarni es a gyonyoruseges cicik kozott oriasit durrantam. Papir, zuhany, stb. A zuhany utan meg gyonyorkodtem egy ideig Vivienben, egy kis nevetgeles, simogatas, puszi, tipli.
  • Elszámolás:

    Mindent meger, de annyit biztosan, amennyit otthagytam.
  • Összkép:

    Most onmagamat fogom ismetelni, de ez a lany egy csoda. Regota olvasgatom az oldalt, de eddig nem nagyon vitt ra a lelek, hogy elmeseljek egy elmenyt. Ehhez tul introvertalt vagyok. Volt szerencsem tobb "sztar" lanynal jarni. Ok mind megerdemlik a sztarsagukat, de Viviennek is pont ott a helye. Egy szupersztar! Gondoltam, errol tudjanak masok is.
Happy Massage