• Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre foglaltat jelzett a telefon, ebből gondoltam, hogy pár perc múlva már elérhető lesz, igazam lett és a második csörrenés után fel is vette. Szerencsére a nekem megfelelő időpontban elérhető volt, így le is fixáltuk a dolgokat.
  • Megközelítés:

    Keleti pályaudvartól érkeztem BKV-val. Hétvégén is viszonylag sűrűn indul több buszjárat is. Leszállás után még pár perc kényelmes séta és meg is érkezik az ember a megadott címre.
  • Helyszín:

    Már kívülről is látszik, hogy újépítésű társasház, de a bejutás után még inkább modernnek tűnik az épület. Lakás nagyon otthonosan és ízlésesen van berendezve, simán ellaknék benne. Fürdőszoba tiszta és rendezett, tusolásra többféle tusfürdő áll rendelkezésre. Hálószoba közepes méretű, de ami a lényeg, hogy egy kényelmes ággyal van található benne.
  • Lány külseje:

    Mivel arc nélkül hirdet, picit izgultam, de miután megláttam a bájos arcát és igéző tekintetét már el is felejtettem miért is feszengtem. Előttem írta valaki, hogy Natalie Portman-ra hasonlít, nekem is ő ugrott be először. Sportosan fogadott, falatnyi sport melltartóban és egy még feszesebb leggingsben. A sportos ruházat nélkül is egyértelmű lett volna, hogy nem a koplalásnak, hanem a sportolásnak köszönheti ezt a csodás gazella alkatot. Hosszú fekete haja szerencsére még nem volt összefogva tovább fokozva a már amúgy maximalizált vizuális látványt.
  • Action:

    Miután kiléptem a fürdőből, ő is beugrott még egy frissítésre egy szál harisnyában, így eszem ágában sem volt a szobába menni, hanem a nappaliból csodáltam a szép hosszú lábait illetve kerek popsiját. Ezután együtt mentünk a tett helyszínére és szolid puszikkal és csókokkal kezdtünk, majd egyszer csak magához szorított és vad csókcsatába kezdtünk. Maradt még egy kis vér a végtagjaimban (többi már máshol összpontosult), így felkaptam párduc testét és így fejeztük be az ismerkedést. Ágyon hanyattfeküdtem és ő kezdte a franciázást. Nagyon finoman legalul kezdte a kényeztetést, először tesztelte, hogy nem vagyok-e csiklandós, majd onnan haladt lassan felfele apró csókokkal, míg elértem férfiasságom tetejét, majd finoman kéz használata nélkül mutatta be csodálatos francia tudását. Mikor már féltem, hogy közel a vég, kértem, hogy cseréljünk. Kicsit restellem magam, hogy nem töltöttem túl sok időt a feszes combjai között finom punciját kényeztetve, hanem kértem a védőfelszerelésemet. Hanyattfeküdtem, majd szép lassan rám huppant és elkezdte diktálni az iramot közben hol finoman, hol vadmacskaként csókolva. Kértem cseréljünk pozíciót, így én kerültem felülre és diktálhattam az iramot illetve a csókolózást, de ez már nem tartott sokáig, mert szűk puncijának köszönhetően hatalmasat élveztem. Közben próbáltam vigyázni, hogy ne nehezedjek rá, de ő kézzel és lábbal is egyre erősebben húzott magához.
    Gyorsan megmostam magam ahol kell, majd visszatértünk a szobába egy kis beszélgetésre, vagyis inkább ő beszélt, de mivel érdekes témákról, így nem is nagyon akartam átvenni a szót. Második menet előtt ismét kaptam egy franciás felvezetést talán még több virgonc nyelvhasználattal, majd kértem, hogy folytassuk úgy, ahogy nem rég befejeztük. Ekkor következett számomra a randink legkedvesebb pillanata. Egy idő után egyre hevesebben vette a levegőt, teste picit megfeszült és kéjes nyögdécselésekkel (még ma is a fülemben cseng) jelezte, hogy próbálkozásomat siker koronázta. Egy kis csókcsata után váltottunk, négykézláb helyezkedett el és bepucsított egy jó kis doggy pózhoz. Nem mulaszthattam el, hogy ne teszteljem számmal is csókok formájában kerek popsijának feszességét. Ami ezután következett azt elég nehéz pontosan leírni, aki volt nála az tudja, aki nem annak érdemes megtapasztalnia. Elején alig tudtam betelni a csodás feneke markolászásával, majd mikor felnéztem tekintetünk összeakadt a tükörben. Ramóna kéjesen kacsingat és erotikusan szája szélét nyalogatja. Innentől kezdve próbáltam minél kevesebbet pislogni. Ugyanezt a pózt felajánlotta tükörrel párhuzamosan, szemem már a kiszáradás határán volt. Ezután ő választott pozíciót, hasra feküdt, majd a bal lábát a teste mellett felhúzta ameddig tudta. Itt már éreztem az elején, hogy nem fog sikerülni másodszor is csúcsra törnöm, így inkább lassú tempóban élveztem minden pillanatot közben természetesen csókolva Ramónát ahol értem. Idővel neki is jeleztem, hogy sajnos kifújtam aznapra. Tusolás után örömmel konstatáltam, hogy Ramóna nem öltözött fel, így tovább tartott, míg ruháimat magamra kaptam, ekkor vettem észre, hogy túlléptem az időt, de ő ezt egyszer sem éreztette velem. Puszik és egy nagy ölelés után elégedetten távoztam.
  • Elszámolás:

    Telefonban előre leegyeztettük, így megérkezéskor miután magamhoz tértem, az asztalra helyeztem az ajándékot.
  • Összkép:

    Ramóna egy olyan lány, akit simán elfogadnék szimpla barátnak is az őszintesége, cserfessége és vagány magával ragadó stílusa miatt. Kicsit izgulva érkeztem, ami az ő közvetlensége miatt már az első percekben elmúlt és most már azon izgulok, mikor tudom újra meglátogatni.
Happy Massage