• Kamilla

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Egy picit nehezen értem el, de gondolom dolga volt, miután elértem gyorsan egyeztettünk időpontot telefonon. Minden flottul ment, két órával később tudtam is menni hozzá.
 • Megközelítés:

  A helyhez közel rengeteg parkolóhelyet lehet találni napközben, én autóval mentem, nem volt gond. Estefelé lehet kicsit macerásabb parkolóhelyet lelni. Mivel navival voltam így a megközelítés egyértelmű volt, de az utca szerintem mindenkinek ismert, elég központi hely. Sajnos egy valami nincs a közelben, bankautomata, így egy kicsit tipliznem kellett hogy pénzt vegyek fel. A ház új építésű, jó a környék.
 • Helyszín:

  A ház - mint írtam - új építésű, a lakás nem túl nagy, de igazából ki a fenét érdekel, egy szobát használtunk :D A fürdőszoba kádas és nem zuhanytálcás, nem szeretek szöszmötölni a függönnyel, de nem volt gond. Tusfürdő, szájvíz bekészítve. A tetthely elég nagy a célnak, van benne egy elég nagy franciaágy és egy fotel (később használni szeretném). A matrac meglehetősen puha, de igazából nem zavaró (Kamilla ezt szereti, így nincs okom panaszra). Összességében teljesen rendben van minden.
 • Lány külseje:

  Igazából két dolgon lepődtem meg az érkezést követően. Nem néztem meg pontosan milyen magas, így meglepődtem (ne értsen félre senki, igazi imádni való pici lány), másrészt meglepődtem hogy az esetében mennyire nem hazudnak a fotók. Egy "normál" utcai ruhában fogadott (első alkalommal nem is gond), majd a zuhanyzásom után már meztelenül jött utánam a fürdőbe. A bőre az valami vadítóan selymes, feszes, a mellei aranyosak, formásak és puhák, isteni markolni, gyömöszölni őket. A mosolya olyan vadító mint a képeken. Pontosan ilyen lányra vágytam már hosszabb ideje, sem a hirdetés, sem a képek nem hazudtak egy picit sem.
 • Action:

  Telefonban ellfelejtettem kérdezni, hogy csók lehetséges-e, úgy tűnik szimpatikus voltam :D Én soha nem várok el semmi fantasztikumot első alkalommal, egy picit ő is, én is megfelelő távolságban voltunk, de a csókjától nagyon beindultam (lehet fáradt volt egy kicsit, ha igen akkor le a kalappal előtte, teljesen odatette magát, meg aztán ismeretlen vendég, ki tudja mennyire van "alert mode"-ban). Mondhatni percekig tartott, miközben simogattam mindenhol, főleg a combjai közét, közben teljesen felizgultam. A kicsit (tényleg kicsit) erősebb érintéseket, markolásokat, harapásokat is jól fogadta (érzékien, nem vadul), volt hogy olyan ügyesen markolászta a farkam hogy majdnem elélveztem, aztán áttértünk a franciára. Nagyon kellemes volt a szájában lenni, nem vadul, nem mélytorkosan csinálja, de élvezettel és puhán. Közben a formás fenekét gyömöszöltem és a sűrű, szép fekete haját, itt is közel voltam a csúcshoz, úgyhogy szóltam hogy kérnék egy gumit (meghalok ha nem dughatlak meg - őszinte kijelentéssel) :D Ő hanyatt feküdt, én térdeltem, majd ráhajoltam és ebben a pózban szinte végig csókoltuk egymást. Valahogy olyan melegség fogott el ahogy néztem őt szex közben az édes kis melleit és az arcát. Egy idő után kutyusba váltottunk és ott is mentem el, ebben a pózban sem tiltakozott a kicsit erősebb dolgok ellen. Hatalmasat élveztem, a vizuális és a fizikai élmény miatt. Isteni volt.
 • Elszámolás:

  Mivel első alkalommal voltam, így az elején komódra kitéve, minden a megbeszéltek szerint.
 • Összkép:

  Mit is írhatnék? Régen élveztem ennyire a szexet "ilyen" módon. Alapvetően a "nagyon" kemény szex híve vagyok ott is nagyrészt a korosztályommal, kifejezetten régen volt részem összebújós szexben egy ilyen igazi gyönyörűséggel (röviden összefoglalva ő az "édeskicsilány" kategória nálam). Pornós feeling annyiban volt, hogy az alakja, az arca a legvadabb érzelmeket korbácsolta fel bennem, egy igazi természetes szépség aki buja és mindenképp meg szeretnéd dugni (a tini, girl next door és ártatlan kategóriába sorolható filmeket párosítanék hozzá) :D. A hozzáálás alapján így elsőre sokkal inkább a barátnő feelinghez volt közelebb. Amolyan első randis szex, amikor tudod hogy te telibe trafáltad a vágyaidat és mindenképp szeretnéd felfedezni a lányt hogy még jobb legyen és még jobban megismerd. Alapjáraton egy nagyon kedves lányt ismertem meg, egészen más mint az összes többi (jelenlegi) nő az életemben, feltétlenül visszajáró leszek amikor vagyok, mert imádni- és kényeztetni való. A keményebb doolgok meg vagy alakulnak, vagy nem :D
Happy Massage