• Zirisz

  • Beküldte:
  • Zirisz reagálása

    Gaaborom :) ! Köszönöm a szuper randikat, nem csak az utolsót amiről most irtal, hanem mindent ;) és a borocskàt is :) !!!!!
    Remèlem továbbra sem hanyagolsz majd és folytatjuk a szuper kis randisorazatunk ;) !!!
    Csókjaim (mindenhova ;) ) !

  • Egyeztetés:

    Üzenetváltás és telefonos finomhangolás előzte meg látogatásomat. Vidékről érkezvén meglepően jól haladva közelítettem a találka helyet.
  • Megközelítés:

    A randevúnk helyszíne változatlan: a 13. kerület ismert új építésű társasházát könnyedén közelítettem meg és parkoltam Újlipótváros közepén. Autósok fizetőparkolót vehetnek igénybe. Tömegközlekedők metrt vagy trolibuszt használhatnak.
  • Helyszín:

    A lakást a házon belül lifttel közelítettem meg. A más korábban tapasztalt magasfokú nettség fogadott kedves vendéglátóm mellett. Amerikai konyhás nappali, fürdő káddal, sokféle tisztálkodó és szájhigiéniai cikkel felszerelt. a Törölköző tiszta, vasalt. A szobát nagy ágy uralja, mellette (mozirajongók szerencséjére) tükrös szekrény.
  • Lány külseje:

    Zirisz továbbra is számomra egy nagyon kedves és szépséges hölgy. Az ápolt külső értelmet és sok bájosságot takar. Alkatát igyekszik frissen tartani. Ruhája ízléses, igényes. Megfigyeltem, hogy hajviselete mindig változik. Arcáról mosolya letörölhetetlen, hanga kedves. Mellei jól reagálnak a kényeztetésére. Combja és feneke feszes. Puncikája finom kényeztetéssel könnyen izgatható.
  • Action:

    A megérkezésemet követően hellyel kínál a drága Zirisz. Üdítő iszogatása mellett adtam át a korábban megígért boromat. Kis beszélgetést követően kis kényeztetésben részesítettem. A zuhanyzást követően a szobában az ágyon folytattuk együttlétünket. A nyelvem által többször is eljuttattam a kedve nőt a csúcsra. Közben ő sem tétlenkedett folyamatosan acélos állapotban tartotta ágaskodó hímtagomat. A bevetést a végére tartogattam, mivel a nyelvcsapásaimmal szerettem volna messzemenően kényeztetni. Ténykedésem sikeresnek bizonyult, Ziriszkém felfokozott szférában lebegett. Miután már mindketten felajzott állapotba kerültük, gyors gumihúzást követően szemből behatoltam meredező farkammal nektáros puncijába. Kitartóan és erősen megdöngettem a szép nőt. Hatalmas élvezést követően is kemény maradt farkam, melyet a gumi lehúzását követően kézzel tovább kényeztetett. Csókokkal halmozott el, mellbimbómat nyalogatta miközben ügyesen verte falloszomat. Fantasztikus volt.
  • Elszámolás:

    A megszokott módon történt, a négy egyforma színű virágból álló csokrot az asztalra tettem utólag.
  • Összkép:

    Mindig elmondom, nem vagyok visszajáró lélek, de most rákattantam Ziriszre. Kedvessége és szépsége magához vonz.
Happy Massage