• Viola

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, azonnal felvette. Mindent elmondott, ami szükséges. Határozott, de nem szákbarágós tájékoztatás. Már itt megegyeztünk a szabályokban. Rugalmas volt az időpontot illetően, egy óra múlva nála voltam.
  • Megközelítés:

    Még a pesti oldalon "rendelt", kocsi, BKV is jó lehet. Én autóval mentem, bőven volt parkolóhely. Fizetős, de nem vészes kategóroa. Az akkori cím eltéveszthetetlen volt.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak megfelelő volt, felszerelt fürdővel (nem drogéria, de volt minden), ami bem tocsog, káddal-zuhannyal, nagy, nedvszívó törölközővel. A szoba hangulatos, középen profi masszázsággyal, ami nem nyikorog, bírja a gyűrődést. Senki mással nem találkoztam a lépcsőházban sem, tehát diszkrét a kuckó.
  • Lány külseje:

    Határozott, nőies, pont az esetem. Nem nádszál, ez látszik a képeken is. Arca, hangja kedves. No és persze a mellek... Nos, azok fenomenálisak. Ez nálam döntő szempont volt a masszázstudás mellett. Nem bugyiban fogadott, de a ruha lekerült a masszázs idejére. Nem minden, de nem is volt rá szükség.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után átöleltük egymást, nagyon jól esett. Kérdezte, és meg is találta a kritikus pontokat. Tetőtől talpig átgyúrt, kérdezte az erősséget, tényleg figyelt rám. A talpam nagyon csiklandós, de ezt is jól kezelte. Igazi szakszerű masszázs, ahogy hirdeti, ha kell lágy ha kell, erőteljes mozdulatokkal. Közben beszélgettünk, bár én csendes vagyok, inkább relaxálni mentem. Érezte ezt ő is, nem volt tolakodó, arra kíváncsi volt, miért őt választottam, de hallgatni is jól tudott. Úgy emlékszem, olajat használt, de volt nála krém is, sőt a lapockámnál valami csodaszert is bevetett. Mint a legtöbben, én is hátmasszázs miatt kerestem, mire végzett, elmúltak a görcsök. Lehetett érezni, hogy tanulta, no meg őstehetség is szerintem.
  • Levezetés:

    Jól elkülönül e két rész, s én pont ezt kerestem, szerintem megérezte. Lingamot kértem és kaptam, nem rángatás volt, hanem érzéki és tudatos. A kényeztetésbe szerencsére a méretes ciciket is bevetette. Nem volt nyalifali, nem is igényeltem, de az erotikus töltet mégis benne volt a történetben. Profi nagyon, meg sem kellett szólalnom, érezte, hogy mi esik jól. A vég eljött, remek lezárásként.
  • Elszámolás:

    Már a telefonban megbeszéltük a határokat, a helyszínen ezt megerősítük. Azt ígérte, amire szükségem volt: szakszerű masszázst, kézi és cicis kényeztetést. Ez ott sem változott. Az átlagos ellenértéket diszkréten elhelyeztem, nem volt számolgatás, vagy bármi illúzióromboló malőr. A végén tus, még egy ölelés és búcsú. Kellemes, lopott órácska...
  • Összkép:

    Viola korrekt, dögös, profi masszőz. Aki igazán jó masszázst keres és egy kis kényeztetést, bátran keresheti. Én nem szeretem a túl bizalmaskodö légkört, nem feleséget keresek. Benne profi szolgáltatóra találtam, nyugodt szívvel ajánlom.
Happy Massage