• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta a kedvenc listán volt hogy egyszer elmegyek csodaországba, de a képei száma miatt csak megkésve fordultam üzenetben hozzá 1 héttel előre leegyeztetve, VTR-el megszentesítve
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem és pár utcával a cím előtt rengeteg helyet láttam, gyors le is foglaltam egy kényelmes parkolót, befizettem rá nem a legdrágábbik fajtából van, de tömegközlekedéssel is könnyű odatalálni.
  • Helyszín:

    A lakás egy labirintus, ha nem kísérgetett volna tuti eltévedek. Megérkezésemkor közölte hogy mindent nyitva hagy mert most úgy is csak kettesbe vagyunk, a barátnője sehol, huh ez nagyon nagy megkönnyebbülés így én is könnyebben elengedem magam.
  • Lány külseje:

    Nagyon kevés kép, nagyon keveset mutatnak, szóvá is tettem neki amit úgy le reagált, hogy végül is megértettem, teljesen igaza van. Nagyon bejövős arc, ruhának pár cérna ami körbefut minden lényeges eltakarni való részen. Már első ránézésre láttam hogy nagyon picik a mellei, de azonnal elvette a figyelmemet a többi. Bizony, tökéletes alak, vékony, de nem anorexiás, hosszúkás. Finom mosoly nagyon pici mindenhol ami vuuuuu az a popo bizony az popo :) Szép a haja, ápolt és puha a bőre.
  • Action:

    Első körben leírnám hogy a BF -et nem pontozom mert az nagyon alacsony érték lenne, DE! én kértem hogy pornó feeling legyen, lehet hogy ezért :) teljesen azt kaptam amit kértem, maximálisan megkaptam, nem faggatott semmilyen témával, nem parancsolgatott hogy ide menj oda menj, bementem és utána illedelmesen várta hogy mit akarok, mondtam hogy ezt ide tenném, ezt meg neked teszem oda, mennék fürdeni aztán meg ugyan ez volt action-nél is.
    Fürdős után még egyszer megegyeztünk hogy durvulós mély torkos pornós kényszerfranciás pornóra jöttem, és azt mondta kéjesen hogy "rendben, mit szeretnél" elkezdtem simogatni de hamar letoltam a fejét amit egy behajolással oldott meg, később le is guggolt aztán le térdelt.
    Eszméletlen élmény volt az első pár másodperc.
    Egyáltalán nem túlzok ha azt mondom életem legjobb szopását tapasztalhattam meg. Nem arról beszélek hogy nincs olyan aki nála jobban tud valamit, hanem inkább arról hogy pont úgy csinálta ahogy én szeretem és ahogy nekem jó. Pont olyan szögből pont olyan ütemben pont annyi (sok) nedvességgel, pont olyan intenzitással, és már már azon agyaltam hogy vajon van e foga, mert mintha előbb láttam volna hogy minden foga megvan mégse érzem, soha egyetlen egy lánynál se volt még olyan, főleg a mély torkos kényszer franciánál, hogy ne éreztem volna a fogát, nagyon finoman csinálta.
    Az első pár másodperc után el is engedtem a fejét és elmerengtem egy kicsit azon hogy mennyire eltalálta a dolgot, amikor is elkezdte kényszer franciáztatni magát.
    Rátolta a fejét éreztem hogy hoho mindjárt eléri a határt, akkor jött egy kis gag-es rész amit magától csinált és ott tartotta, hohoho akkor ezt én is kipróbálnám, ráhúztam a fejét és rászorítottam, kicsit szeretett volna hátrálni erre én beljebb toltam, aztán még beljebb, semmi ellenkezés, elengedtem, feljött levegőért.
    Én azt vártam hogy majd pár másodperc légzés után újra kezdhetjük, áh. Azonnal rácuppant egy levegővétel után, újra, szinte kérte hogy szopassam le. Szinte már fájt a lágyékom az orrától (pedig az is pici :) )
    Nem akartam ezt abbahagyni, annyira jó volt, nagyon hosszasan időztünk ebben a szerepben de különböző pózokban.
    Majd én akartam örömet okozni neki orálisan, ami sikerült is nagyon nagyon élvezte remegett nagyon nagyon felizgattam de biztos vagyok benne hogy nem ment el, valami még hiányzott. Volt olyan pillanat amikor már nagyon élvezte és én erre nagyon gerjedek, ekkor felhúztam a kezénél fogva hogy üljön fel, addigra én is felálltam és bamm torokra egyből, semmi ellenkezés. Innen indult még egy két perces kemény gag. aztán kértem gumit.
    Több pózt is kipróbáltunk amiben mindig úgy helyezkedett hogy valami nagyon jót lássak, vagy az élvezkedő arcát amint tépi a haját közben (missziben), később amikor hátulról toltam a hasán fekve akkor meg picit oldalra fordult bizony, így sokkal szebb volt a feneke áh alig bírtam pár percig így.
    Kértem hogy térdeljen elém és végezzen ki.
    Elkezdett úgy szopni mint az elején azzal a különbséggel hogy szinte végig szemkontaktust tartott, úgy mély torkozott lenntartott gag-elt és utána kivette nyújtott nyelve előtt verte a farkam kéjesen nézett rám és nyögött. Gondolhatjátok meddig bírtam, ott azonnal el is élveztem amit szétkentünk mindenhova, rutinosan hagyott lenyugodni
    Tisztálkodtunk, 2 mondatot beszéltünk én elmentem fürdeni és már köszöntünk is el egymástól
  • Elszámolás:

    A megérkezésemkor meg kellett beszélni hiszen még, érkezésem előtt sose beszéltünk még igazán semmiről :) ki is tettem rögtön az elején a szekrényre
  • Összkép:

    Vékony törékenynek tűnő de erős lány, extrém jó tehetséggel a szopáshoz. Mint említettem én pornó feelingre mentem, legközelebb meglátogatom úgy hogy barátnő feelingre kérem meg, szerintem abban is nagyon jó partner lehet.
Happy Massage