• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam egy nappal korábban. Mondtam, hogy február közepén már voltam nála, és hogy másnap délre mennék. Nem kellett későbbi megerősítés, megkaptam a címet egyből.
  • Megközelítés:

    Korábban még a belvárosban voltam nála, most az Árpád híd pesti hídfőjéhez kellett mennem. A Metró és az 1-es villamos megállótól is pár perc séta csak, szóval könnyen megközelíthető. Én kocsival mentem. Parkolóhely van bőven, viszont fizetős.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű ház. A bejutás diszkrét. A lakás teljesen rendben van, tiszta, igényes környezet. Van kolléganő, de abszolút nem zavaró, a diszkréció biztosított.
  • Lány külseje:

    Amira egy gyönyörű szép hölgy. Alacsony, arányos testalkatú, sőt mi az hogy arányos?! Iszonyatosan jó alakja van. Sima, feszes bőr, igényes tetkók, formás cici, kemény popsi, szép punci. Nekem az arca is nagyon tetszik, a kitakarástól egyáltalán nem kell megijedni. Februárban elég rossz lelki állapotban kerestem fel, nem is sikerült tökéletesen a randink. Viszont akkor is nagyon jól elbeszelgettünk, megfogott a kedvessége és a humora. Szóval elhatároztam, hogy még meglátogatom.
  • Action:

    Az akció... Egy kis simogatás után gyorsan ráfért a franciára. Valami zseniális volt. Foglalkozott a golyókkal és néha még lejjebb is vándorolt a nyelve. Ügyesen használja a nyelvpiercingjét is... Pár perc után mondtam, hogy nem bírom így sokáig, ezért most én is "dolgoznék" egy kicsit.

    Váltottunk, meg is kóstoltam. Finom, illatos, szép puncija van, de annyira nem volt ráindulva a nyalakodásra, csak finoman sóhajtozott. Mikor abbahagytam csak annyit kérdezett egy kaján mosoly kíséretében, hogy "na, hagysz végre kibontakozni?" Hagytam, és kaptam egy iszonyatosan jó franciát. Kb. fél perc után eldöntöttem, hogy akkor nekem így lesz végem, aztán vagy lesz még egy menet vagy nem. Újabb pár perc változatos szopás után hatalmasat élveztem. Nem szóltam előtte, hogy hova szeretnék lőni, így aztán úgy ért a vég, hogy a golyóim a szájában voltak, a farkam az egyik kezében, a másikkal pedig a gátamat simogatta. Kezem lábam beleremegett.

    Utána még finoman végig simogatta a farkam és a makkom a nyelvével, majd megtörölgetett. Akkor mondtam csak neki, hogy voltam már nála és miután felhozatam az hónapokkal ezelőtt megtárgyalt témákat, azonnal beugrott neki, hogy ki vagyok. Mellém ült az ágyra (nekem csak feküdni volt erőm) és elkezdtünk beszélgetni. Kedves, vicces, közvetlen, érdeklődő, okos lány. Amennyire pornó feeling volt a francia, annyira barátnő feeling az idő többi része. Nagyon kellemes volt a vele töltött idő az első perctől az utolsóig.
  • Elszámolás:

    Egy órát voltam, az ajándék mértéke a pesti átlag. Nekem bőven megérte.
  • Összkép:

    Korábban is tudtam, hogy jó választás hozzá menni, akkor az én hibámból nem volt tökéletes a randi. A mostani már nagyon is jó volt, a következő pedig még jobb lesz. Mert lesz következő, legalább is rajtam nem fog múlni. Nekem mind külsőleg, mind belsőleg bejön Amira, szóval abszolút pozitív az össz benyomás.
Happy Massage