• Vivien27

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon léptem vele kapcsolatba, amit pár csörgés után fel is vett. Elmondta a részleteket és 45 perc múlva már nála is voltam
  • Megközelítés:

    GPS-el mentem, nem ismerem a környéket de a kapuban álltam meg. Úgy hiszem, hogy hétközben fizetős a környék, de hétvége lévén erre most nem volt szükség.
  • Helyszín:

    Új építésű sok szobás lakás, ahol voltunk az szépen be volt rendezve. A fürdővel sem volt probléma, tusfürdőből tömérdek állt rendelkezésre.
    A tetthely egy kinyitott kanapé volt, a célnak tökéletesen megfelelt. Tiszta törcsit is kaptam, volt hely lepakolni is.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljes mértékben megfelel, viszont nem számítottam rá, hogy ennyire magas lesz. A cicik kőkemények és nagyon jó volt velük játszani.Popsi is szép kemény, igazi markolni való. Nekem arcra is bejött, fekete haja van.
  • Action:

    Vidám, de határozott személyiség, az időt nem lehet húzni nála, igaz nem is akartam. Egyből a szobába vitt, majd mondta, hogy hova pakolhatok le, levetkőztem, kezembe nyomta a törülközőt és megmutatta a fürdőt.
    VIsszatértem, már az ágyon várt, szólt, hogy akkor helyezzem kényelembe magam, úgyhogy mellé is feküdtem. Kis csók, jó nyelves féléből, majd felpattant, lekapta a melltartót és a bugyit, visszajött és folytattuk ahol abbahagytuk. Ismét felpattant, szinte rám vetődött és egyből torokra kapott. Franciája mélytorkos volt, bőnyállal, játszott kicsit a golyókkal is és kézzel is rásegített időnént. Gumit kértem, felpattant, számban cicijével lovagultunk, majd szólt, hogy mi lenne ha hátulról csinálnánk, így váltottunk. Majd harmadik póznak szemből estem neki. Sajnos hamar eljött a vég, cicire élvezést kértem, hát jutott mindenhova.
    Második menet is franciával indult, de hamarosan megkérdezte, hogy húzzunk-e gumit, húztunk. Ismét lovaglóval indítottuk, cicijével a számban. Jelezte, hogy inkább hátra feküdne, így pózt váltottunk. Úgy tűnt, mintha élvezné, de szerintem még a környéken sem járt. Kicsit elkezdtem felpuhulni, ezért kértem, hogy franciával fejezze be, melyet készségesen teljesített is, kisvártatva a szájába élveztem.
    Felpattant, hogy akkor kész is vagyunk, így én is felpattantam, letusoltam, felöltöztem és elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóból tájékozódtam, az elején kérdés nélkül az asztalra tettem, távozásomig ott is maradt.
  • Összkép:

    Én jól éreztem magam nála, határozott személyiség, nincs időhúzás, amit kérsz megkapod. A cickók tökéletesek, már csak ezért is megérte. Annyi még, hogy arcra élvezés nincs, de ezt telefonban is mondta.
Happy Massage