• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam meg a hirdetését. Azonnal megtetszett és gondoltam miért ne, bár túl nagy tapasztalatom a masszőzökkel nincs, mivel elsősorban a sötét oldalról választok. A képei viszont meggyőztek, hogy hajrá. Telefonon hívtam, elsőre felvette és sikerült már időpont egyeztetés ürügyén jót csevegni. Bájos és vidám hangja van, már telefonon átjött, hogy csupa mosoly hölgyről van szó!:) Megkaptam a pontos címet, a randi napján persze még küldtem egy megerősítő smst, de ez máshol is szokás, és abszolút jogos.
  • Megközelítés:

    Marina Part, ezzel azt hiszem nagyjából mindent elmondtam. Szinte már hazajárok, vidékiként is csukott szemmel odatalálnék. Nem is tudom, mi lehet az oka!:) Aki esetleg nem ismeri, a metrótól (illetve mostanság, hogy pontos legyek bizonyos időszakokban a metrópótló busz megállójától) cirka 5 perc kényelmes séta. Parkolóhely is van szép számmal, ha valaki autóval közelíti meg. A közeli bevásárlóközpontban pedig el lehet tölteni az időt, ha korábban érkezne az ember. A házszámok jól láthatók. Ami kicsit megtévesztő lehet az először arra járónak, vannak olyan épületek, amik különböző oldalai különböző utcákhoz tartoznak. Erre nem árt figyelni, tapasztalat, még a korai időkből!:) Kapuban felhívtam Barbit, azonnal felvette és már mondta is a kódot.
  • Helyszín:

    Újabb építésű társasház (mint a Marinán valamennyi), minden igényt kielégít mind kívülről, mind belülről. Tisztaság, tágas és nem akadozó lift, automata világítás, egyértelmű lakásszámozás. Maga a kuckó sokszobás, ízlésesen berendezett, hangulatos félhomály uralkodik mindenütt. A fürdőszobában sokféle tusfürdő, tágas zuhanyzó, többféle szájvíz, megfelelő méretű törölköző (ez utóbbi bizony nem mindenhol adott). A masszázsszobában tatami, sok gyertya, halk zene, kanapé a ruháknak, és rengeteg tükör. Ez utóbbi nagyon hasznos, mert igen sok mindent láttatni enged masszázs és levezetés (hm először felvezetés, hogy pontos legyek) alatt. Nyilván több lány dolgozik a lakásban, bár amikor én voltam akkor épp kettesben voltunk Barbival a lakásban.
  • Lány külseje:

    Amikor Barbi ajtót nyitott, nagyon meglepődtem pozitív értelemben. Mert a képek töredékét sem adják vissza a látványnak! (Melltartóban és bugyiban fogadott.) Nem előnytelenek (róla nehéz olyat készíteni), de nála az összhang annyira tökéletes, hogy jól fejbe vágja az embert, mikor először megpillantja. Csodás arc, mosolygós tekintet és szempár, tekintetvonzó alak és idomok. A szőke haj és a bájos arc együtt azonnal elvarázsol. Azt pedig különösen kedvelem, ha egy hölgyön van mit fogni. Nos rajta van, pont annyi, amennyi kell egy dekával sem több. Mikor először megláttam az jutott eszembe, hogy épp úgy néz ki, mintha Shakira kicsit rövidebbre vágatná a haját és gusztusosan teltebb lenne a megfelelő helyeken.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel két órás programra neveztem be, masszázs a felvezetés és a levezetés közt történt. Közepesen erősen kértem, ő pedig alaposan átmasszírozott lentről felfelé haladva a lábvégektől egészen a vállig. Jóleső érzés volt, finomak ugyanakkor kellően erősek a kezei. Langyos olajat használt, a fajtájáról gőzöm sincs, és mivel nem túl sűrűn járok masszőzökhöz, azt sem tudom megítélni, hogy a masszázs mennyire volt szakszerű. Én annak éreztem és kellemesen sajogtak a végtagjaim utána. Nem kapkod, és semmit nem hagy ki, összességében a programból kb 30 perc lehetett a masszázs, ami nekem tökéletesen megfelelő. A végén aztán jött kis csúszka, amihez a jókora melleit is bevetette, csodás és nagyon izgató élmény. Közben végig beszélgettünk, mert jó csevegőpartner ráadásul valahogy nagyon egymásra kattantunk már az elejétől. Ezt hívják kémiának, gondolom
  • Levezetés:

    Fürdés után azt javasoltam, hogy kezdetnek én kényeztetném kicsit, ha már ennyire bejön. Levettem róla a melltartót és a bugyit is, majd hanyatt feküdt a tatamin, és végigcsókolgattam a nyakától a formás mellein keresztül egészen a finom, hamvas puncijáig. Nagyon élvezte a kényeztetést, és egy idő után remegni és sóhajtozni kezdett egyre hangosabban, majd...:) Helycsere, és gyengéden a szájába vett. A franciája tökéletes, pont annyira erős amennyire kell, igazi szembenézős, cuppogós, néha teljesen eltüntetős, néha nyalogatós, közben cici közé vevős, áh esélytelen túl sokáig bírni. Pláne, hogy közben a tükrök segítségével lehet látni ahogy a formás fenék mozog, nem is bírtam sokáig érthető módon.
    A csúszka után újabb fordulás és ismét megcsillogtatta francia tudását. Ezúttal leterítettünk egy törölközőt a kanapéra, majd leültem ő pedig elém térdelt és először a mellei közé vette az újra totál kemény farkam, majd megint francia. Ugyanaz a változatosság, a csodás technika, és ugyanaz a végeredmény, megint rekordgyorsasággal. Ahogy a szemedbe néz miközben csinálja, egyszerűen őrjítő.
  • Elszámolás:

    Új pesti átlag, randi végén az asztalkán hagytam. Nekem tökéletes érték arány, bár nem túl sűrűn járok masszőzökhöz, de ide vissza kell mennem az tuti.
  • Összkép:

    Összkép:
    Mindenkinek ajánlom Barbit, aki kedveli a jó alakú, vidám, cserfes, mosolygós nőket. Nagyon jól éreztem magam vele, és már várom a következő randit. TP abszolút nincs, szerintem azt sem tudja, hogy mi az. Nagyon korrekt, kedves és odaadó.
Happy Massage