• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés telefonon történt. Szokás szerint jó hangulatban, simán megbeszéltük az időpontot.
  • Megközelítés:

    A megközelítés egyszerű. A ház bejárata előtt parkoltam. A parkolás fizetős, parkolóhely bőven van.
  • Helyszín:

    Új építésű modern társasház. A lakás praktikus és jól berendezett. Belépés a tágas nappaliba és innen nyílik minden, ami számunkra lényeges. A fürdőszoba tiszta, modern, és minden a rendelkezésünkre áll, hogy megfelelő higiéniával közelítsünk Ramihoz. A tettek mezeje egy közepes méretű szobában elhelyezett méretes franciaágy. A szekrényajtó tükrös.
  • Lány külseje:

    Nos, korábbi beszámolóimnál már részletesen írtam szépségéről. Ezt egyébként sem kell a
    képzeletetekre bíznom. A képei, teljes mértékben megfelelnek a valóságnak. Tesz is érte.
    Rendszeresen sportol és gyanítom, hogy tőle a cukrászdák csődbe mennének.

    Ami nem látszik, az arca. Hát nem kell félni. Senkit nem ér csalódás. Ragyogó fekete szemek, rengeteg mosoly, világító gyönyörű fogsor. Összegezve: Ha pl. Rami a fejébe venné azt a galádságot, hogy mondjuk egy rövid sortban, tűsarkú cipőben, végigkopog az utcán, a rendőrök perceken belül nehéz vasban vinnék el az okozott tömeges karambol miatt. Hát még, ha kiderülne, hogy valamelyik autósra felelőtlenül rá is mosolygott.
  • Action:

    Beléptem és mi volt rajta, hát a hirdetésében is látható fekete magassarkú "fegyver" és egy kis parányi fekete cucc. Itt már kész is voltam.

    Ölelések, csókolózás.....tehát valódi csókolózás. Imádtam, hogy ebben a szerkóban egy kicst magasabb volt nálam. Meg is mondtam neki. Szokásomhoz híven a borítékot az asztalra tettem. Rami ezt nem várja el tőlem, de én tudom, hogy mit kapok és azt is, hogy 100%-ig megbízhatom benne. Aztán fürdőszoba.

    Amikor bementem hozzá a szobába, kérésemre rajta volt amiben fogadott. Többedszer voltam már nála, de a látvánnyal nem tudtam betelni. Csodáltam őt, majd mintha táncolnánk, a kezénél fogva forgattam rajta egyet, és leplezetlen áhítattal csüngtem a látványon. Rami elégedett mosollyal, mit mosollyal! vigyorogva nyugtázta a hatást. Ezért a vigyorért meglehetne őt zabálni.

    Itt teszek említést arról, hogy az egész találkozásra jellemző a jókedvű cserfelés és nevetgélés. Persze van olyan helyzet amikor fontos elfoglaltságunk miatt csendben vagyunk.

    Visszatérve. Mögé léptem és megszabadítottam cicifixtől. A hátához simulva átöleltem és csókolgattam a nyakát, vállát, majd egy fordulattal azokat a gyönyörű cickókat. Lefelé haladva, miközben letérdeltem a bugyi szintre értem. Néhány puszi, apró nyali, de így nem tudtam igazán hozzáférni, holott Rami támogatta a projektet. Tűsarkúban azért ez nem lehet olyan egyszerű. Kérésemre csüccs az ágyra.

    Elindultam attól a gyönyörű combjától lefelé. Simogatások, puszik, és végül leértem. Levettem a tűsarkút és nyomtam egy puszi a lábfejre. Rami elmosolyodott. Ugyanez a másik oldalon megismételve.

    Miután teljes volt a ruházatra vonatkozó akadályelhárítás, vízszintesbe dőltünk. Kényelmes elhelyezkedés után, nagy csókolózásokkal indítva, ismét megindultam lefelé. Nem részletezem, de itt már tejesen kibontakozhattam a nyali-fali terén.

    Aztán fordultunk. Rami a térdem fölött indulva, a combomat csókolgatva, széles nyelvvel hosszan nyalogatva haladt felfelé, miközben én már az őrület határán voltam. Aztán odaért. Szédületes technikával, bő nyállal hergelte Matyit, majd a testhelyzetemre merőlegesen fordulva folytatta. Markolásztam ahol csak értem, ő meg megállás nélkül csak ténykedett. Időnként, a dolgot egy pillanatra sem megszakítva, pozícióját váltogatta, hogy felkínálja különböző testrészeit csókjaimnak és érintéseimnek. Szóval ezt nem lehetett sokáig bírni. Így aztán boldogan éltünk amíg meg nem haltunk.

    Szerencsére azért feltámadtam. Egy kis simogatás, egykét puszi és csók, majd feltápászkodtam és mentem zuhanyozni. Rami utánam jött a fürdőszobába és kérdezte, nem zavar-e? Hát hogy a viharban zavart volna? Ruha nélkül volt. Felült a mosógépre és úgy dumálgattunk tovább.

    Aztán egyszer mindennek vége, így ennek a randinak is. Már most sóvárgok a következő után.
  • Elszámolás:

    Minden a megszokott menetrend szerint történt. A csokrokról semmit nem kérdeztem, mert mindent tudtam. Letettem és nem beszéltünk róla.
  • Összkép:

    Rami nagyon dögös lány. Helyén a szíve, helyén az esze. Kiváló hirdető. Ezzel a felfogással, hozzáállással, bármilyen vállalkozást sikerre vihetne. A szépsége mellett, olyan, mint az izzó parázs. Tőled is függ, hogy mit hozol ki belőle. Ha tiszteled ŐT és van egy kis humorérzéked, akkor jó értelemben olyat kapsz tőle, hogy a fal adja a másikat. Ha nem tiszteled, szerintem akkor is a fal adja a másikat, de nem jó értelemben.
Happy Massage