• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hat az eggyeztetés nem volt könyű mert rég óta próbáltam már becserkészni ezt a gyöngyszemet, de ma felhívtam és elsőre felvette, ugy voltam vele hulla vagyok de ha most nem sikerül akkor sosem fog.
  • Megközelítés:

    Számomra egyszerű volt mert mint kiderült itt lakik tőlem nem messze, laza 1km-eres kis séta. Házat könnyen megtaláltam 15-emeletes panel emeletén volt az ügyfél fogadás és panasz kezelés. :D
  • Helyszín:

    MInat a hogy említettem panal lakás 12. emelete, liftből kilépve balra. A lakás nemrégiben lette felújítva, szép tiszta, fürdőszoba rendezett és ugy szint tiszta.
  • Lány külseje:

    Hát a külső, nos ezt, hogy is próbáljam meg elmagyarázni leírni, sajnos ezek a képek nem adják vissza ennek a gyönygyszemnek a belső és külső szépségét, mert mikor megláttam majd elolvadtam tőle egyszerűen leirhatatlanul szép és bájos ez a kisasszony.
  • Action:

    Telefonon jelzetem neki érkezésem szándékat, hogy szeretném popsiát illetve az öklözést kipróbálni vele.
    Megérkezésemkor egy nagyon sexy fehér csipkés baby dollban fogadott az ajtó mögött megbújva. Már ekkor tudtam hogy jólválasztottam és megéri a kitartó próbálkozáésom. Ajtó becsukása után hellyel kínált leheverdtünk a kanapéra egy kicsit beszélgetni ismerkedni, kis simi. Majd kérdezte, hogy fürdni mennék, amire mondtam most fürödtem de természetesen igen gyorsan megmosom még egyszer egy kicsit. Gyors vetkőzés előtte aztán még gyorsabb fürcsi hogy minnél többet tudjak gyönyörködni és minnél több időnt lehessek vele. Fürdőből vissza térve ő is gyorsan besurrant.
    Hát ez után kezdődött aminek kezdődni kellet de megkérdeztem, hogy ő mit szeret mert szeretek kapni de még jobban szeretek adni, erre a válasz az volt hogy szépen kibújt a baby dollból félig és ráhúzta felyem a szép formás mellére amit elkezdtem szivogatni és szépen óvatosan bimbót harapdálni hébe hóba azért ez kicsit jobban megharaptam ami tetszett neki és persze hát az ujjaim délre vándoroltak, egy majd két újjal elkezdtem újjazni és a csiklóját izgatni, ezkre a kombinációkra nagyon jól reagált a hölgy, majd kérte hogy most ő szeretne kicsit játszadozni az én szerszámommal amit nagyon szívesen rá mertem bízni. A franciája nagyon kellemes volt közben folyamatosan izgattam, majd hátra fektettem és most én kezdtem nagy nyelvcsapásokba, közben három ujjal behatoltam a kéj barlangjábaj kis irányítást kaptam tőle, majd magára húzott és kérte, hogy dörzsoljem hozzá a csiklójához a farkam a lábait megfogtam combjaira rátámaszkodva lenyomtam a lábait és igy dörzsölőzem hozzá egy kicsit így játszottunk majd gumi és szépen becsúsztattam, szépen lassan kezdtem majd gyorsítottam amit hanggal jelezte hogy mennyire élvezi. Így lett végem. Gyors tisztálkodás, majd leheveredtünk egymás mellé és elkezdtünk beszélgetni az élet nagy dolgairól, sajnos még egy menetre nem maradt idő mert olyan jól eltudtunk csevegni és egy hullám hosszra kerültünk és az a maradék kis idő elrepült.
  • Elszámolás:

    Megbeszéltek alapján, nemtudom más, hogy szokta de én az asztalra letettm, mivel nem tartom illendőnek kézből kézeb átadni.
  • Összkép:

    Már most azt számolom nézem hogy mikor tudok újra menni, mivel már most mennék is vissza. Lehet hogy már holnap megyek is vissza.
Happy Massage