• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem vele. Szerencsémre VTR-es lemondta a talit így tudtam hívni. kb 1 óra múlva ott is voltam, amit kellett mindent elmondott a telefonba kedves hangjával.
  • Megközelítés:

    Fővárosunk körterének környékén látogatható meg. A pontos címet is elárulta a telefonba. Ha kocsival mentek, akkor azért valahol arrébb keressetek parkolóhelyet, mert ott kb örökölni lehet.
  • Helyszín:

    emeleti kis 1 szobás kis kecóban fogadott. a nagyszoba teljesen jól be van rendezve, jó tágas is tudsz hova pakolni, akár fogócskázni is lehetne. A fürdő is rendben van, csak vigyázni kell hogy ne locsáld ki a vizet.
  • Lány külseje:

    Ahogy sokan írták már, a fényképek teljesen jól visszaadják hogy is néz ki. Nem fogsz csalódni az arcában sem. Szerinte egy átlagos szerintem egy sexi csinos kedves aranyos lány fog ajtót nyitni.
  • Action:

    Mai hirtelen jött lehűlés miatt elég hideg volt a kezem, szegényt ne fagyasszam le így siettem felmelegedni a zuhanyzóba, mire kijöttem ő már pucéran fogadott, előtte melltartó bugyi kombóba volt. Rögtön kérdezte hogy van e valami kivánság, vagy rá bízom magam. Természetesen rá bíztam magam, volt egy sejtésem hogy nem fogom megbánni. Simogattuk egymást érzékien hozzám simult, nagyon bársonyos szép bőre van. majd inspirált hogy ugorjak az ágyra és kezelésbe vett. Hamar merev állapotba kerültem, hiszen jól csinálta, kellemes volt. Majd megkérdezte, hogy akkor kényeztethet e máshol is...naná! Gondolom kitaláljátok hogy hol...ami ugye a specialitása a popsinyalás, amivel a mennyekbe repített, eszméletlenül jó érzés kár kihagyni, aztán valahogy 69be keveredtünk, hogy neki is legyen már valami élvezet, majd aztán gumi húzás és misszibe fordultunk. Itt sem az-az érzése volt az embernek hogy egy profival csinálná, hanem a barátnőjével. Így lett végem. Utána levezetésként kaptam tőle egy kis laza átmozgató masszást, ami főleg a vádlimnak jól esett...igen akinek álló munkája van annak megsínyli a lába. Utána összebújás és beszélgetés, az életről...közben még kaptam egy kis popsi nyalást is...mondom nem lehet vele betelni.:) Ezredes nem lett újra kemény de hát se baj, így többet beszélgethettünk és simogathattuk egymást. Jah az 1óra elrepült...fél napot is ellenék ott, simán szerintem :D
  • Elszámolás:

    Telefonba elmondott mindent, a végén tettem le nem kérdezett rá egyszer sem ennél korrektebben ezt nem lehet. Egy icipicit több az átlagnál se nem kérdés az érték arány
  • Összkép:

    Hát hazafelé a fellegekben..azt hiszem találkozunk még, hogy mikor az jó kérdés... de az marad a mi titkunk :)
Happy Massage