• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor megláttam, hogy visszatért, azonnal feldobtam a teendőim listájára. VTR-en egyeztettem vele már a hét első felében a pénteki időponttal kapcsolatban. Minden simán ment, a konkrét reggeli "nyitási" időpontom neki is megfelelt szerencsére.
  • Megközelítés:

    Kelenföld egyik felkapott gócpontjában ügyel Niki, könnyű megtalálni, ismerős környéken járok :D A tömegközlekedés kiváló, parkolóhely is van bőven. Bár mostanában eléggé fel van túrva a környék, de így sem annyira vészes a helyzet.
  • Helyszín:

    Az egyik felhőkarcoló egyik tetőlakosztálya a tetthely. A környéken “szokásos” egyszobás kis kuckó, igényesen berendezve, a célnak megfelelően nagy franciaággyal. Érkezésemet követően, egy kis csevely után kaptam, egy kis frissítőt, majd egy nagy törölközőt, majd útnak indultam leveretni a sarat. A fürdőben minden megvan, ami kell, tusfürdő széles választékban, kilépő, szájvíz…
  • Lány külseje:

    A várakozásoknak megfelelően Niki ugyanolyan csodás volt, mint két évvel ezelőtti első találkozásunkkor. Szőke hajzuhatag, lófarokba fogva, ahogy szeretem, igéző kék szemek, kerek popsi, valamint a két hatalmas gyönyörűség, Inci és Finci. A képeknek tökéletesen megfelel, ha jól emlékszem, egy fekete kis egyrészesben fogadott.
  • Action:

    Nos, a fürdőből visszatérve már felkészülve várt, én pedig kiéhezve berontottam. Azonnal egymásnak estünk, heves csókcsatába kezdtünk, és semmi kamu, igazi “bőnyelves”. Hamarosan előkerültek az ikrek, hatalmasak és csodásak, mint mindig. A méretük vetekszik a fejem méretével, így gyorsan közéjük is bújtam :P Nem sokkal később az ágyra parancsolt és hozzákezdett a nyelvleckéhez, a francia is az erősségei közé tartozik, bizony ám. Szépen lassan csinálta, nem elsietve, pont csak annyira intenzíven, amennyire szeretem (nem vagyok oda a bőnyálas, köpködős verzióért, bár volt már hogy az is nagyon jól esett). Ezt követően kicsit feljebb csúszott, pont annyira, hogy a farkam a mellei közé süppedjen, majd lényegében megdugta a ciciket velem. :D Így váltogatott a szája és az ikrek között hosszú perceken keresztül, azt hittem megőrülök. Még mielőtt eldurrantam volna szerepet cseréltünk. Csókoltam a nyakát, eljátszadoztam az óriási melleivel kicsit, majd haladtam délnek, mindaddig, míg el nem értem a punciját, onnan azzal csókolóztam tovább. Nagyon finom és illatos a kelyhe, élvezet volt betelni vele, és a heves ujjazásra is egyre jobban nedvesedett. Mikor tetőfokára hágott a hangulat, gumit húztunk és elindultunk a jó öreg misszionárius túrára. Közben sűrűn smároltunk, nagyon finoman és jól csinálja. Nem is bírtam sokáig, teleengedtem a védőfelszerelést. Megvárta míg teljesen lenyugszom, majd megtisztogatott szépen. Frissítővel kínált, majd leheveredtem az ágyra, ahol jól megmasszírozott. Közben elbeszélgettünk, kivel mi történt a “kis” szünet alatt.
    Mikor kifújtam magam belekezdtünk a második körbe, ami detto ugyanúgy kezdődött, mint az első. De basszus, azt hittem hülyét kapok… Órákig el tudnám viselni, őrjítően csinálja. :D Mikor már harcra kész voltam, beöltöztetett, majd felült a nyeregbe. Szépen finoman kezdte, úgy mozgatta a csípőjét, mint egy igazi táncosnő. Közben néha lopott 1-1 csókot, és elhalmozott a kebleivel. Majd következett az, amivel anno beégette magát Niki az agyamba. A két karjával megtámasztotta magát a mellkasomra, majd olyan vágtába kezdett, amit más soha még csak meg sem közelített. Azonnal előjöttek a képek az első találkozásunkról, ugyanezen pillanatokból. Vigyorogtam, mint egy hülyegyerek, és meg is említettem, hogy ez az amivel bevésődött nekem anno, és ez az, ami úgy hiányzott. Nem tudom, hogy a mellkasi nyomás okozta oxigénhiánytól, vagy a pumpálás általi extra vérkeringetéstől, de teljesen elvesztem Niki bájában. Mikor éreztem, hogy közeleg a vég, még gyorsan kértem egy pózváltást. Az ágy mellé álltam, Niki pedig kutyusba dobta magát. Megragadtam a csípőjét, és elkezdtem tolni hátulról. Mondanom sem kell, hátulról is őrjítő a látvány, aminek meg is lett az eredménye. Teljesen kifacsart a csaj. :P Még mindig lihegtem, mikor megtörölgetett, totál kész voltam. Lehuppantunk az ágyra és tovább cseverésztünk mindenféléről. Találtunk némi közvetett közös vonalat az életünkben.
    Hörpintettem némi frissítőt, Niki a kanapé szélén ült. Magához húzott és a tökéletes Inci - Finci - fórró akjak triójával újból életet lehelt a kisfőnökbe. Gumit rántottunk, majd Niki ismét doggy-ba helyezkedett, de most a kanapén. Ez nagyon felizgatott, hozzá is láttam gyorsan. Közben néha lopva oldalról belestem a hullámzó kebelcsodákhoz, ami tovább nyomta bennem a pumpát. Éreztem, hogy kezdek kifulladni, de nem akartam félbehagyni a műsort. Az utolsó energiagócaimat felszabadítva beleadtam mindent, és jó nagyokat lökve eldurrantottam a harmadik patront. Talán meg is szédültem kicsit, de minden egyes pillanat megérte.
  • Elszámolás:

    Az ajándékot a végén csúsztattam az asztalra egy borítékban, szó sem esett róla. Az “új pesti átlag” dupla adagban a két órának megfelelően.
  • Összkép:

    Nagyon reménykedtem benne, hogy nem változott a csoda, amit Niki tud nyújtani testével, lelkével. Ahogy vártam, nem csalódtam, páratlan élményt nyújtott most is. Ahogy belegondolok, hogy Niki és Bunny együtt is elérhetőek, szinte megremeg a lábam, és egyből kemény leszek. Bakancslistámra kerültek az tuti :D
Happy Massage